Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 18:47:15

Aikaisempi topa tuli täyteen ja jälleen jatketaan. Sitä aiempaa voi käydä kurkkimassa täältä: http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1

Lainailen aloitusviestiä aiemmasta topasta.

"Heips.
Olen suunnitellut Namulessin kanssa perustavamme ViHLin, joka nyt aluksi mahdollisesti jopa korvaisi VRL ja toimisi myöhemmin sen rinnalla, jos VRL herää henkiin.

ViHL tulee olemaan vapaampi järjestö kuin VRL, esimerkiksi kilpailuille ei ole niin tarkkoja rajoja kuin VRLllä. Ja koska emme ole yhtä taitavia koodaajia (läheskään) kuin Fea jää meiltä loogisesti osa toiminnoista pois, emmekä muutenkaan kopioi kaikki toimintoja sieltä.
Meille tulee esim. hevosrekisteri jonne rekisteröidään samoja ja eri tietoja mitä VRL'ssä ja koska haluamme erottua, tulee sinne asioita mikä tekee ViHLstä käytännöllisemmän myös esim. ravi- ja laukkapuolelle.
Kasvattajanimirekisteriin meille tulee selkeitä eroavaisuuksia ja tallirekisteri jätetään todennäköisesti kokonaan pois, mutta talleja kyllä listataan ja listaan päästäkseen on yksi tai kaksi kriittetiä, jotka ovat helppoja täyttää. Lisäksi itse sivustoa ja sen sisältöä työstetään kokoajan ja menee vielä kauan, että saamme sivuston julkaisukuntoon.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan projektiin? Etsimme ainakin kolmea henkilöä mukaan.

Laita hakemusta sähköpostilla osoitteeseen suunnitelmavrl@creimeide.biz ja sieltä on mahdollista saada myös lisäinfoa.

Ylläpitäjistä sen verran että toivomme osaavia, aktiivisia v-harrastajia tähän. Koodaustaidot ovat iso plussa tässä, kun ottaa huomioon että tähän tullaan tarvitsemaan php taitoa. Itsealotteisuus ja luotettavuus ovat tietty plussaa ;D

Rakentavaa kritiikkiä saa toki antaa ja nyt haemme myös ehdotuksia millaista toimintaa te haluaisitte järjestettävän.

Vttuilijat ja muut ylimääräiset joutaa painamaan edellistä.

Ps. Lyhenne tulee virtuaalitallien harrastajaliitosta."


Itse painotan nyt niitä asioita joita on aiemmissa viesteissä tullut ilmi. Eli

- ViHL tarkoitus on korvata VRL toistaiseksi. Jos Fea palaa ja jatkaa VRL pyörittämistä, ViHL ei aio lähteä tukkanuottasille ja aloittaa avointa sotaa
- Tulossa jonkinsortin salisjärjestelmä, nyt on ehdotettu ettei VRL-tunnuksia ViHL käyttöön vaan mieluummin oma nick yms.

Lisäilen jos mieleen tulee vielä jotain. Mutta mielipiteitä ja ylläpitäjiä odotellaan edelleen.

  Re: ViHL #3

LähettäjäViivuska 
Päivämäärä:   13.12.10 18:49:25

"ViHL tarkoitus on korvata VRL toistaiseksi."

Miksi VRL pitää korvata? Miksei tämä voisi olla täysin erillinen organisaatio, joka ei ole mitenkään riippuvainen siitä mitä VRL tekee(onko se tauolla, palaako se jne.)?

En jaksa lukea muita topicceja...

  Re: ViHL #3

LähettäjäCilla 
Päivämäärä:   13.12.10 18:50:47

Onnea ja menestystä ViHL-projektille, mut älkää nyt mitään korvaajaa yrittäkö VRL:lle tehdä, vaan kilpailijaa!

  Re: ViHL #3

Lähettäjä:  
Päivämäärä:   13.12.10 18:51:59

Cilla, onhan tämä korvaaja siinä mielessä, ettei VRL:n paluu ole ollenkaan varmaa.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   13.12.10 18:52:44

Ai että ei aleta tukkia repimään vaan pystytetään NAKKISOTA?! Minä en kommentoi. *LEVEÄ HYMY*

  Re: ViHL #3

LähettäjäCilla 
Päivämäärä:   13.12.10 18:57:55

Arvoisa nimetön - no ei todellakaan ole. Jos ViHL olisi korvaaja, se varmaankin saisi alleen kilpatunnukset, jaokset etc.

