Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: parisuhteessa 
Päivämäärä:   25.11.20 22:08:59

Aika paljon on pitkiä liittoja, joissa mies on haluton. Te miehet, jotka haluatte pitää parisuhteen, mutta kaipaatte seksiä harvoin tai ei lainkaan, kertokaa, miksi?

Onko oma kumppani muuttunut jotenkin ei-haluttavaksi? Nautitteko runkkaamisesta enemmän? Eikö seksi enää ylipäätään kiinnosta, tai ehkä edes oikein onnistu?

Toivoisin miesten kommentteja.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   25.11.20 22:19:22

Meillä ei oteta siitä stressiä, menee kausia kun ei haluta ja kausia kun haluttais sitäkin enemmän...

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   25.11.20 22:20:00

"Te miehet, jotka haluatte pitää parisuhteen, mutta kaipaatte seksiä harvoin tai ei lainkaan, kertokaa, miksi?"

Mulla seksihaluihin vaikuttaa todella paljon se, koenko olevani suhteessa arvostettu ja tarvittu. Jos mua kohtaan käyttäydytään kauniisti, mua otetaan syliin ja silitellään, mua kehutaan, mulle tuodaan suklaapatukka ja pussataan ja jos kumppani yleensäkin osoittaa mulle, että on kiva kun olen läsnä, se lisää merkittävästi seksihaluja.

Jos joudun pelkäämään kelpaamista, pelkääminen siirtyy suoritushaluttomuudeksi ja suorituspaineiksi myös sänkyyn. Seksi on kuitenkin herkkä asia. Jotta seksistä voisi nauttia, täytyy uskaltaa olla paljas. Silloin on haavoittuva.

Itse seksissä taas tärkeää on nautinto. Jos naiselle orgasmi on tärkeä, mutta sen tuottaminen on työn ja tuskan takana, seksi tuntuu työltä, johon en tahdo ryhtyä, koska kun tavoitteena on naisen orgasmi, oma nautinto jää täysin sivuun.

Parhaat seksikokemukseni ovat olleet naisen kanssa, joka laukesi hyvin helposti yhdynnässä. Samatahtisuus houkutteli harrastamaan seksiä useitakin kertoja päivässä. Seksi on ihanaa, kun saa itse nautinnon ja pystyy tuottamaan sen helposti myös toiselle.

Syy siihen, miksi en lähde epätäydellisestä suhteesta, on se, että muutkin suhteet tuppaavat olemaan epätäydellisiä. Vaikka alussa olisi kova ihastus, niin kyllä se siitä laantuu ja muuttuu väliaikaisiksi tai pysyviksi ongelmiksi. Kun suhteessa on hyvääkin, niin siedän sen, ettei seksiä tee mieli.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ap 
Päivämäärä:   25.11.20 22:40:40

^

Jos kuitenkin olet sitoutunut suhteeseen ja itse haluat seksiä, eikö olisi mahdollista tyydyttää toinen vaikka kivalla lelulla, ja sitten nauttia itse? Varmaan tietty helpompaa, jos seksi on saman tahtista, mutta useinhan se ei ole.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   25.11.20 22:51:49

"Jos kuitenkin olet sitoutunut suhteeseen ja itse haluat seksiä, eikö olisi mahdollista tyydyttää toinen vaikka kivalla lelulla, ja sitten nauttia itse?"

Kun siitä jää puuttumaan se läheisyys. Seksistä tulee vain tavoitteellinen suoritus. Siksi on kiva, kun orgasmit ovat suunnilleen samanaikaiset.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Kip 
Päivämäärä:   25.11.20 23:14:08

En ole mies, pakko sanoa edelliseen naisen näkökulmaa... Samanaikaisuus oli minun miehen mielestä tosi mahtavaa. Olin aina ollut todella helppo tyydytettävä, kaikin puolin simppeli seksikumppani. Mutta tämä samanaikaisuus oli todellakin inhottava tavoite, se todellisuudessa tarkoittaa että mies tosiaan ei näe vaivaa, ja naisen nautinto jää täysin puolitiehen ja ajan mittaan nautinto häviää miehen hätäilyn ja heikkouden takia ihan täysin, vain turhautuminen on taattua. Liekö tyypillistä erektiostaan epävarmoille ja hieman matalaviettisille miehille vai vain jostain huonosta pornosta opittua typeryyttä?

Ei suinkaan kannata paneksia, jos ei koe sitä minkään vaivan arvoiseksi, toivottavasti edes kykenee jotain muuta tarjoamaan eikä vain häiriönä hengaile naisparan elämää pilaamassa.

Itse olen pitkässä avioliitossa yhteisten lasten takia. Miehelleni olen kyllä kiltti ja uskollinen, mutta kadun syvästi koko avioliittoa, oman elämäni se on pilannut suurelta osin. Uskon miehen olevan tässä samasta syystä ja koska ei halua olla yksin.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   25.11.20 23:29:12

"Mutta tämä samanaikaisuus oli todellakin inhottava tavoite, se todellisuudessa tarkoittaa että mies tosiaan ei näe vaivaa, ja naisen nautinto jää täysin puolitiehen"

Naisen orgasmin saamisen vaikeus tekee miehestä naisen nautinnon palvelijan. Se vie seksistä ilon, koska siihen liittyy epätasa-arvo. Mies joutuu tekemään valtavasti töitä, jotta nainen saisi saman, jonka mies saa hyvin helposti.

Tuossa tilanteessa seksi ei enää jaksa kiinnostaa. Sitä kun tahtoisi jotain myös vastineeksi, saman vaivan, jonka itsekin joutuu näkemään.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: hah 
Päivämäärä:   25.11.20 23:45:33

Voi miesduunari :) Et selvästikään ole koskaan ottanut mieheltä suihin kun et tiedä että se on paljon työläämpi homma miehen kuin naisen kanssa :D
Voihan nautinnon palvelija sentään!

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   25.11.20 23:47:48

Miesduunari taitaa vaan olla itse huono sängyssä :D

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   25.11.20 23:49:15

Eihän sitä ole pakko tehdä. Seksin pitäisi olla vastavuoroista eikä sellaista, että toinen kokee saavansa vähemmän kuin toinen.

