Lähettäjä: Jotain
Päivämäärä: 8.9.24 11:59:27
Tonnikala pastakastike (kuumenna sipuli, tonnikala, herkkusienet ja oliivit. Sekaan paseerattuatomaattia ja kermaa. Mausta esim. Suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella)
Pekonipestopasta. (keitä pasta, paistapannulla saksilla leikattu pekoni, kun pasta valmista sekoita sekaan vihreää valmis pestoa ja pekonia)
Kanakastikkeet (valmis kastike esim. Tikkamasala, aurajuusto ananas, kookospaprika, creme bonjour kerma kastike, pestokermakastike)
Wokit (kanaa, jauhelihaa yms. Wokkivihanneksia ja sekaan keitettyjä nuudeleita)
Keitot (nakki, makkara, jauheliha, kana, lohi yms.), hernekeitto, pinaattikeitto
Gotletit, valmiskasvispihvit, kalapuikot yms.
Lihapullat tai mureke uunissa. Lihapullakastike uunissa eli lihapullat vuokaan ja sekaan paseerartua tomaattia ja mausteita. Kypsyvät samassa vuoassa.
Vaihtelevuutta ruokiin saat sillä että käytät erilaisia riisejä (Jasmin, basmati, pitkä jyväinen), kauraa, ohraa, perunoita, erilaisia pastoja, couscousia, erilaisia nuudeleita, keitettyjä pakastevihanneksia jne. Samaa kastiketta ei aina tarvitse syödä saman riisin kanssa vaan välillä voi vaihtaa pastaan tai ohraa jne.
|