Lähettäjä: *
Päivämäärä: 24.1.25 14:48:55
Jos oon odottanut noin 20 henkeä syömään, niin olen tehnyt kaksi 10 litran kattilallista keittoa. Toinen kasvis, toinen kala tai makkara tms. Oletus, että valmista soppaa on ollut 16 litraa. Ei pysty tekemään kattilan koon mukaista määrää. Loiskuu muuten hellalle eikä pysty nostamaan tarjolle. Ja jotta keitto olis mun mieleistä, siinä pitää olla lientäkin. Joten tosiaan jos oikein tarkasti olis laskettu määrä, niin viimeiset olis saaneet pelkästään lientä. Lisäksi reilusti kun tekee, niin ei sitten yhtään harmita, jos porukkaa tuleekin enemmän kuin piti. Tai jos keittoa jää, niin sitten seuraavana päivänä omalle perheelle.
Ja mä tarjoan keiton kanssa aina leipää ja siihen lisukkeet päälle. Sitten kahvin kanssa ei tarvitse enää suolaista tarjoamista olla.
|