Miehen nautinto on nopeasti ohi. Jos on hyvin kiihottunut ja edellisestä kerrasta on pitkä aika, varsinainen nautinnon huippu kestää vain pari sekuntia. Sen muutaman sekunnin vuoksi ei viitsi hirveästi duunata, jos kokemus ei ole kokonaisvaltaisesti tyydyttävä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Nainen 
Päivämäärä:   25.11.20 23:49:49

Minulla on aina ollut se käsitys että kyllä miehet ovat aktiivisempia ja paljon halukkaampia seksiin kuin naiset ?
Nyt kun tätä foorumia lukee niin tulee aivan toiseen käsitykseen.
Onko hevosnaiset jotain puhumia vai ? :)

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Kip 
Päivämäärä:   25.11.20 23:59:23

Niin, miehen orgasmi on usein lyhyt, etenkin mies kunnon ollessa heikko.
Samanaikaisuuden epätyydyttävyys liittyy juuri siihen. Mitenkähän se sen sijaan mitenkään liittyy siihen kuka näkee vaivaa ja onko naisen vaikeaa saada?
Itse ainakin olin helppo ja tein osani 'työstä', ylikin, ja mielelläni. Mutta tosiaan, jos siitä jää vain tyhmä ja petetty olo ja myötähäpeä puolikyvyttömästä miehestä niin parempi varmaan molemmille jos vaan jättää koko homman väliin.
Etenkin jos se on niin vaikeaa ja vastenmielistä. Aseksuaalisuus tai homous ei ole häpeä, paitsi jos niitä piilottelee päästäkseen vakiintumaan naisen kanssa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Niin 
Päivämäärä:   26.11.20 02:36:28

Meillä vaimon kännykkä on nro. 1
Ei ole enää aikaa seksille koska vaimon pitää hiplata sitä puhelinta ihan koko ajan.
Siis ihan koko ajan.
Nykyään haen seksini muualta, ja eropaperit on vireillä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Hannah 
Päivämäärä:   26.11.20 05:19:27

Olin suhteessa miehen kanssa jonka laukeaminen oli työn ja tuskan takana .. ja kesti kaaaauan, seksistä tuli todellakin työtä ja se kesti niin kauan että itse nopeasti laukeavana olin jo aivan kyllästynyt. Ja todellakin näin vaivaa, joskus tunteja. Suhde loppui vaikka muuten olisi ihan mukavaa yhdessäoloa voinut ollakin. Ei vain ole aikaa tuollaiseen

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Hoper 
Päivämäärä:   26.11.20 06:48:03

Ei ole kiva tosiaan että itse tulee kolmessa sekunnissa ja toinen ei millään. On kyllä tylsää ja uuvuttavaa mutta ei se ole syy olla ilman.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Kip 
Päivämäärä:   26.11.20 06:53:47

Loppuu se kolmessa sekunnissa tuleminen kun toinen keskittyy vain itseensä tai kiiruhtaa aina edelle. Loppuu itse asiassa tuleminen kokonaan. Alkaa inhottaa sotkea itseään turhan takia.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Aina ei vaan jaksa 
Päivämäärä:   26.11.20 07:31:05

Varmaan siksi että keskimäärin naiset ovat tosi huonoja sängyssä. He odottavat että mies haluaa heitä ja panee ja erektio on jämäkkä ja kiihko kova. Itse vaan ovat pantavana. Reisien levitys on se suurin operaatio. Ei ne kaikki naisvartalot nyt niin kovin puoleensa vetäviä ole. Eikä varsinkaan luonteet.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Hilla 
Päivämäärä:   26.11.20 07:49:09

Tuntuupa pahalta lukea näitä. Elän itse lähes seksittömässä liitossa. Mieheni ei halua. Silloin harvoin kun seksiä on, se on hyvää.

Olen ollut siinä käsityksessä että olen hyvin ”helppo” tyydyttää, vartalo on ihan ok kuosissa, muistan arjessa halata ja pussata ja kerron kuinka paljon välitän. Pidän huolta kodista ja perheestä. En nalkuta. Mies on vapaa elämän sellaista elämää kuin haluaa. Kuuntelen ja kannustan.

Mutta onko se kaikki vain kuviteltua? Ajatteleeko minunkin mieheni noin niinkuin vastaajat täällä?

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   26.11.20 08:01:28

Tuohon miehen samsnaikaisuuteen niin se on kyllä harvinaista.
+ Kannattaa ajatella asiaa myös toiselta näkökantilta.
Et jaksa nähdä vaivaa naisen tyydyttämiseen koska siinä keskitytään vain naisen nautintoon.
Miksi kukaan nainen tyytyisi kanssasi siihen kahteen minuuttiin mikä keskittyisi vain sinun nautintoon?
Seksi on kahden kauppa, sinulle selvästi ainoastaan itsekästä.
PS tuosta helposta seksistä naisen kanssa jonka kanssa saitte samaan aikaan... Naiset osaa feikata hyvin ;)

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Tella 
Päivämäärä:   26.11.20 08:31:22

Aika jännä näkökulma tuo, että naiselle orgasmin antaminen on työn ja tuskan takana ja oma nautinto jää lyhyeksi.

Eikö se osa ole seksiä, kun naista tyydytetään? Ja eikö siitä voi nauttia? Onko se (lyhyt) akti, jossa molemmat tulevat yhtä aikaa ainoa tavoiteltava asia?

Vastavuoroisuus on tärkeää - kyllä. Mutta voisiko sitäkin ajatella enemmän kokonaisuutena pitkässä juoksussa kuin kertasuorituksen kohdalla?

Täytyy kyllä kiittää onnea, että omalle kohdalle on sattunut mies, jolle on Se Juttu nimenomaan naisestaan huolehtiminen myös sängyssä. Ja se ei ole mikään työsuorite, että välillä minulle nuollaan orgasmia puoli tuntia rauhassa ja niin, että molemmat nauttivat. Tietenkin välillä on mukava ja arkeen sopivampaa nopea akti, ja pidemmässä suhteessa on keinot löytyneet siihenkin, miten molemmat saadaan laukeamaan nopeammin. Seksiinkin kannattaa suhtautua enemmän tutkimusretkenä ja seikkailuna kuin pakollisena pahana, jossa JOUTUU tekemään asioita toiselle :)

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Kari Taalasmaa 
Päivämäärä:   26.11.20 08:48:25

Tuo kysymys on parempi esittää tämän palstan naislukijoille, koska miehiä on tällä palstalla aika vähän. Siksi vastausten määrä on pieni ja nekin jotka rohkenevat vastata, lytätään tai heitä aletaan dissailla tavalla tai toisella, kuten nimimerkki "M" tuolla aiemmin.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 08:57:24

"Varmaan siksi että keskimäärin naiset ovat tosi huonoja sängyssä. He odottavat että mies haluaa heitä ja panee ja erektio on jämäkkä ja kiihko kova. Itse vaan ovat pantavana. Reisien levitys on se suurin operaatio."