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 18:58:23

Viivuska ja Cilla - Se on totta ettei ViHL pysty korvaamaan mitenkään VRL niin kuin Crei aiemmassa topan aloitusviestissä on maininnut---

Uuh, tässä vaiheessa on melkoisen vaikeaa saada asiansa sanottua sillä tavalla kuin haluaisi ymmärtää. (välikommentti näköjään)

Eli. Tarkoitus on korvata VRL sen ajan kun se on tauolla. Tai jos se kokonaan lopettaa. Mutta minä itse ymmärrän sen, ettei ViHL todellakaan voi korvata niitä asioita, mitä VRL oli, ottaen huomioon että VRL on isompi kannattajakunta. Mutta jos ja kun VRL, ViHL tarkoitus siis ei ole aloittaa avointa sotaa VRL kanssa (ei mitään järkeä, minulta jos kysytään uskon ja tiedän ViHL häviävän heti), mutta tietty pientä kilpailuhenkeä varmasti sallitaan ;)

Ja onhan ERJ ja näiden rinnalla ollut villit kisat.

Mutta siis joo, kiitän mielipiteistä ja muistutuksista.

  Re: ViHL #3

LähettäjäCilla 
Päivämäärä:   13.12.10 19:00:21

Mä en nyt mitenkään pahalla tähän kommentoinut, älkää ottako niin.. En vain ymmärrä miksi edes yrittää korvata jotain, kuten Namuless äsken sanoi niin kilpailuhenki on hyvästä ja sallittavissa - miksette siis vain perusta KILPAILEVAA jaosta suoraan? Varmasti saisi oman kannattajajoukkonsakin.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   13.12.10 19:01:38

Ei tämä liitto ole muuttamassa toimintaansa mihinkään suuntaan, vaikka VRL palaisikin. Saattaahan käydä niinkin, että VRL palaa tauoltansa ennenkuin ViHL on edes julkaisukunnossa, kuka tietää..

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 19:03:42

Cilla - Se on joo ja ei, osa kannattaa tuota ideaa ja osa vähän vähemmän. Oma mielipiteeni vaihtelee melkein päivittäin kun kuulee näitä mielipiteitä ^^' Mutta edelleen seison tämän takana vaikka ViHL on perustettu oma haukkumatopa (jos sillä aikoo laskea meidän tai minun mielialaa niin siitä vain, sain parhaimmat naurut tänää kyseisestä topasta).

Ja siis tarkoitus ei ollut vaikuttaa että herne iskeityi nenääni. Toisaalta ymmärrän sinua ja toisaalta olen kahden tulen välissä. Koko keskustelu uudesta liitosta VRL tilalle tai rinnalle kuitenkin on aiheuttanut isoa juttua.

  Re: ViHL #3

LähettäjäViivuska 
Päivämäärä:   13.12.10 19:03:42

Mä en edelleenkään tajua, miksi VRL pitää korvata edes väliaikaisesti. Miksi ei voi vain puhua siitä, että ViHL olisi kilpaileva yhdistys? Miksi edes pitää yrittää korvata jotakin, mitä ei vaan pystytä korvaamaan? Miksei anneta VRL olla omanaan ja tehdä koko yhdistys ihan omalla tavalla (toki saa olla kilpailuja, laatistyylisiä yms.)? Tiedän, että tää on pilkunnussintaa, mutta noista teidän teksteistä jää vieläkin sellanen olo, että tässä yritetään syrjäyttää VRL (korvaamalla se).

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   13.12.10 19:03:56

ehehe repesinn "lytätään ViHL" topalle. Lapsellista.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Mari 
Päivämäärä:   13.12.10 19:04:30

"Eli. Tarkoitus on korvata VRL sen ajan kun se on tauolla. Tai jos se kokonaan lopettaa."

Eli periaatteessa kun VRL palaa, pitäisi teidän muuttaa kaikki toiminta eri tavalla, koska muuten se on kopioimista

  Re: ViHL #3

LähettäjäCilla 
Päivämäärä:   13.12.10 19:12:50

Komppaan Viivuskaa. Miksi yrittää korvata mitään väliaikaisestikaan? Miksette vain perusta tuota ViHLiä kilpailevaksi jaokseksi? Äsh.. :D

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 19:18:45

Mari - Itse lähden ajattelemaan sen pohjalta, että mussutusta on syntynyt sen verran, kun VRL taukoilee jo vuoden verran eikä mitään kiinnostavaa (yms) tapahdu. Joku pohti että kyllähän tässä on voinu ehtiä keksiä jotain VRL tilalle tai rinnalle jotain, mutta mitään ei tapahdu.

Ja se minusta ehkä on vähän tekopyhää tai turhamaista lähteä pyrkimään korvaamaan VRL kokonaan, jos se palaa se on melkoisen mahdotonta ja ..näin. Ainakin aiheuttaisi uuden samankaltaisen "lytätään ViHL"-topicin.

