Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Vuokaan tehtävä taikina pellille?

Lähettäjä: Sokerikakkupohja 
Päivämäärä:   21.2.25 06:42:06

https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000005449672.html haluaisin tehdä kakkupohjan pellille ja koota kakun kantikkaista paloista. Tämä kakku tehdään irtopohjavuokaan, mutta voinko vain tehdä tämän saman taikinan ja paistaa sen pellillä? En ole mikään leipuri, mutta eikö tässä pohjassa ole hillon myötä enemmän nestettä kuin tavallisessa täytekakkupohjassa? Voiko se haitata pellillä paistaessa?

  Re: Vuokaan tehtävä taikina pellille?

Lähettäjä: gb 
Päivämäärä:   21.2.25 06:50:52

Tee mieluummin uunipannulla samaan tapaan kuin pannukakun. Siinähän se selviää, miten onnistuu.

  Re: Vuokaan tehtävä taikina pellille?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   21.2.25 07:39:05

Laittaisin 1,5kertaisen taikinan uuninpellille. Mutta se tietysti riippuu sun pellin koosta. Ihan ohut levy voi olla hankala paistaa ja käsitellä murtumatta.

  Re: Vuokaan tehtävä taikina pellille?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   21.2.25 07:40:57

Tuo on tosiaan paljon tymäkämpää tavaraa kuin pelkkä kuohkea sokerikakkupohja.

  Re: Vuokaan tehtävä taikina pellille?

Lähettäjä: Martta 
Päivämäärä:   21.2.25 10:01:57

Uskoisin tuon reseptin onnistuvan peltillä paistettuna. Raaka-aineiden määrän pitäisin sellaisena kuin reseptissä on. Paistoaika vain lyhyempi ja uunin lämpötila mahdollisesti lähemmäs 200 astetta.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.