Tuo on vähän rumasti kirjoitettu, mutta se on totta, että naisella on vapaus olla tyydytettävänä, kun taas miehen tulisi tyydyttää. Se lisää stressiä ja suorituspaineita ja tekee seksistä velvoitteen.

On ihan yleistä, että naiset arvioivat miesten sänkytaitoja, mutta samaan aikaan monet olettavat, ettei nainen tarvitse muita seksitaitoja kuin makuulle käymisen.

Jos mies ei pysty antamaan naiselle orgasmia, hän on huono sängyssä tai pahimmillaan itsekäs sika. Kun perusasetelma on tällainen, se vähentää halua edes yrittää.

Minä en ymmärrä maksullisissa käymistä, koska minusta se on ällöttävää, mutta jos maksullisissa käymiseen ei liity estoja, ymmärrän hyvin sen, kuinka tyydyttävää on se, kun ei tarvitse huolehtia siitä, riittääkö ja kelpaako naiselle.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ..... 
Päivämäärä:   26.11.20 09:02:09

"Jos mies ei pysty antamaan naiselle orgasmia, hän on huono sängyssä tai pahimmillaan itsekäs sika."

Ei se nyt ihan noinkaan mene.
On miehiä jotka tekevät parhaansa ja huomioivat kumppanin sängyssä eikä silloin edes haittaa vaikkei itse saisi orgasmia. Sitten on miehiä jotka keskittyvät täysin itseensä, ei kiinnosta ottaa naista sen enempää touhuun mukaan kuin on pakko ja koko show on ohi alle vartissa.

Sillä on todella paljon merkitystä mitä siellä sängyssä touhuaa. Onko nainen tyydytysväline vai kumppani.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 09:06:28

"On miehiä jotka tekevät parhaansa ja huomioivat kumppanin sängyssä eikä silloin edes haittaa vaikkei itse saisi orgasmia. Sitten on miehiä jotka keskittyvät täysin itseensä, ei kiinnosta ottaa naista sen enempää touhuun mukaan kuin on pakko ja koko show on ohi alle vartissa."

Mutta ymmärrätkö, että koko sen ajan, kun mies yrittää saada naiselle orgasmia, miehestä tuntuu, että nainen keskittyy vain itseensä ja mies on vain jonkinlainen välttämätön paha.

Miehelle on nautinto, kun nainen saa orgasmin. Miehestä tuntuu hyvältä, kun hän pystyy tuottamaan naiselle hyvää oloa.

Mutta kun seksistä tulee suoritus, jossa miehen tehtäväksi jää vain tavoitella naiselle orgasmia, niin hommasta katoaa vastavuoroisuus ja siitä tulee pelkkä suoritus, jossa nainen nauttii ja mies punnertaa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: hah 
Päivämäärä:   26.11.20 09:12:06

Oman kokemuksen mukaan hyvät ja luottamukselliset välit ovat avainasemassa naisen nopeampaan orgasmiin. Exä joutui todella tekemään töitä jotta sain, nyksä saa minut laukeamaan hetkessä. Että mietippä sitä miesduunari....!

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Todellakin. 
Päivämäärä:   26.11.20 09:13:20

Mutta ymmärrätkö, että koko sen ajan, kun mies yrittää saada naiselle orgasmia, miehestä tuntuu, että nainen keskittyy vain itseensä ja mies on vain jonkinlainen välttämätön paha.

^ Aha. Pitääpä muistaa syyllistää miestäni seuraavan kerran kun otan suihin, että hän keskittyy vain itseensä ja minä olen vain välttämätön paha. Sikamainen äijä!

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 09:18:42

"Aha. Pitääpä muistaa syyllistää miestäni seuraavan kerran kun otan suihin, että hän keskittyy vain itseensä ja minä olen vain välttämätön paha. Sikamainen äijä!"

Sen nyt arvasi jo ennalta, mihin tämä keskustelu etenee. Ensin miehiltä kysytään, miksi seksi ei kiinnosta, ja sitten kun mies kertoo, hän on sika.

Aina tämä sama kaava. Se opettaa miehet olemaan hiljaa haluttomuudestaan ja seksuaalisista tarpeistaan, joten ei tarvitse sitten ihmetellä, miksi ei kiinnosta.

Kuten totesin, seksin tulisi olla vastavuoroinen nautinto, mutta nykykulttuurissa naisen orgasmi on saanut niin suuren painoarvon, että pitkässä suhteessa seksistä tulee miehelle helposti pelkkä velvollisuus ja suoritus, jossa mies on pelkkä naisen palvelija ilman mahdollisuutta kunnolliseen omaan nautintoon.

Naisen tyydyttäminen kiinnostaa vielä siinä vaiheessa, kun mies valloittaa naista ja tekee tähän vaikutusta, mutta kun suhde arkipäiväistyy ja nainen on valloitettu, palveluhalu taantuu.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Todellakin. 
Päivämäärä:   26.11.20 09:26:28

Minähän nimenomaan tyydytän vastavuoroisesti miestäni enkä pidä häntä sikana sen vuoksi. Eikä oma miehenikään näe ongelmana tehdä sitä minulle. Ihmettelen sinun ajatuksenjuoksuasi jonka mukaan tuntuu olevan hyvinkin epämiellyttävää tyydyttää naista, mutta ajatus siitä että suihinotto on itse asiassa samalla tavoin "pelkkää" miehen tyydyttämistä, saa sinut heti takajaloillesi ja taas naisten vika. No. Meillä varmaan jatketaan kuten ennenkin, molemmin puolin.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   26.11.20 09:29:33

Kuinka kauan muuten itse jaksaisit harrastaa seksiä, jossa aletaan ihmetellä, miksi kummassa miehen orgasmilla on niin suuri painoarvo ja eikö muka riitä jos kerran vuodessa tai kymmenessä saa? Sitähän se monille naisille käytännössä on ja sinusta ilmeisesti pitääkin olla, jottei mies kuormitu.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: 1-1 
Päivämäärä:   26.11.20 09:36:31

"Kuinka kauan muuten itse jaksaisit harrastaa seksiä, jossa aletaan ihmetellä, miksi kummassa miehen orgasmilla on niin suuri painoarvo"

Minulla on ollut naisia, jotka ovat kiusaantuneet, kun olen yrittänyt antaa heille orgasmin. He ovat sanoneet, että seksi on tyydyttävää ilman orgasmiakin.