Mutta voisi pistää vakavasti harkintaan, ensinnäkin että tuo ViHL muuttuisi vain VHL:ksi vaikka kuinka muistuttaisi enemmän VRL taikka sitä yhtä lyhennystä toisesta jutusta, ja sitten sitä, ettei ViHL tarkoitus olisi alunperinkään korvata VRL, se ei silloin olisi riippuvainen mistään.

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   13.12.10 19:22:23

olisivatkin ihmiset tyytyviäisiä...
Valitetaan, että vrl taukoilee.
Valitetaan, että älä valita tauosta, tee ite parempi.
Valitetaan, kun joku lähtee sitten ideoimaan uutta liittoa.

Huoh :D

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Innokas kannattaja 
Päivämäärä:   13.12.10 19:22:56

Uskomattoman lapsellista tämä virtuaalitallipuolen porukka, tuo "Lytätään ViHL" on kyllä pohjanoteeraus...
Innolla olen seuraamassa ViHL:in nousua, ja toivonkin ettette ota tosissanne noita lyttäyspuheita ja muita haukkujia sekä halventajia.
Uskokaa pois pahimmat mäkättäjät saattavat olla niitä kateellisia, jotka haluaisivat uskaltaa pistää tällaisen pystyyn, mutta eivät aiemmin ole kehdanneet/uskaltaneet/jaksaneet ja nyt kaduttaa ja paha olo tullaan purkamaan rohkeille.
Aika varmaa on myös, että nyt joku neropatti menee ja tekee ViHL:in ja VRL:n tapaisen pikaversion, jonka tarkoitus on varata idea niin, että kun ViHL nousee tulee sen omistaja ja "kannattajat" haukkumaan ViHL:ä matkijaksi. Älkää lannistuko mistään, sillä tämä idea on varmana kannattava, tiedän jo monia jotka ovat innolla mukana (mm. ystäviäni) ja uskon, että ajan saatossa monet lämpenevät idealle, mitä paremmin se toteutetaan =)

Ja kun kysyitte mitä kannatetaan liittoon niin kaikki ideat oli todellakin hyviä. Eli:

Oma keskustelufoorumi |
Laatuarvostelut |
Ihmisten rekisteritunnukset (vastineena VRL-tunnuksille) |
Realistisempi tavoite |
Kilpailujaokset |
Tallirekisteri |
Kasvattajanimirekisteri |

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: gatz 
Päivämäärä:   13.12.10 19:25:10

Mä en paljoa VRL:stä ymmärrä, mutta ilmeisesti on jollain lailla ollut keskus koko virtuaalihevosharrastukselle? Jos ja kun on näin, miksei sitten käyttää oikeasti aikaa ja vaivaa ViHL:n ja tehdä toiminnasta erilaista ja kilpailevaa (kuten muutkin ovat sanoneet). Eikö se ole vain rikkaus, jos virtuaalimaailmassa on tarjota harrastajille useampia eri vaihtoehtoja? Tällöin kenelläkään ei olisi VRL:n paluun jälkeen mitään pakkoa valita jompaa kumpaa, vaan VRL ja ViHL voisivat toimia rinnakkain. Tekään ette silloin olisi tehneet turhaa työtä, jos joutuisitte lopettamaan ViHL:n VRL:n paluun jälkeen <:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   13.12.10 19:26:13

Todellakaan emme ota tosissamme tuota lyttäys topiikkia, ei siellä ole ainakaan vielä edes ilmennyt mitään järkevää syytä 'lytätä' ideaa.

Mutta kiitos palautteesta =) Uskokaa tai älkää, näistä on oikeasti todella paljon hyötyä ja nämä kaikki mielipiteet toiminnoista otetaan ylös ja huomioon!

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Innokas kannattaja 
Päivämäärä:   13.12.10 19:27:14

Komppaan matzQa =D

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   13.12.10 19:28:15

Kylläpä suuri osa teille sitten nauraa ku työ pikkuporukka kykitte jossain rapakossa ku Namulessin yms kiinnostus ei kestä kauaa :D

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 19:29:01

Innokas kannattaja - Ei, minä en ota törkeitä haukkuja vakavasti, jos niitä ei mielestäni ole perusteltu tarpeeksi. Tietty on totta, ettei ihminen pysty sietämään rankkaa kritiikkiä jo sitä tulee joka puolelta kerta heitolla, varsinkin jos ei ole tottunut. Mutta pitäisi sietää ja jättää omaan arvoon ne, joilla nähtävämmin suurempi tavoite on pönkittää omaa egoa.

Enkä menisi takuuseen että topan aloittaja olisi kateellinen. Hän on voinut ymmärtää väärin, ei halua ymmärtää asiamme pointtia tai sitten minä olen käyttäytynyt jotenkin omituisesti (ei olisi uutta). Minusta asiasta tekee vähän surullisen se, että kun nyt apua tai innostusta olisi tarjolla, löytyy niitä jotka omaksi ilokseen lyttää ne ja sitten mussuttaa jälkikäteen kun ei siitä tullutkaan mitään.

