Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   24.1.25 21:44:09

7-8 tuntia keittiön pöydällä. Päiväys 4.2. Pilalla?

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   24.1.25 21:45:57

ite laittaisin heti ruuaksi ja söisin pois. loput roskiin.

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Jone O 
Päivämäärä:   24.1.25 22:24:12

Jos se on syömäkelpoista paistamisen jälkeen, niin toki sit kypsennyksen jälkeen säilyy ihan normaalisti.

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Ei omalla 
Päivämäärä:   24.1.25 22:47:08

Söisin kerran jos tuoksu ja maku ok, en säilöisi

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Fin 
Päivämäärä:   24.1.25 23:21:14

Söisin.

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Minä Vaan 
Päivämäärä:   24.1.25 23:50:31

Paista heti niin kelvollista

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   24.1.25 23:55:39

Ruskistaisin heti, sit on hyvää pari päivää jääkaapista.

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   25.1.25 00:13:54

En söisi. Jauheliha on erityisen herkästi pilaantuva lihatuote, 7-8 tunnissa huoneenlämmössä bakteerit ehtivät lisääntyä todella reippaasti. Kypsennys tuhoaa bakteerit, mutta ei niiden tuottamia toksiineja.

t. Mikrobiologi

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Qi 
Päivämäärä:   25.1.25 07:19:35

Söisin. Vatsani tuottaa tarpeeksi hyvin happamia vatsahappoja joka pitää kurissa pienet ja isommat pöpöt. Jos taas olisin herkkävatsainen, jolla ruoka sulaa huonosti ja/tai heikon immuunipuolustuksen omaava niin voi olla että harkitsisin.

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: Pilalla 
Päivämäärä:   25.1.25 07:39:15

En todellakaan söisi

  Re: Nautajauheliha lämpimässä

Lähettäjä: ninni 
Päivämäärä:   25.1.25 09:27:46

Söisin ja olen syönytkin.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.