Voiko miehen ja naisen orgasmia verrata suoraan toisiinsa?

Lisääntyminen on sellaista kuin on siksi, että tapa on menestynyt evoluutiossa.

Evoluutiossa miehen orgasmi on ollut tärkeä, koska se on laittanut siemenet liikkeelle, mutta naisen orgasmi vaikuttaa olevan vain jonkinlainen lajinkehityksen sivutuote. Nainen kykenee saamaan orgasmin, mutta koska se ei ole välttämätön lajin jatkumiseksi, se on sivuosassa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   26.11.20 09:43:12

Nainen kykenee saamaan orgasmin, mutta koska se ei ole välttämätön lajin jatkumiseksi, se on sivuosassa.

Just.
No, minulle alkaa valjeta. Haluttomuus on sitten ilmeisesti niitten miesten ongelma, joitten mielestä on epäreilua että nainenkin haluaa orgasmin, eikä mies niin ollen saa vain masturboida naisen kehossa, mikä olisi paljon helpompaa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: 1-1 
Päivämäärä:   26.11.20 09:45:57

"Haluttomuus on sitten ilmeisesti niitten miesten ongelma, joitten mielestä on epäreilua että nainenkin haluaa orgasmin, eikä mies niin ollen saa vain masturboida naisen kehossa"

Juuri näin se biologian näkökulmasta menee.

Biologia tekee myös sen, että monet miehet vanhetessaan muuttuvat hyvin epäseksuaalisiksi, mikä saattaa näkyä ulkoisestikin ukkoutumisena.

Minä en ole vielä ukkoiässä, mutta eipä seksi enää kiinnosta, vaikka nuorena se oli koko elämän sisältö. Hormonitoiminta sen tekee.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   26.11.20 09:58:51

"mutta nykykulttuurissa naisen orgasmi on saanut niin suuren painoarvon, että pitkässä suhteessa seksistä tulee miehelle helposti pelkkä velvollisuus ja suoritus"
Vihdoinkin otetaan molemmat huomioon, pitkäänhän se onkin ollut keskittymistä vain miehen miellyttämiseen ja "saamiseen".
Eli jos mies JOUTUU tyydyttämään naisen niin siitä tulee pitkässä suhteessa velvollisuus ja suoritus.
Avot, tätä naisissa on ikuisuus arvosteltu... Kun se seksi on monelle pelkästään velvollisuus... No ei se ihme naisillakaan ole jos muuttuu pelkäksi velvollisuudeksi jos seksi perustuu pelkästään miehen nautintoon ja saamiseen...
Naisella tuo ei ole kelpo selitys/ hyväksyttävää , onko kuitenkin miehellä?
Kuinka moni mies harrastaisi seksiä mielellään monta kertaa viikossa, vuosien ajan, saamatta itse kertaakaan orkkua? No sitä se monen naisen elämä on. Ei ihmekään että on myös niin paljon haluttomia naisia!

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Täti 
Päivämäärä:   26.11.20 09:59:34

Miesduunari taitaa olla vielä pikkupoika, kun puhuu suklaapatukoiden tuomisesta ja paijailusta?

En ole luojan kiitos ikinä ollut suhteessa haluttoman miehen kanssa. Enkä ole tähän ikään mennessä ikinä kokenut samanaikaista tulemista, käsittääkseni tätä tapahtuu vai elokuvissa.

Minulle seksi on suhteessa hyvin tärkeää ja mikäli en saa tarpeeksi olen hyvin kärttyisä ja kireä. Joten halujenkin on kohdattava. Ideaalitilanne olisi varmaan, että vähähaluiset olisivat keskenään ja korkeamman libidon ihmiset taas omina pareinaan.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   26.11.20 10:11:30

Miehet vetoavat hormooneihin kun ei haluta, kannattaisi mennä lääkäriin ja tarkistaa testosteronitaso. Lääkärissä käynti kuuluu ihan itsensä hoitamiseen ja parisuhteessa suhteen hyvinvointiin vaikuttaa molempien huolehtiminen itsestään ja puolisosta.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: koronapotilas 
Päivämäärä:   26.11.20 10:13:09

"Naisen tyydyttäminen kiinnostaa vielä siinä vaiheessa, kun mies valloittaa naista ja tekee tähän vaikutusta, mutta kun suhde arkipäiväistyy ja nainen on valloitettu, palveluhalu taantuu."

Oikein unelmamies tämä duunari :D

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 10:25:54

"Oikein unelmamies tämä duunari "

Tässä suhteessa miesten ja naisten välillä ei ole eroa. Kyllä nainenkin suhteen alussa on aivan erilainen kuin 15 vuoden suhteen jälkeen. Ihastunut nainen satsaa mieheen aivan valtavasti resursseja äänensävyjään myöten.

Kun ihastus laantuu, tilanne muuttuu.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   26.11.20 11:07:12

Alhainen libido on ainut selitys miehen haluttomuudelle.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Gif 
Päivämäärä:   26.11.20 11:27:35

Hah, olet asian ytimessä.

Ja se yhtäaikainen tuleminen... olisko ehkä viisi kertaa 20 vuoteen käynyt.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies 
Päivämäärä:   26.11.20 11:31:09

Kun ikää tulee pano halut vähenee vuosi vuodelta. Tämän tulee jokainen nainen tälläkin foorumilla huomaamaan.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   26.11.20 11:34:57

Eli miehisen haluttomuuden syy selvillä. Miehet ovat joutuneet seksin suhteen samaan asemaan, jossa naiset ovat olleet aina. Ja yllättäen siitä seuraa osalle heistä sama ilmiö, josta naisia on syytetty ja loputtomasti pilkattu maailman sivu: haluttomuus ja siitä seuraava pihtaaminen. Voi säälien sääli teitä parkoja...

