Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: ..plöö.. 
Päivämäärä:   10.8.24 20:29:45

...mukaan.

Kinkku on minusta pahaa, jos se ei ole ylikypsää ja murenevaa.

Kananmunat saavat olla pehmeitä, mutta eivät valuvia. Jotenkin mulle tulee valuvista ja melkeinkin valuvista munista äklötys, vaikka olen yrittänyt opetella niitä syömään.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: Ällö 
Päivämäärä:   10.8.24 20:51:42

Inhoan keltaisen currykastikkeen ja broilerin yhdistelmää.
Appelsiinisuklaa on pahaa.
Tilli ei sovi varhaisperunoihin.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: … 
Päivämäärä:   10.8.24 20:54:02

Anjovis. Ihan sama, että mihin on yhdistetty, yök.

Kaaliruoat. Vaikka kuinka huolella ja voin kera valmistettu, niin ei-ei. Kaalikeitto on pahin.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: Erakkorapu 
Päivämäärä:   10.8.24 22:02:00

Mikä tahansa ruoka, jossa ohjeessa punaista lihaa.

Tai ei ne pahaakaan ole, mutta mieluummin teen kasvisvaihtoehtona tai valkoisella lihalla.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: Najadi 
Päivämäärä:   10.8.24 22:16:40

Valkosipuli sopii parhaiten kompostiin.

Voisikohan sitä käyttää muurahaisten karkottamiseen..?

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: papu 
Päivämäärä:   10.8.24 22:19:20

Kana ja ananas.
Kala ja smetana.
Ananas lämpimänä.
Kypsä kananmuna.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: jep 
Päivämäärä:   10.8.24 22:24:37

Puolikypsä lohi ei kyllä natsaa, joko graavia tai läpikypsää, ei siltä väliltä.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: hmm 
Päivämäärä:   10.8.24 22:30:27

Kanaviillokki ja stroganoff. Paljon parempia kun tekee itse, harmi kun monella nämä ovat kouluaikojen ansiosta inhokkeja, vaikka miten olivat ammattilaisten tekemiä.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   10.8.24 22:36:39

Pihvi on parempaa kypsänä tai lähes kypsänä kuin puoliraakana.
Myös makaroni on parempaa läpikypsänä kuin "al dente".

Olen vakuuttunut, että puoliraakojen ruokien mainostaminen jotenkin hienompina johtuu puhtaasti siitä, että vaatii enemmän taitoa kypsentää ruoka kauttaaltaan ilman, että siitä tulee joko kuivaa tai mössöä.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: Muusi 
Päivämäärä:   10.8.24 23:04:21

Perunamuusi
Teen sen ihan eri tavalla

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: Juusto 
Päivämäärä:   11.8.24 02:07:20

Sulatettu juusto on ällöttävää. Näyttää ällöttävältä ja maistuu vielä pahemmalta. Pizza aina ilman juustoa.

  Re: Ruoat joista et pidä ammattilaisten ohjeiden...

Lähettäjä: hyh 
Päivämäärä:   11.8.24 02:12:52

Lähes kaikissa ammattilaisohjeissa on kaikki paistoajat korkeintaan puolet siitä mitä oikeasti pitäisi. Niitä noudattamalla kaikki jää puoliraa'aksi, hyi helv...

Joku väitti että tämä johtuu siitä että jos paistoaika ilmoitetaan rehellisesti niin se näyttää hektisen nykyihmisen silmään aivan pitkältä, ja tuote tai raaka-aine jää hyllyyn perusteella "ei jaksa"

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.