Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Omput kuorineen soseeseen, vai ei?

Lähettäjä: Kiti 
Päivämäärä:   19.8.24 10:13:44

Olen aina kuorinut omenat tehdessäni niistä sosetta, mutta nyt olen kuullut että se on turha vaiva, sekaan vaan. Mutta eikö ne kuorenkappaleet siellä sileän soseen seassa häiritse? Kumminpäin te teette, kuorilla vai ilman?

  Re: Omput kuorineen soseeseen, vai ei?

Lähettäjä: Mistä tykkäät 
Päivämäärä:   19.8.24 10:18:05

Aina kuoretkin mukaan
Tykkään sattumista enkä ole samettisen ystävä
Tosin en tee enää sosetta koska en sitä mihinkään tule käyttämään, nähty on.
Nykyisin kuivaan renkaita jos omenia riittää liiaksi asti

  Re: Omput kuorineen soseeseen, vai ei?

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   19.8.24 10:23:08

Mä teen soseen sosemyllyllä mehunkeitosta jääneestä mäskistä. Kuoret ja siemenet jäävät myllyn siivilään.

  Re: Omput kuorineen soseeseen, vai ei?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   19.8.24 10:42:52

Ihan miten tykkäät. Ite en tykkää jos on kuoria mukana, vaan tykkään että koko seos on ilman sattumia.

  Re: Omput kuorineen soseeseen, vai ei?

Lähettäjä: Kps 
Päivämäärä:   19.8.24 11:52:40

Laitan kuorineen, mutta vedän valmiin soseen sauvasekoittimen läpi.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.