Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Hapankaalikeitto - kokit

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   18.12.24 14:26:13

Tuli ostettua hapankaalia, mutta tuoreena liian hapan maku. Ajattelin kokeilla keittoa. Millä sitä happamuutta saisi laimennettua?

  Re: Hapankaalikeitto - kokit

Lähettäjä: Raita 
Päivämäärä:   18.12.24 14:33:05

Lämmittäminen taittaa happamuutta. Voit paistaa hapankaalin lisukkeeksi sellaisenaan, tai sitten voit lisätä sitä melkein mihin tahansa keittoon. Kaalikeitto ei ole ainoa, johon se sopii, sitä voit lisätä linssikeittoon tai tomaattikeittoon tai mihin tahansa. Jos syöt lihaa, myös siskonmakkarakeittoon tai jauhelihakeittoon se käy. Kalakeittoonkin, varsinkin jos siinä on tomaattinen liemi.

Pataan, laatikkoon, raasteen joukkoon...

Hapankaali on hyvää ja terveellistä, ja happamuuteenkin tottuu.

  Re: Hapankaalikeitto - kokit

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   18.12.24 21:49:34

Kiitos paljon neuvoista. Tuli maukas soppa. Nyt jos tekisin uuden kaalikeiton, tekisin sen luultavasti hapankaalista... myös sinne tänne muualle hapankaalin lisäämistä voi kokeilla.

  Re: Hapankaalikeitto - kokit

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   18.12.24 21:58:41

Borssikeittoon olen laittanut hapankaalia. Antaa makua ja auttaa säilyttämään punajuuren värin parempana.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.