Onneksi osa miehistä kuitenkin näkee asian toisin, eikä syytä biologiaa omasta laiskuudestaan ja haluttomuudestaan/kyvyttömyydestään välittää naisestaan. Vaan haluavat tämänkin nauttivan ja ovat valmiit näkemään vaivaakin sen eteen. Sellaisen miehen puolisona voin kertoa, ettei haluttomuus vaivaa meitä kumpaakaan. :)

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: noh 
Päivämäärä:   26.11.20 11:36:51

Usein kuulee miesten puhuvan, että naiselle nautinnon tuottaminen käy työstä, ja siksi alkavat suorittaa. Ei auta, että nainen sanoisi, ettei elä samanlaisessa orgasmikeskeisessä maailmassa.
Tuleeko miehelle mieleen tekevänsä ihan itse ne suorituspaineet?
Minä saan helposti, ihan liian helposti ja jopa silloin kun en orgasmia haluaisi saada. Saan monta kertaa yhdynnän aikana, suuseksissä, sormilla.
Mieheni sanoi että hän alkaa helposti suorittaa seksiä. Ja että haluan liikaa, liian usein, liian paljon häntä.
Yritä tässä nyt sitten olla, kun ei auta selittää että haluan miestäni koska rakastan häntä, mutta ei mun pakko ole saada seksiä, eikä orgasmia. Ei se haluaminen edes niillä mene pois, ja pitäisikö mennä?
Mies suorittaa, jos hän ei osaa käsitellä asiaa, joko yksin tai kumppanin kanssa. Ihan riippumatta kumppanin ominaisuuksista ja toiminnasta.
Kaikki parisuhteessa lähtee itsestä. Sen kun vielä löytäisi, että miten tähän omaan ongelmaan nyt sitten pääsisi käsiksi. Ettei saisi niin helposti, ja tykkäisi miehestä tai hänen kanssaan seksin harrastamisesta, ihan niin paljon..?:))

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 11:49:35

"Usein kuulee miesten puhuvan, että naiselle nautinnon tuottaminen käy työstä, ja siksi alkavat suorittaa. Ei auta, että nainen sanoisi, ettei elä samanlaisessa orgasmikeskeisessä maailmassa.

Tuleeko miehelle mieleen tekevänsä ihan itse ne suorituspaineet?"

Nykyinen kulttuurinen viesti on miehille hyvin selvä. Ensin tulee naisen orgasmi ja vasta sitten miehen nautinto.

Lehdet ovat täynnä vinkkejä naisten orgasmeihin, mutta miesten nautinnosta ei juuri puhuta.

Naisten seksileluja esitellään, mutta milloin on Ilta-Sanomien sivuilla tekopimppa tai seksinukke?

Keski-ikäinen nainen osaa ottaa itsenäisesti nautintonsa juuri aikuistuneesta pojasta, mutta vanhempi mies ainoastaan hyväksikäyttää nuorta tyttöä.

Nainen voi pukeutua seksikkäästi ja olla rohkeasti eroottinen, mutta jos mies esittelee etumustaan tai raintakarvojaan, se on vain noloa.

Nykyään naisen seksuaalisuus esitetään melkein aina myönteisesti ja palveltavana kohteena. Miehelle jää suorittajan ja epäillyn rooli.

Keski-ikäinen nainen kyllä voi iloita julkisesti nuorten poikien tarjoamista ruumiin iloista, mutta keski-ikäinen mies ei voi esittää nuoria naisia seksuaalisten halujen tyydyttäjinä, vaan vähintään on puhuttava suhteesta, jossa ollaan vastuullisia.

Ei ole ihme, että miehiä lakkaa kiinnostamasta, kun miehen seksuaalisuudesta on tehty julkisuudessa likaista ja kielteistä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :D 
Päivämäärä:   26.11.20 11:57:11

Aikuinen mies rutisee ja valittaa kuinka kamalaa seksistä tulee kun naista ei voikaan kohdella pelkkänä mällipatjana, yhyy. Luojan kiitos ei ole tullut törmättyä tuollaisiin itsekeskeisiin apinoihin.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   26.11.20 12:07:19

Nimimerkki Mies älä yleistä, kaikkien miesten panohalut eivät vähene iän myötä kuten ei kaikkien naistenkaan.
Suhteessa on tärkeää että ne halut kohtaa niin iällä ei ole mitään merkitystä.
Varsinkin jos olet pitkässä hyvässä suhteessa niin yhdessähän sitä vanhetaankin niin miksi seksi ei kuuluisi yhteiseen hyvinvointiin. Hyvä seksi kotona niin ei tarvi haikailla kummankaan minkään nuoren tytön tai pojan perään.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 12:07:33

"Aikuinen mies rutisee ja valittaa kuinka kamalaa seksistä tulee kun naista ei voikaan kohdella pelkkänä mällipatjana, yhyy. Luojan kiitos ei ole tullut törmättyä tuollaisiin itsekeskeisiin apinoihin."

Tässä asenne miehiin juuri näkyy. Kaikki kirjoittamani ketjun viestit ovat asiallisia, joissa en hyökkää ketään henkilöä vastaan, vaan kirjoitan asioista yleisellä tasolla.

Vastaukseksi saan sitten tällaisia viestejä.

Samaan aikaan monet naiset valittavat, että miehet eivät puhu tunteistaan. Sitten kun puhuvat, se on kuitenkin naisten mielestä väärin puhuttu, koska eiväthän naiset oikeasti tahdo miehiä, jotka kertovat sisäisestä maailmastaan, epävarmuudestaan ja toiveistaan, vaan he tahtovat miehiä, jotka palvelevat naisten omia tunteita.