Eli koittakaapas keksiä välillä jotain positiivista, jos olette tottuneet haukkumaan/ajattelemaan negatiivisesti koko ikänne :'D Lupaan että voi olla haasteellista.

  Re: ViHL #3

LähettäjäTroya 
Päivämäärä:   13.12.10 19:31:12

Vau, jes, seurapiiripornoa!

Pitääkin hakea vähän poppareita, täällähän on koko kaarti paikalla aina jeesustelijoista kaiken maailman valittajiin.

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 19:32:32

viiva - älä puhu sellaisia asioita joista et tiedä yhtään mitään. saatan vaikuttaa välillä välinpitämättömältä, mikä on tahatonta. Mutta ymmärtääkseni et ole millään lailla osa minua jne. joten voit suunnistaa suoraan sinne haukkumatopikkiin sen sijaan että täytät tämän topan mauttomilla jutuillasi.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   13.12.10 19:36:21

Paljostako veto, että tekin vaivutte pian taukoon sitten kun valmistuu ja lopulta tulee teksti "se on loppu nyt."

Sääli, pääsenpähän nauramaan teille.

Uu, Namuless alkaa suuttua. Ihan sama, en jaksa tätä saissee enää kattoo yhtään. Perustakaa surkea laitoksenne :D

  Re: ViHL #3

Lähettäjädemi-lune 
Päivämäärä:   13.12.10 19:36:59

"Lähettäjä: Troya
Päivämäärä: 13.12.10 19:31:12

Vau, jes, seurapiiripornoa!

Pitääkin hakea vähän poppareita, täällähän on koko kaarti paikalla aina jeesustelijoista kaiken maailman valittajiin."


; D

Saanko kysyä, mikä on Innokkaan kannattajan mainitsema realistisempi tavoite?

  Re: ViHL #3

LähettäjäFicena 
Päivämäärä:   13.12.10 19:39:50

Buah, ihanaa kun tuo viiva on niin ajattelevainen kaikkia kohtaan.

Juu, mutta ettei ihan ot:ksi mene niin asiaan.

Alussa minäkin olin tätä vähän vastaan, mutta mitäpä se haittaisi jos olisi toinenkin liitto. Jos siihen ei halua liittyä niin sitten ei.

Eli lyhyesti ja selkeästi sanottuna, kannatan ideaa.

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 19:42:04

viiva - kuten sanoin, se haukkumatopikki on varmasti enemmän sinulle kuin tämä.

Ja itse ainakin ajattelen olevan vähintään oikeutettua suuttuakin, jos menet väittämään jotain minusta mikä ei pidä paikkaansa. En usko että tunnet minut, enkä usko että olen koskaan tiennytkään sinua, joten jos ei ollut muuta sanottavaa, älä sitten sano mitään.

Sitten tässä vähän uutta infoa, ViHL muuttuu vihistä VHL eli vihlovat hampaat, miten kukin sen haluaa ajatella. Korjaten aikasempia sanomiamme asioita, VHL tarkoitus ei siis ole korvata VRL vaan ryhtyä "kilpailemaan" sen rinnalla vaikka menestys todennäköisemmin heikompaa on.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   13.12.10 19:42:06

Hienoa että olette miettineet muutenkin asiaa ettekä vain lytänneet suoraan ja jättäneet asiaa siihen. Meillä on nyt täällä pienessä ylläpitokaartissa keskustelut järjestelyistä käynnissä, joten ei me täällä ihan laiskotella (; Ylläpitäjiä otetaan kyllä lisää, jos olet kiinnostunut lisää vain suoraan meseen, osoitteeni on crei@creimeide.biz

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Innokas kannattaja 
Päivämäärä:   13.12.10 19:51:30

Tulipa mieleen lyttäys topasta, että onhan kaupoissakin valinnanvaraa joten VHL ja VRL on sama asia kuin kaksi erin nimistä ruokakauppaa =) Virtuaalihevostelijoillekin valinnanvaraa VHL:n myötä!

  Re: ViHL #3

LähettäjäCilla 
Päivämäärä:   13.12.10 19:54:44

K-Market vs S-market!

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   13.12.10 19:57:31

samaamieltä, Innokas kannattaja. Henk.koht en prismassa tykkää käydä, citymarket mieluummi, samalla lailla ei pakko liittyä jos ei halua. Ja selvästi jos Vrl taukoaa, koko virtuaalimaailma ahdistuu, samalla lailla kaupunki ahdistuisi jos ainoa suuri tavaratalo sulkeutuisi pitkäksi aikaa, eikä tilalle tulisi minkään sortin kilpailija-korviketta. Mutta toisin kuin uuden tavaratalon suhteen, virtuaalipuoli ei ole näköjään innokas ottamaan tätä uutta liittoa vastaan...

