Lähettäjä: Najadi
Päivämäärä: 17.8.24 22:47:37
No niin, aikalisä!
Huomauttaisin, että asiat jotka ovat itsestäänselviä niille jotka asioista jotakin tietävät, eivät välttämättä ole yhtä itsestäänselviä niille jotka eivät tiefä. Totta puhuen ihmettelin samaa kuin Nuppukin, mutta jälkimmäinen sen sitten selittääkin. Mutta selventääkseni ( tai toistaakseni) omaa aloitustani minua ei niinkään kiinnosta kuuluuko tuo huvimaja- kirsikka hapan- vai makeakirsikoihin, vaan se, kuinka makeita tai happamia sen lajikkeen kirsikat käytännössä ovat. Ymmärtääkseni joidenkin hapankirsikoiden kirsikat voivat olla lajikkeesta riippuen aika makeitakin. Sen takia haluaisin ihmisten mielipiteitä siitä kannattaako huvimajaa hommata naposteluun vai ei. Tähän mennessä Nuppu on ainoa joka on siihen kysymykseen vastannut. Makeakirsikoita on useita jotka pärjäävät Suomessa, mutta kovin moni ei pärjää tyyliin Tampereen pohjoispuolella. Se rajaa vaihtoehtoja aika paljon, ja edelleen täällä päin ainoa makeampi lajike on Huvimaja, joka siis näköjään on myös hapankirsikoihin kuuluva nimi.. Joten sopiiko se naposteluun vai ei? Nupun mielestä sopii, mutta mitä mieltä muut ovat? Jos haluaisitte herkuttelukirsikab, ostaisitteko Huvimajan?
|