Nykynaisille miesten itsenäiset tunteet ovat todella pelottavia. Samat naiset, jotka väittävät kannustavansa miehiä tunteiden ilmaisuun, eivät oikeasti tahdo kuulla miesten tunteista.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: --- 
Päivämäärä:   26.11.20 12:33:08

Mä olen kyllä hyvin innokas tuottamaan monin tavoin nautintoa myös miehelle, mutta luulen sen lähinnä pelottavan omaa miestäni. Muille kelpaisin, omalleni en. Eilen oikein kokeeksi menin uudet alusvaatteet päällä miehen luo keimailemaan ja pyysin leikkaamaan pikkareista sen pesuohjelapun pois. Mies oli lähinnä ärsyyntynyt ja rähisi, että äkkiä pois siitä ikkunan edestä, ettei naapurit näe ("naapurit" melkein kilometrin päässä seuraavassa kerrostalossa, asutaan ylimmässä kerroksessa). Rähisi vaan, että piilota itsesi.

Ihan sama, olen jo mielessäni lakannut ajattelemasta tätä parisuhteena ollenkaan, teen ihan omia tulevaisuudensuunnitelmiani ja valmistelen eroa säästämällä rahaa. Takana vuosien haluttomuus miehen puolelta.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Tuatanoin 
Päivämäärä:   26.11.20 12:40:19

Jos mies lähtee "suoritukseen" vain oma tyydytys mielessä, sen tuntee heti ja itsellä menee fiilikset. Eli en todellakaan saa orgasmia vaan näkemällä erektion. Kyllä miehellä pitää olla halu minua kohtaan, niin saan usein nopeammin kuin puolisoni, joka oikeasti vaatii vähän työtä yleensä. Ja kyllä hänelläkin menisi fiilikset, jos en olisi mukana hommassa eli makaisin kuin lahna. No onneksi näin ei noin yleensä tapahdu, joten silloin kun seksiä on, se on hyvää. Puolisoni on niitä miehiä, jotka eoivät varmasti pystyisi raiskaamaan ketään.. Muistan kerran kun minua jostain syystä sattui ja sanoin sen, loppui halut siihen. Onneksi on tuollainen mies...<3
Itse naisena koen että moni mies tarvitsee enemmän hellyyttä ja hyväksyntää kuin saavat. Mieskään ei ole mikään kone. Itse en esimerkiksi ikinä ota riidan aseeksi sitä, ettei puoliso ole erityisen halukas.. Se on tosi epäreilua ja pitkässä suhteessa tappaa luottamuksen yhteiseen seksiin.
Itse en ole 10v aikana lihonut tai laihtunut mihinkään. Olen ihan ok näköinen, pyrin huolehtimaan itsestäni ja järjestämään meille aikaa. Jotta vaikeahan sitä on sanoa mikä vaikuttaa meidän seksielämään. Mies taitaa kokea tärkeimmäksi tasaisen parisuhteen, jossa ei juuri räiskytä. Hänellä aika vaativa työelämä, se varmaan imee omansa..

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Näin 
Päivämäärä:   26.11.20 12:51:10

Naiset ihmettelevät ja kysyvät miksei meihiä kiinnosta seksi tai miksi eivät puhu tunteista. Ja jos mies sitten kertoo miltä tuntuu ja miksei kiinnosta niin mitä siitä seuraa, naiset haukkuvat miehen ja miehen perusteet ja koko mies sukupuolen. Tämän jälkeen naiset ihmettelevät miksei miestä vieläkään kiinnosta seksi eikä ne enää sano sanaakaan yhtään mistään.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   26.11.20 13:07:43

No ihan totta puhuen, onko joku joskus kuullut naisen kertovan avoimesti "tunteenaan", että hänen mielestään miehen seksuaalinen nautinto on turha evoluution sivuoikku, ja siten on kohtuutonta vaatia naisen osallistumista sen järjestämiseen. Että vain omalla tulemisella on oikeastaan pohjimmiltaan väliä? En minä ainakaan ole.

Mutta ei siinä mitään. Tuolla tyylillä tosiaan pääsee siihen tilanteeseen, että jokainen ON vastuussa omasta orgasmistaan. Mieskin. En minä tuolla asenteella olevan miehen nautintoon panostaisi, ja onneksi ei tarvitse. Huomatkaa toki että kaikki miehethän eivät ajattele kuten yllä on kertoiltu.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   26.11.20 13:08:20

" Nykyinen kulttuurinen viesti on miehille hyvin selvä. Ensin tulee naisen orgasmi ja vasta sitten miehen nautinto.
Voihan sen toisinkin päin tehdä, ensin miehen orkku ja sitten käsipelillä naisen orkku. Harvaa miestä vaan huvittaa toi sitten kun on itse saanut ;)

"Lehdet ovat täynnä vinkkejä naisten orgasmeihin, mutta miesten nautinnosta ei juuri puhuta."
Voisiko johtua juurikin siitä, että miehen on niin paljon helpompi saada se orkku???

Pornolehtiäkin/ videoita on ollu aina, mutta miesten näkökulmasta. Nyt vasta tähänkin on herätty että hei, tehdään naisillekin jotain.

Ja kyllä mä muistan nuoruuteni lehdet että "näin viettelet miehen" ja oli seksikästä alusasua jne mutta missään en nähnyt vinkkejä miten mies viettelee naisen!
Ja kun usein naisen kiihottuminen ikävä kyllä on monimutkaisempi asia kuin miehen, ihan fysiologiallakin selitettävissä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: 1-1 
Päivämäärä:   26.11.20 13:21:31

"No ihan totta puhuen, onko joku joskus kuullut naisen kertovan avoimesti "tunteenaan", että hänen mielestään miehen seksuaalinen nautinto on turha evoluution sivuoikku"

Tahallista miehen mollaamista. Tuo ei tarkoita, että naisen nautinto on turha, vaan se tarkoittaa, että evoluution näkökulmasta naisen nautinnolla ei ole väliä, minkä vuoksi naisen on vaikeaa saada orgasmi.

Jos ihmiskunnan historiassa lisääntyminen olisi onnistunut vain tilanteissa, joissa nainen saa orgasmin, sen saaminen olisi naiselle paljon helpompaa.

Evoluutiossa kenenkään nautinnolla ei ole tuon taivaallista merkitystä. Evoluutio on ainoastaan mekanismi, joka jakaa lajit selviytyjiin ja häviäjiin. Jokaisessa aktissa evoluutio on kuitenkin läsnä, koska se determinoi sitä, millaisia olemme.

