Lähettäjä: Hmmm.....
Päivämäärä: 3.12.24 12:44:16
"Kermaviilistä tai pelkästä kermavaahdosta tulee vetistä."
Sitten se on tehty väärin jos kermavaahtoisessa on yhtään vettä !
Suolaista salaatin kuuluu olla, mutta ei niiden sienten. Varastosuola huuhdotaan hyvin pois, annetaan valua KUNNOLLA kuivaksi ja sitten lähdetään rakentamaan se salaatti (mikä suolataan ja pippuroidaan). Hyviä sieniä, sipulia, kermavaahtoa (näissä on sitten eroja eli oman maun mukaan ! Itse tykkään kevytkermasta ja tietyistä merkeistä, joku toinen tykkää rasvaisemmasta), suola ja pippuri. Jos lähtee pelailemaan smetanalla, creme fraichella kermavaahdon sekaan niin kannattaa tehdä se seos ensin ja saada omaan makuun maistuvaksi, sitten sienten sekaan.
|