Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   22.12.24 10:04:00

Saaristolaisleivän teko, otin kaupasta valmiin annospussin kahteen leipään, ja nyt ei olekaan siirappia voiteluun. Voisikohan voidella hunajalla, onko kukaan kokeillut? Tai millä tuon voisi korvata...

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: Metris 
Päivämäärä:   22.12.24 10:08:52

Mä en enää voitele lainkaan. Jonain vuonna olin laskenut siirapin tarpeen väärin (sitä kun menee moneen muuhunkin tuotokseen ja meiltä on lähimpään kauppaan 10 km) ja sitä ei riittänyt pinnalle. Tykkään enemmän ilman sitä pintatahmaa, ihan tarpeeksi makea on sillä taikinan siirapillakin.

Annospussin sisällöstä ja sen mahdollisesta siirapista en tosin tiedä, kun teen itse taikinan.

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä~*~ 
Päivämäärä:   22.12.24 10:27:47

Itse voitelen aina, enkä usko etteikö hunaja kävisi jos sitä haluaa käyttää.

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   22.12.24 10:33:27

En mä ainakaan millään ikinä oo voidellu.

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: ** 
Päivämäärä:   22.12.24 10:38:47

Jää vaan se hankala tahna pois, jätä voitelematta kokonaan.

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   22.12.24 10:39:12

Saaristolaisleipä on paljon parempaa ilman siirapilla voitelua

  Re: Saaristolaisleipä, apuja

Lähettäjä: Oulun limppu 
Päivämäärä:   22.12.24 11:12:21

Voitelen piimälimput aina kananmunalla vaikka käsketään siirapilla ja vielä useaan otteeseen. Minusta kananmuna on kätsympi koska en kaipaa makeutta yhtään enempää.
Luulisi käyvän myös tuohon vaikka makeaahan on tarkoitus olla oikein kovin niin siksi siirappia käsketäänlaittamaan

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.