Evoluutiossa naiselle ei ole kehittynyt mahdollisuutta helppoon orgasmiin, joten tilanne on se, mikä on. Evoluutio ei kysele, onko seksielämämme nautinnollista, vaan sille riittää, että pystymme lisääntymään.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: x 
Päivämäärä:   26.11.20 13:22:19

Tuli mies duunarin teksteistä kyllä surullinen mieli. Mitähän on tapahtunut, että ajatukset on menny noin...
Joo, naisen on monesti vaikeampi saada, mutta eihän se nyt naisen vika ole, eikä se myöskään ole mieheltä pois. Arvostan suunnattomasti miehiä jotka pitävät huolen että minäkin kerkeän saamaan ja aivan yhtä tavalla minäkin haluan miehen nauttivan. Yleensä taitaa olla niin päin että nainen ensin, luulisin että ihan käytännön syystä...

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :D 
Päivämäärä:   26.11.20 14:37:06

Jos ne tunteet on tuskailua siitä kuinka kamalan rankkaa se naisen huomioiminen on niin onko yllätys ettei kukaan silittele päätä ja taputa kuinka hienosti the mies on nyt suoriutunut.

Olet varmaan sitä samaa porukkaa joka odottaa palkintoa siitä että vie vaimon puolesta roskapussin, viikon kotityöt tehty.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 14:40:42

"Jos ne tunteet on tuskailua siitä kuinka kamalan rankkaa se naisen huomioiminen on niin onko yllätys ettei kukaan silittele päätä ja taputa kuinka hienosti the mies on nyt suoriutunut."

Miksi miehen pitäisi huomioida naista enemmän kuin naisen miestä?

Meidän perheessämme vaimo nalkutti, etten tee tarpeeksi kotitöitä. Ehdotin, että laadimme listat, johon kirjaamme tekemämme työt, siivoukset, pyykinpesut ja ruoanlaitot mukaan lukien.

Sen jälkeen vaimo valitti, että joutuu luopumaan harrastuksistaan, koska kaikki aika menee kotitöihin.

Nykynaiset ovat menettäneet realismin tajunsa. Heidän mielestään mies on aina syyllinen.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: nomadi 
Päivämäärä:   26.11.20 14:43:18

Paljon noita hyvin vähäseksisiä liittoja on, seksiä kerran kuukaudessa, tai muutaman kerran vuodessa.

Eräskin miestuttu oli viisi vuotta liitossa ilman seksiä ennen kuin erosi. Nyt uudessa liitossa on kiihkeän alun jälkeen aivan sama tilanne; vuosia mennyt ilman seksiä. Kuitenkin ihminen, jolle omien sanojensa mukaan "seksi on tärkeää".

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: :D 
Päivämäärä:   26.11.20 14:51:31

"Miksi miehen pitäisi huomioida naista enemmän kuin naisen miestä?"

Kuka on käskenyt huomioimaan enemmän? Ei kukaan. Homman kun voi hoitaa tasapuolisesti. Minä näen vaivaa miehen eteen ja hän minun, homma toimii. Jos mies alkaisi nurista että olen liian hankala eikä kiinnosta niin herra saisi jatkossa harrastella kätensä kanssa. Ja kuten jo aikaisemmin sanoin, on miehiä joilla raksuttaa ja sitten vätyksiä jotka eivät viitsi tehdä mitään muuta kuin oman nautintonsa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Elli 52v 
Päivämäärä:   26.11.20 14:52:54

Halut siis vähenee iän myötä? Sitä odotellessa.
Meille seksi on yhteinen juttu, hauskaa ja kepeää. Molemmat kiihottuu ja nauttii, mut silti joskus jompi kumpi jää ilman orgasmia.
Joskus toisen tekee mieli, toista väsyttää liikaa. Voi vaikka masturboida siinä toisen kyljessä.
Meidän maailmassa seksi on perustarve. Ihanaa.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Kiks 
Päivämäärä:   26.11.20 14:58:19

Liittyykö duunarimiehen "ongelmat" kuitenkaan seksiin, vai ehkä sittenkin nykyiseen parisuhteeseen? Jos meillä olisi tuollaista selkeästi vastakkaisilla puolilla oloa yhteisen hyvän (joka asiassa) kartuttamisen sijaan, miettisin onko parisuhde kyseisen puolison kanssa mitenkään mielekästä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Essi 
Päivämäärä:   26.11.20 15:38:28

Entä jos seksiä on kerran kuukaudessa, mutta se on todella mahtavaa. Mitäs siihen sanotte?

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Mies2.1-duunari 
Päivämäärä:   26.11.20 16:14:51

"Liittyykö duunarimiehen "ongelmat" kuitenkaan seksiin, vai ehkä sittenkin nykyiseen parisuhteeseen?"

Kaikki liittyy kaikkeen. Luulisi naisten sen tietävän, kun sitä on kuitenkin vuosikymmenet hoettu. Siis sitä, että jos naiselta tahtoo saada seksiä, täytyy siivota ja huomioida.

Tässä kehityksen jytkeessä on vain unohtunut se, että mieskin on hauras ja herkkä tunneolento, joka kaipaa huomiota, hellyyttä, kunnioitusta, tukea ja rinnalla kulkemista.

Kyllästyttää tämä nykymiehen rooli, jossa miehellä ei saisi olla mitään emotionaalisia ja henkisiä heikkouksia, vaan hänen pitäisi aina olla valmis hyppimään naisen tarpeiden mukaan.

Milloinkas me miehet saamme oikeuden olla oikukkaita ja tarvitsevia vai kuuluuko se vain naisille?

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ..... 
Päivämäärä:   26.11.20 16:19:43

Duunari elää huonossa suhteessa ja yleistää nyt oman tilanteensa kaikkiin naisiin. Voi voi.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Höh 
Päivämäärä:   26.11.20 16:49:21

Jos naisella on vaikeutta saada orgasmi niin onko se muka miehen vika. Jos miehellä on kyseinen ongelma niin kenen se vika on. Kyllä se on ihan oma vika molemmilla.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Asd 
Päivämäärä:   26.11.20 16:54:30

Höh, mitä naisen sitten pitäisi tehdä?

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   26.11.20 17:04:22

Ilmeisesti nämä "miehet" joiden mielestä naisen nautinto on liian työlästä eivät sitten piittaa omalla kohdallaankaan mistään esileikeistä, hyvänä pidosta ja pitkästä nautiskelusta ennen orgasmia?

