Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: miten välttää? 
Päivämäärä:   23.12.24 00:59:50

Viime vuonna tuli ihan vetinen kakku. Mikä avuksi?

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   23.12.24 01:03:01

Mistä sinne jääkaappiin vesi tulee?
Ota ne pois sieltä höyryämästä.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: miten välttää? 
Päivämäärä:   23.12.24 01:04:47

Muodostuu kakun päällä olevaan kelmuun ja kakkuun.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   23.12.24 01:07:06

No ota hyvä ihminen kelmu pois.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: dfg 
Päivämäärä:   23.12.24 07:06:02

Laita päälle sellainen pahvinen kakkurasia tai ainakin kansi.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   23.12.24 07:30:23

laita leivinpaperi

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   23.12.24 11:18:45

Tai laita pakkaseen niin että se jäähtyy jääkaappilämpöiseksi, ennen kuin siirrät sen jääkaappiin.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: swar 
Päivämäärä:   23.12.24 12:31:43

Kakkukupu ja kuvun kuivaaminen säännöllisesti, ettei siihen tiivisty vettä joka tippuu kakun päälle. Jos kuitenkin näitä tippoja tulee, niin varovasti talouspaperin kärjellä pystyy imemään ne pois ja saamaan kakun näyttämään jälleen siistiltä.

  Re: Juustokakkuun kondensaatiovettä jääkaapissa

Lähettäjä: A 
Päivämäärä:   23.12.24 12:57:17

Huh kiitos tästä ketjusta!

Mulla on just tehty juustokakku laitettu jääkaappiin kelmun kanssa, luojan kiitos luin tämän niin meen vaihtamaan siihen jotain muuta päälle :D

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.