Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Selittäkää

Lähettäjä: minkä takia 
Päivämäärä:   18.3.25 22:45:02

Kolmioleipä maistuu monin verroin paremmalta kolmion muotoon leikattuna, kuin tismalleen sama leipä neliömäisenä? En näe tässä minkäänlaista logiikkaa mutta kuten me kaikki tiedämme, näin se vain on.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: H 
Päivämäärä:   18.3.25 22:49:14

Yök, ne on kamalia majoneesimössöjä kaikki eli en kyllä tunnista tuollaista ilmiötä.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: minkä takia 
Päivämäärä:   18.3.25 22:50:37

Häh? Eihän kukaan pakota sinua laittamaan kolmioleipääsi majoneesia. Oma vikasi, jos niin teet.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   18.3.25 22:57:48

Psykologinen juttu.
Kolmioleivässä on vähemmän kuivia reunoja.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: Voileipägrilli 
Päivämäärä:   18.3.25 23:08:20

Olen huomannut saman.

Vanha voileipägrillini teki toasteista kolmioleipiä ja ne olivat todella hyviä. Huono puoli oli sen grillin leikkaavan terän puhdistaminen. Se oli todella hankalaa. Kaikki leipien lisukkeet tarttuivat siihen.

Kun ostin uuden voileipägrillin, ostin sellaisen, joka ei tee toasteista kolmioita. Helpompi pitää grilli puhtaana. Silti ”neliötoastit” eivät ole läheskään niin hyviä kuin vanhan grillin kolmiotoastit, vaikka käytän samoja leipiä ja samoja täytteitä.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   19.3.25 03:02:19

Mä leikkaan reunat pois niin on sama maku kokonaisista.

  Re: Selittäkää

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   19.3.25 03:10:54

"Mä leikkaan reunat pois niin on sama maku kokonaisista."

Siinä syötävän määrä pienenee.
Diagonaaliin leikkaamalla kehän pituus kasvaa ja kuitenkin täytyy saada sitä rouskuvaa.
Herkuttelua...

Pihvi on parempaa, kun pilkot sen, etkä hotki kokonaisena.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.