Lähettäjä: Ällö
Päivämäärä: 24.7.24 18:41:10
. , olutravintoloilla tarkoitan olutravintoloita, joissa työntekijät huolehtivat laajemman hanavalikoiman pesemiset yms itse. Näitä ei loppukohtaisesti ole hirveän paljon edes Helsingissä, pienimmissä paikoissa voi olla esim Koffin hanapesijät, jotka käyvät vain kerran kuussa pesemässä kaikki hanat, mutta rajoittaa valikoimaa. Riippuu paljolti sopimuksista ja tuotteista. Jos haluat tarjota laadukkaita pienpanimo-oluita hanasta, se vaatii vähän erilaista huolenpitoa. Toki voi jättää maustamattakin, mutta teoriassa olisi aina huomioitava virheen mahdollisuus.
Tiedän muutaman tapauksen, jossa asiakkaalle on tarjottu laimennettua lipeää ja näinhän ei todellakaan saisi olla.
|