Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Croisantin halkaisu täytettä varten, MITEN OLET

Lähettäjä: Liila 
Päivämäärä:   21.9.24 20:33:48

sen tehnyt saksilla jos olet onnistuneesti tehnyt?

Se on selvää mm. K-Ruoka mukaan että saksilla onnistuu, veitsellä ei.

Fazerin paistopisteen croisantit. Makeaa täytettä.

  Re: Croisantin halkaisu täytettä varten, MITEN OLET

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   21.9.24 20:41:35

Kevyesti terävillä saksilla murskaamatta tai liiskaamatta sitä

  Re: Croisantin halkaisu täytettä varten, MITEN OLET

Lähettäjä: mama 
Päivämäärä:   21.9.24 21:29:13

Sinne kaiverretaan kuoppa, ja sinne tulee hiukan voita ja appelsiinimarmeladia. Muuta täytettä ei croissantissa ole.

  Re: Croisantin halkaisu täytettä varten, MITEN OLET

Lähettäjä: Pilkku 
Päivämäärä:   21.9.24 21:35:21

Painan vaan toisen terän kypsän croissantin sisään, käännän sakset mahdollisimman vaakasuoraan croissanttiin nähden ja sitten leikkaan. Saksien pitää olla sen verran terävät, että croissant leikkaantuu helposti. Olen ollut Fazerilla tekemässä niitä kinkku-juustocroissantteja. Croissantin on parempi olla leikatessa lämmin kuin kylmä, koska kylmänä se murenee helpommin.

Appelsiinimarmeladi ja voi kuulostaa äkkiseltään villiltä yhdistelmältä, mutta voi olla hyvääkin.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.