Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   11.3.25 11:21:02

...kun teen pannukastikkeen? Pannukastike tehdään siis osittain aineksista, jotka ovat lohta paistaessa jääneet pannuun (kiinni).

Vaikka laitan lohen lämmitetylle lautaselle ja vielä folion väljästi siihen päälle, niin silti se ehtii jäähtyä ennen kuin kastike on valmis.

Jos lisään loheen jotenkin lämpöä, niin se kypsyy yli.

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: voiMua 
Päivämäärä:   11.3.25 12:00:43

Uuniin 50 astetta. Täytyy kyllä mitata eriks6

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   11.3.25 12:12:45

Lohi pois pannulta raaempana ja uuniin 50C kypsymään loppuun.

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: *** 
Päivämäärä:   11.3.25 12:22:06

Tee kastike nopeammin?

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: Mm 
Päivämäärä:   11.3.25 12:31:42

Lämmität sen lohen uudestaan, ei kamnata tehdä liian vaikeasti.

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   11.3.25 12:35:42

teet sen soosin suoraan samaan pannuun missä se kala oli. otat pois mitä haluat jos et kaikkea halua käyttää. paljon nopeampi kuin sovitella uuden pannun/kattilan lämpötilaa oikeaksi.

  Re: Miten lohi pysyy lämpimänä sillä aikaa...

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   11.3.25 12:41:08

Totta kai teen. Eihän kastike muuten olisi pannukastike. Ongelma vain on, että esimerkiksi kermapohjaisen kastikkeen redusointi kestää minkä kestää. Sitä on vaikea nopeuttaa.

Kaipa pitäisi tehdä niin, että alan keittää liemet etukäteen pakkaseen, teen kastikkeet niistä ja kalan uunissa. Sillä kai suuremman väkimäärän kanssa parhaiten selviää.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.