Osaanselittäääää-ää (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   13.12.10 19:58:43

Jostain syystä hymähdän noille teidän vertauskuville :D Ne on kyllä aika sympaattisia :''D

Mutta ehkä kaupunkilaiset ovat keskenään suvaitsevampia myös toisten mielipiteitä kohtaan kuin me ht.nettiläiset?

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   13.12.10 20:08:20

En halua kuulua sellaiseen yhteisöön virallisesti kuin "ht.net", mutta väkisin jo kuulun. Koko foorumi kävijöineen antaa niin pahan auran että oksettaa, kun osa, ellei suurin osa, osaa perustella mielipiteitään tarpeeksi hyvin. Mutta kyseinen foorumi auttaa opettamaan ignooramaan sellaiset kommentit, joita ei pitäisi ollenkaan huomioida.

Olen vierailut monellakin foorumilla ja tämä on niistä pahin.

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   13.12.10 20:29:10

crei ;; hymähtele rauhassa (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: jebou 
Päivämäärä:   13.12.10 20:47:53

Lähettäjä: Namuless
Päivämäärä: 13.12.10 20:08:20

En halua kuulua sellaiseen yhteisöön virallisesti kuin "ht.net", mutta väkisin jo kuulun. Koko foorumi kävijöineen antaa niin pahan auran että oksettaa, kun osa, ellei suurin osa, osaa perustella mielipiteitään tarpeeksi hyvin. Mutta kyseinen foorumi auttaa opettamaan ignooramaan sellaiset kommentit, joita ei pitäisi ollenkaan huomioida.

Olen vierailut monellakin foorumilla ja tämä on niistä pahin.

^ Jep, olen samaa mieltä.. Ja niin näyttäis olevan muutama muukin noiden nettiadressien perusteella, joissa vaaditaan, että ht.nettiin ei saisi kirjoitella nimimerkin takana. Eikä niillä nyt varmaan näitä virt. höpinöitä tarkoiteta, lähinnä noita IRL-hevosjuttuja, kun toiset kysyy asiallisesti apua vaikka ratsastusongelmiin ja hänet haukutaan aivan pystyyn jne.
Mut sama meininki näyttää täälläki olevan.

  Re: ViHL #3

LähettäjäNelli 
Päivämäärä:   13.12.10 20:52:47

Lopultakin tervettä kilpailua virtuaalimaailmaan - hyvä tytöt, näin sitä pitää.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: miumaumou 
Päivämäärä:   13.12.10 21:25:59

Ihan kivalta idealta vaikuttaa, kaikki nimimerkittömät assholet voisivat vaikka pitää turpansa kiinni, tai sanoa mielipiteensä edes omalla nimimerkillä - kyllä puheen laatu menisi aika tavalla asiallisempaan suuntaan ! :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Surppa 
Päivämäärä:   13.12.10 21:56:14

Missä vaiheessa ViHL:n rakennus on tällä hetkellä ja mikä on sen suunnilleen arviotu valmistumis/julkaisu aika?? Kysympä vaan ettei tämäkin olisi yksi niistä HYVISTÄ ideoista, jotka jäävät aina viittä vaille valmiiksi.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   13.12.10 23:00:03

Julkaisu menee reilusti ensi vuoden puolelle, mutta ulkoasu alkaa olla piakoin valmis (lähinnä grafiikat uupuvat). Sisällöstäkin on päätetty, mutta valmiita tekstejä ei ole vielä laisinkaan.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: kannustan 
Päivämäärä:   13.12.10 23:20:20

Täällä ollaan täysillä hengessä mukana, VHL:n ehdoton kannattaja :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Mosa 
Päivämäärä:   14.12.10 02:22:17

Oi ihanaa kun vihdoin joku tekee VRL:n rinnalle toisen liiton, jotta kaikki ei nojaisi vain VRL:ään.
Pitäkääkin kiinni tästä hankkeesta ;)

  Re: ViHL #3

LähettäjäSurppa 
Päivämäärä:   14.12.10 08:11:30

No jos tämä oikeasti tulee toimimaan uskon että siitä tulee oikeasti hyvä ja suosittukkin. :))

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Catharina 
Päivämäärä:   14.12.10 08:19:02

Hienoa, reipas kilpailu tekeekin hyvää. (:

(psst. ellei kolmatta ylläpitäjää ole löydetty, voisin olla ihan kiinnostunut. Domainia en tosin voi valitettavasti maksaa, vaikka se kolmeen pekkaan jaettaisiinkin.)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Wnni 
Päivämäärä:   14.12.10 10:11:13

Hienoahienoahienoahienoa! Tää kuulostaa ihan ok:lta. Ja teinä en välittäisi tyypeistä jotka valittaa ja on teitä vastaan. Näkeehän tuon että ne on ihan nössöjä tapauksia, kun eivät uskalla edes nikillä pyöriä täällä.

