Lähettäjä: Najadi
Päivämäärä: 16.3.25 00:39:10
"Kaikki paisto- ja keittoajat ovat ihan järjestään 2-3-kertaisesti alimitoitettuja."
Ai jaa, minulla taas tuppaa käymään juuri päin vastoin, etenkin leipomisen suhteen. Jos paistan mitä hyvänsä leivoksia, oli se sitten pullaa tai piirakkaa tai vaikka tavallisia sämpylöitä, leivokseni kärähtävät jos noudatan annettuja paisto-ohjeita. Aina pitää vähentää uunin lämpötilasta jos haluaa kunnollisen tuloksen. Jos ohjeessa mainitaan vaikka 225 astetta, niin omalla uunillani 200 on sopiva. Jos taas yritän vähentää paistoaikaa eivät paakelsini kypsy kunnolla. Marjapiirakka jäi veteläksi kun joskus kokeilin. Pinnalta näytti kyllä hyvältä, mutta... No, moni kakku päältä kaunis, silloin tosin oli piirakka.
|