Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Ravintola-ala nykyään

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   25.9.24 02:26:54

Millaista ravintola-alalla on nykyään?
Olin joskus vuosia sitten itse ravintola-alalla, mutta
vaihdoin alaa. Nyt olen ajatellut, jos siirtyisi takaisin.
Olen ymmärtänyt, että on pulaa tekijöistä, muuta kun luin tuota työllisyyskeskustwlua niin siellä luki että työpaikkoihin on kova kilpailu.

  Re: Ravintola-ala nykyään

Lähettäjä: Ällö 
Päivämäärä:   25.9.24 02:41:26

Hyvälle tekijälle löytyy aina töitä, mutta täydet tunnit voi olla vaikeampi saavuttaa. Riippuu myös pitkälti siitä, mikä osaaminen/kiinnostuksen kohde on. Esim täysipäiväisiä baaritöitä voi olla vaikeampi saada kuin täysipäiväistä lounasvuoroa jossain Fazerilla.

Ja luonnollisesti paikkakunta vaikuttaa. Helsingissä on taatusti töitä, jos a) puhut suomea b) puhut englantia c) olet monipuolinen osaaja, joka pystyy tarvittaessa tekemään sekä baaria että AC:ta, vielä parempi, jos taidot riittää keittiöhommiin, edes misailuun yms. Yhtään työtöntä ravintola-alan ihmistä en tunne. Työttömät alan ihmiset ovat sitten ihan syystäkin työttömiä.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.