Mietin vain sitä, että ensin oli pienimuotoinen järkytys kun VRL meni tauolle. Sitten siirryin kokonaan laukkamaailmaan ja täytyy kyllä sanoa etten itse edes enää kaipaa koko VRL:ää enkä mitään kilpailevaakaan (tosin jos tää ViHL tulee olemaan jotenkin ihan jymyhieno ja kannattava juttu, niin sitten voisi harkita moiseen liittymistä taas :) ).

En sitten tiedä kuinka moni on jo oppinut pärjäämään ilman sellaista kattojärjestöä. VRL:ssä tykkäsin selailla hevosia ja etsiä mahdollisia isäehdokkaita, mutta ainakin laukkapuolella on omat hevoskatalogit yms. joten enää en muuta osaa kaivata. Kilpailuhommatkin siellä toimii ihan hyvin ja on hyvin järjestynyttä toimintaa, että en välttämättä itse koe tarpeelliseksi enää mitään muuta järjestöä. En sitten tiedä ratsupuolen tarpeita.

Tämä oli vain allekirjoittaneen mielipide. Mutta tsemppiä silti ja onnea matkaan teille :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   14.12.10 15:43:13

Wnni: Meillä on sitten tulossa hevosrekisteriin muutama juttu jotka on myös teidän kannalta hyödyllisiä (; Jotta kannattaa kurkata sitten kun sivut saadaan julkaisukuntoon!

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   14.12.10 17:22:45

jellou jälleen, minä ilmottaisin että lei on pientä yksityiskohtaa vaille valmis, testailen vielä kuinka toimii jne. plus alan opiskeleen php:tä johon menee sitten jonkisen verran aikaa. Ylläpitäjiä otetaan vaikka kolme olisimmekin jo löytäneet (tällä hetkellä kaksi löytynyt), koska tämä tosiaan mahdollistaa se, ettei kaikki kaadu vain yhden henkilön niskaan.

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   14.12.10 18:06:48

Safir - varmasti!

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   14.12.10 18:33:08

Safir: Meille on tulossa kaikkea muutakin kuin pelkästään ratsuihin liittyvää ja kannattaa tutustua ainakin hevosrekisteriin jos innostaa rekisteröidä hevosia, meille tulee ominaisuuksia jotka on esim. ravureille ja laukkaratsuille varmasti ihan hyvä lisä historian kannalta :p

Alan tässä luonnostella ylipäätään kisojen "yhteis"sääntöjä joihin sitten ne varsinaiset säännöt perustuu..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   15.12.10 11:00:33

Itse asiassa keksin idean siitä, kun joku (en muista kuka), kommentoi jossain 'mitä kaipaat VRLstä' tai jossain vastaavassa, etten enää mitään, kun hevosrekisteristäkään ei löydy ravureille jne. tarpeellisia tietoja.

Mutta onko ehdotuksia esim. lajeiksi, toimintamuotoihin..? Olemme saaneet ulkoasun jo aikas lailla valmiiksi, ellei Namulessille tule mieleen mitään muutoksia ja itse sairastan tämän päivän ainakin ja yritän kirjoittaa joitain tekstejä, jos pää vaan kestää ilman räjähtämistä..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   15.12.10 14:27:10

Jos otettais uppia, ehdotuksia, kommenttia, hakijoita..? Ainakin yksi olisi erittäin mukavaa saada mukaan projektiin, mikä ettei useampiakin!

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   15.12.10 15:45:59

Ihmisillä ei näköjään oo enää mitään kysyttävää tästä projektista tai toiveita tai mitään o.o No mutta upitetaan silti.

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   15.12.10 15:48:31

minä olen omat ehdotukseni kertonut jo 8)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   15.12.10 18:42:21

matzQ: Lisää ehdotuksia sopii aina (;

Vähän olemme nyt myös kaavailleet toimintaa josta teillä ei ole ainakaan vielä hajuakaan, joten ne tulevat ainakin täytenä yllätyksenä =)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   15.12.10 19:52:46

Up - kohti korkeuksia !

  Re: ViHL #3

LähettäjämatzQ 
Päivämäärä:   15.12.10 20:30:12

autan nostelemaan :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   16.12.10 07:39:26

Kiitän (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   16.12.10 12:25:16

Nostellaan tätä kohti ihmisten tietoisuutta! 8) Tästä tulee ihmisille puoliyllätys.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   16.12.10 15:31:09

Upitellaan.. !!

