Lähettäjä: Najadi
Päivämäärä: 11.12.24 23:25:36
Minäkin käytän mamas nuudelelita, kanaa tai katkarapuja. Kaikki mausteet sekaan mitä pakkauksen mukana tulee. Myös spicy chicken on hyvää jos tekee mieli tulisempaa.
Tääläkin tulee usein tehtyä keittoa nuudeleistani, eli laitan vettä enemmän kuin ohjeessa sanotaan, ja pieni loraus (kuohu-) kermaa. Omaan makuun puolet vettä puolet kermaa tekee siitä vähän raskaan ruuan, mutta sehän on ihan mieltymyksistä kiinni. Maustamaton sulatejuusto toimii myös kivasti, pehmentää makua kuten kermakin.
Mitä muutoin laitan sekaan, niin mitä sattuu kasviksia kaapista löytymään (esim. wokkivihannekset ovat mainioita jos haluaa päästä helpolla), ja jos laitan lihaa, niin yleensä kanaa. Joskus jauhelihaa, mutta sitä harvemmin.
Edelleen laitan usein juustoa sekaan pieninä palasina. Edamia tai oltermannia, tai ihan arkijuustoa. Kaikkien mielestä nämä eivät oikeita juustoja edes ole, mutta polarit sun muut sellaiset ovat minulle liian happamia makuja. Kermajuustot ovat enemmän oma juttuni. Makuasia tämäkin.
|