Lähettäjä: Jone O
Päivämäärä: 4.10.24 21:19:30
Koti- ja ravintolaruoan välinen ero on kyllä veteen piirretty viiva. Mutta sanotaanko sitten että paistetut tai savustetut ahvenet, uudet perunat ja sienikastike, vaikkei tuo kombo sinällään toimivin olekaan xD Nyt vaan tekis mieli, varmaan syksystä johtuen, mutta kalastan vain mökillä. Kana ja riisi oli se suurin lapsuuden sunkuntaiherkku, kyljykset ja muusi toinen jos simppeliä pitää olla. Pihvi, Hasselbackan perunat ja punaviinikastike varmaan nykyään vastaava. Mutta ostettuani perunapuristimen ja tehtyäni sillä "pottuvoin" luomukirnuvoihin, niin herkullista tulee siitäkin! Ja ankka on hyvää, joko ankanrinta tai tai sit säilykekoivet ankanrasvassa. Vähän kallista vaan.
|