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: matzQ 
Päivämäärä:   16.12.10 15:34:54

näköjään hiipunut tuo alkukohu..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   16.12.10 15:37:48

matzQ: Näköjää.. :( Mut me pidetää tää pystyssä! :D

  Re: ViHL #3

LähettäjäSurppa 
Päivämäärä:   16.12.10 16:28:28

Mua kiinnostaa tietää miten projekti edistyy.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: matzQ 
Päivämäärä:   16.12.10 16:33:14

Jonna >>> jepaa :)

  Re: ViHL #3

LähettäjäNamuless 
Päivämäärä:   16.12.10 16:50:28

Surppa - Aika alkuvaiheilla edelleen ollaan ja myös lisää ylläpitoväkeä otetaan aina. Jos kuitenkin jostain syystä saat päähäsi että olisit ylimääräinen ylläpidossa kysy silti, koska varmasti löytyy jotain hommaa :3

Mutta toisaalta voisi pistää oman topan siitä mihin juttuihin vielä kaivataan ihmisiä. Nojooo :'D

Tosin olen nyt melkoisen rauhoittunut kun alkuhämminki katosi. Nojaa ootetaan sitten josko VRL aukeaisi.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   16.12.10 18:59:14

Voin kertoa vähän että miten vähän olemme vasta saaneet aikaan (;

- Ulkoasu ja sen linkit ovat päätetty
- Etusivua on alettu kokoamaan
- Aiheesta löytyy tiivistelmä erikseen (tämä tiivistelmä näytetään aina ensimmäisenä ylläpitohalukkaille, koska se sisältää paljon tärkeää asiaa pienessä paketissa!)
- Kilpailusääntöjä on alettu kokoamaan ja muutamien lajien luokista päätetty
- Muutamien lajien lyhenteet päätetty

En tiedä, miten menee muilla ylläpitäjillä omien lajiensa kanssa. Ainakin tietoa he ovat uusista lajeista etsineet aktiivisesti.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   16.12.10 21:37:22

Tämän päivän viimeinen up :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: missmimosa 
Päivämäärä:   16.12.10 22:32:06

eipäs crei muutes ole viimonen xD

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   17.12.10 07:33:53

Hah : D No kiitoksia.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: missmimosa 
Päivämäärä:   17.12.10 07:54:01

kiinnostaa nimittäin tämä, jos kerran laukkapuolellekin jotain hyödyllistä tulossa (:

  Re: ViHL #3

LähettäjäSurppa 
Päivämäärä:   17.12.10 15:33:18

Niin voisin olla kiinnostunut tekemään jotain ViHL:n hyväksi jos on tarvetta/tarvitsette apua jossain pienessä tms! :DD

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   17.12.10 16:01:47

Surppa: Hienoa! Pieniä hommia löytyy takuulla. Lisää miut meseen? crei@creimeide.biz

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   17.12.10 21:54:39

Uppia =)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   18.12.10 11:59:25

Ihmiset hei, eikö kukaan ole enää kiinnostunut edes pienistä tehtävistä liitossa? Jos olet, lisää minut meseen niin etsitään sinulle sopiva johon aikasi riittää mainiosti :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Rez 
Päivämäärä:   18.12.10 12:04:53

Lisäilin sut meseen! (karkkiponi@hotmail.com) Voin tehdä jotain pikkuista, kiva, jos tämä nyt onnistuu :)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   18.12.10 14:47:58

Noniin, vieläkö on halukkaita? : D

  Re: ViHL #3

LähettäjäHemppa 
Päivämäärä:   18.12.10 14:54:10

Mut voi lisätä :) Pikku hommia voi ntehdä! (ponyriderr97@hotmail.com)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   18.12.10 15:01:28

Hienoa!

Pidämme pienen palaverin mesessä ja mietimme, tarvitsemmeko vielä Hempan jälkeen minkä verran porukkaa mukaan :D

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   19.12.10 10:03:45

Ylläpitäjiä emme vielä ainakaan ota lisää :)

Projekti on lähtenyt etenemään nyt nopeammin, kiitos suurentuneen ylläpitäjäkaartin.

Nyt minä tahtoisin kuulla, mitä perustietoja tahtoisitte hevosista rekisteröitävän? Meillä on pohja tiedoille joo, mutta jos on jotain teidän mielestä tärkeää katsomme jos lisäämme nekin (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: matzQ 
Päivämäärä:   19.12.10 10:08:53

rotu, skp, säkäkorkeus, mahd.arvonimet ja laatispalkinnot, suvun pituus / 1 polven sukutaulu...

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   19.12.10 12:39:53

MatzQ: Nuo kaikki on.

Lisää??

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   19.12.10 13:10:41

Lisää vain!

Mitä tietoja itse henkilöiltä pitäisi rekisteröidä (vai eikö muuta kuin nimimerkki, hevoset, luettelo talleista ja sähköposti)?