Siinä vaiheessa jos oma seksielämä muuttuu joksikin työnteoksi ja tasa-arvotaistoksi niin saakin loppua. Meillä se on molemminpuolista HALUA tuottaa toiselle nautintoa, siitähän ne isoimmat kiksit tulee kun pitkän kaavan kautta saa toisen hekuman huipulle.

Ihan sama mitä sanoo media, nykyaika, naiset, miehet tai jumankauta vaikka kirkko, jokainen valitsee kumppaninsa itse ja jos seksissä päällimmäisenä harmittaa työmäärä niin väärä on kumppani tai oma asenne!

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Höh 
Päivämäärä:   26.11.20 17:09:37

Piste suuttui. Tarkoitus on kuitenkin että molemmat haluu mutta ei siihen orkkuun tarvii kuin sen oman pään.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   26.11.20 17:15:03

Ei suuttunut, mutta tämä duunari tarvii potkun perseeseen jos se oma pää vaikka lähtisi sieltä eikä mitään lässynläätä.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: yih 
Päivämäärä:   26.11.20 18:40:33

En tiedä onko joku jo sanonut mutta mielestäni naisen orgasmi saa supistelua emättimestä ja limakalvot turpoavat. Ensimmäinen "lypsää" miehen siittiöt ja seuraava pitää siemenet sisällä..

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Emmi 
Päivämäärä:   26.11.20 21:27:28

Tätä keskustelua kun luen, on mielessä ollut yksi asia: ihmisillä on tainnut olla tosi paljon huonoja seksikokemuksia.

Itsellä on ollut useita seksikumppaneita, ja en muista huonoa seksiä juuri kohdanneeni. Olenko itse hyvä sängyssä? Todennäköisesti en erityisen, ihan ok kai. En todella tee mitään sirkustemppuja, en varmaan osaisikaan. Mutta pidän seksistä, nautin siitä, enkä anna miehille mitään arvosanoja suorituksista. Samalla tavalla toivon, että miehellä on kivaa kanssani, vaikka ilotulitusraketit eivät taustalla räjähtelisikään.

Minut on tosi hankalaa saada tulemaan. Jotkut miehet ovat nauttineen tyydyttämisestäni silti. Tosi kiva juttu. Jotkut eivät, jolloin olen hoitanut homman omin sormin yhdynnän aikana. Ihanaa sekin. Joidenkin kanssa en ole jostain syystä kehdannut tai viitsinyt, silloin olen nauttinut pelkästä yhdynnästä.

Tukka pörrössä ja posket punaisina seksin jälkeen on muutenkin maailman paras olo, enkä ymmärrä, miten asioista voi saada niin hankalia (kuten vaikka tässä topikissa mainittu "eritahtisuus"). Toivottavasti nyt kukaan miehistä ei ole tuosta ongelmaa ottanut. Olen sanonut silloin vain että minun on välillä vaikeaa saada orgasmi, ei johdu sinusta. Autan siksi välillä itse, ja nautin, vaikken saisikaan.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Vähän vanhempi 
Päivämäärä:   26.11.20 21:31:46

Tulee mieleen että alottajalla on ”ongelma” oman ”kokonsa” tms suhteen...

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   26.11.20 21:51:00

"Kyllästyttää tämä nykymiehen rooli, jossa miehellä ei saisi olla mitään emotionaalisia ja henkisiä heikkouksia, vaan hänen pitäisi aina olla valmis hyppimään naisen tarpeiden mukaan."

Anteeks mitä? Vuosikaudet naiset on toivoneet, että miehet alkaisivat puhua ja näyttää tunteitaan eivätkä vain luolamiesmäisesti murahtele sohvannurkassa ja" ota" naisen silloin kun sattuu itteä panettaan..

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Hoper 
Päivämäärä:   27.11.20 07:16:17

Duunarimiehen kertomus on varmasti totta joissakin parisuhteessa. Haluttomuutta on kuitenkin niin miehillä kuin naisillakin.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Jasmin 
Päivämäärä:   27.11.20 07:38:50

Kaikkien naisten ongelma ei todellakaan ole tuleminen. Toiset tulevat helposti ja Usein, ja luultavasti tämä on sekä fysiikasta että ajatuksista kiinni. Joskus miestenkin on vaikea saada.. vaikka ois kiihottunutkin, tähän voi olla myös useita syitä.
yhtäaikaa tuleminen on ihan kivaa samoin kuin eritahtisuus. Kaikki on tilanteesta ja ihmisistä kiinni, hetkessä kun elää ja antautuu hetkeen, toiselle ja itselleen. Ei kontrolloi ja vaadi.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Sex on Fire 
Päivämäärä:   27.11.20 08:15:16

Oisko helpompaa jos ihmisilläkin ois tietty lisääntymisaika ja muulloin ei sit kiinnostaiskaan

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: äkshy 
Päivämäärä:   27.11.20 12:55:00

Ittellä haluttaa 2vko ennen menkkoja, ei muina aikoina. Onko mulla joku kiima-aika? =D

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: ap 
Päivämäärä:   27.11.20 13:30:20

Kun seksiä on usein, ei kai niin haittaa, vaikka ei joka kerta tulisikaan. Sitten taas jos ollaan sillee joskus ja jouluna, kai sitten olettaa, että se sessio olisi tyydyttävä.

Ja siis hyviä kommentteja tullut tänne - ja paljon.

Miesduunarilla tuntuu suhde olevan valtataistelun puolella, ja se heijastuu myös seksiin. Jos aikaisempi seksikumppani on ollut sopivampi, tuskin sen kannattaa antaa vaikuttaa läpi elämän.

Mutta on varmaan myös toisenlaisia kokemuksia haluttomuudesta, esim. kumppani tuntuu liian tutulta, ja sitten ollaan sisko ja sen veli.

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Värinä 
Päivämäärä:   27.11.20 23:33:39

Yllättävän hyvää keskustelua ht netissä...

  Re: Te miehet, jotka ette halua seksiä

Lähettäjä: Hoper 
Päivämäärä:   28.11.20 06:35:08

Kipille, en ole vielä ollut miehen kanssa joka on ehtinyt edelle.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.