Lähettäjä: Jep
Päivämäärä: 1.3.25 18:58:36
Kyllä, kypsentäminen voi auttaa. Kokeilemalla selviää. Itse kypsennän oman koirani lihat, tapa riippuu missä muodossa liha on. Pullat kypsennän mikrossa pari minuuttia yhden päivän annoksen kerrallaan, pötköt kypsennän uunissa n. 5 kg erissä ja annospusseissa pakkaseen. Sieltä on sitten helppo ottaa aina valmiiksi kypsä annos.
Luullista lihaa voi kyllä periaatteessa kypsentää, mutta luuta on kerralla liikaa jos koira paskoo kuivaa papanaa. Luullinen liha ei läheskään kaikille sovi, raakana eikä kypsänä, ja ikävän usein on tullut vastaan koiria, joilla se luumurska kerääntyy suoleen ja lopulta muodostaa tukoksen. Osa koirista jää tukosleikkauksen jälkeen henkiin, mutta ei läheskään kaikki. Jos luu aiheuttaa yhtään mitään ongelmia, jättäisin sen pois. Riittävästi kalsiumia saa purkista, tai vaikka kuivamuonasta.
|