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   19.12.10 17:27:26

Takasin vaa ylös..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   20.12.10 07:39:12

Upitellaan..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Wnni 
Päivämäärä:   20.12.10 08:44:10

Mitä tietoja itse henkilöiltä pitäisi rekisteröidä (vai eikö muuta kuin nimimerkki, hevoset, luettelo talleista ja sähköposti)?

Minusta ainakin noi riittää ihan hyvin. Tai kenties vielä mahdollinen kasvattajanimi/-nimet.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   20.12.10 10:29:51

Kiitokset Wnnillekin.

Lisää mielipiteitä?

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   20.12.10 12:08:38

Up

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   20.12.10 15:17:26

Uppia vielä..

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   22.12.10 10:02:00

Uppia parin päivän uppittelu tauon jälkeen.

Olemme päättäneet lähtevämme kokoamaan sivustoa nykyisellä ylläpitäjämäärällä, joka on lähes 10. Uusia ylläpitäjiä ei oteta, ennenkuin toisin ilmoitetaan.

Kaipailisin mielipiteitä seuraaviin asioihin:

Mitä perustietoja tahtoisitte hevosista rekisteröitävän?

sekä

Mitä tietoja itse henkilöiltä pitäisi rekisteröidä (vai eikö muuta kuin nimimerkki, hevoset, luettelo talleista ja sähköposti)?

Toiveita uusista lajeista otetaan vastaan, mutta sen verran voin valottaa että lähes kaikki lajit (poikkeuksia on) järjestää satunnaisesti toimintaa myös varsoille, jota pystyy järjestämään myös muutkin kuin vain ylläpitäjät VHL alaisena.

  Re: ViHL #3

LähettäjäWnni 
Päivämäärä:   22.12.10 10:15:53

Laukkahevosten kilpailutaso olisi kiva saada sinne rekisteriin näkyville.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   22.12.10 10:17:10

Wnni: Hmm tämän voisi ottaa käyttöön laukkahevosille (: Samalla vaivallahan tämäkin menee kuin muut uudistukset :p

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Dintti 
Päivämäärä:   22.12.10 11:23:52

Mitä perustietoja tahtoisitte hevosista rekisteröitävän?

Tietenkin nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika, säkäkorkeus ja ym muut olennaiset asiat.
Varsin mukavaa olisi kuitenkin, jos kaikki ylimääräinen jätettäisiin pois ja pidettäisiin asiat mahdollisimmat simppeleinä ja selkeinä.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   22.12.10 20:42:18

Uppia (:

  Re: ViHL #3

LähettäjäRinja 
Päivämäärä:   22.12.10 20:44:22

Ihmisille ois hyvä tarjota mahdollisimman paljon vapaaehtosia kenttiä. Nimimerkki ja sähköposti aina pakollisena, hevoset ja luettelo talleista sitte ku niitä on. Sen lisäksi vois esim. kotisivujen osoite, msn-osoite ja mahdollisesti joku "oma sana" laatikko jossa vois kertoa itestään jotain jota haluaa ihmisille kertoa.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   22.12.10 20:59:17

Rinja: Tuo oli kyllä mukava ehdotus (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Jonna 
Päivämäärä:   23.12.10 07:37:44

Upitellaan.

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   23.12.10 11:59:04

ÄÄNESTYS

Onko ranking aivan turha? (suunnitteilla hyvin yksinkertainen ja vähän pisteitä 'jakava', joka joko otetaan käyttöön tai ei..)
KYLLÄ
EI

Viiva perään =)
Ja yhdestä luokasta lähtisi siis vain yksi ranking piste (voittajalle) ja ranking pisteitä ei jaettaisi 'lajikohtaisesti' vaan kaikki rankingit olisivat yhteisiä (= niitä ei siis jaotella hevosten sivuilla siten, kuten VRL vaan siellä on vaan yksi kohta johon merkitään _kaikkien_ lajien ranking pisteet)

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: Creimeide 
Päivämäärä:   25.12.10 19:41:59

Up pitkästä aikaa.. (:

  Re: ViHL #3

Lähettäjä: J 
Päivämäärä:   26.12.10 16:40:41

Mikäs on tilanne VHL:ssä =) Onko mitään suuntaa miten kauan menee? Anteeksi jos jossain täällä sanottu, mutten koko topaa viitseisi lukea.

  Re: ViHL #3

LähettäjäCreimeide 
Päivämäärä:   26.12.10 16:47:14

Vielä menee kauan. Veikkaisin että vähintään kuukausi, ennenkuin on täysin valmista. Pieni osa teksteistä on valmiina ja ulkoasu muuten, mutta sitä muokataan php pohjaisemmaksi. Sitten hevosten rekisteritiedot on päätetty ja näin (:

   Ylös ⇑   


 


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.