Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   25.11.20 15:10:03

Ollaan nyt mukavan miehen kanssa tapailtu noin 3kk (etäsuhde) ja en ole ennen seurustellut. Nähdään toisiamme viikonloppuisin kun ehditään, mutta mietin nyt että mitä te yleensä teette tapailu-/ seurustelukumppanien kanssa? Ollaan käyty jo treffeillä ja joka kerta jonkun erityisen järjestäminen tuntuu vähän teennäiseltä kun en kuitenkaan muuten pahemmin harrasta mitään taidenäyttelyitä, ravintoloita, leffoja tms. Sekä rahat on tiukilla, niin sekin vähän vaikuttaa.

Yleensä mun arki on sitä että lenkkeilen, käyn harrastuksissa ja näen kavereita. Kotona katson leffoja, selaan youtubesta jotain videoita, luen foorumeita, selaan somea... Kun mies on täällä ollut niin ollaan yhdessä menty ystävien luokse ja lenkkeilty yhdessä. Kerran käynyt tutustumassa harrastuksiinikin. Aina välillä selaillaan vierekkäin kännyköitämme tai katsomme leffaa tai juttelemme tai laitamme ruokaa.

Silti jotenkin tuntuu liian vähältä. Ja varsinkin se, että normaalisti tosiaan olisin ison osan päivästä siellä ystävien kanssa, mutta tavallaan se tuntuu vähän oudolta, että kun mies on täällä niin sitten ollaankin porukalla. Ehkä tavallaan tuntuu, että "pitäisi" olla enemmän kahdestaan.

Ja ehkä kahdestaan olon koen vähän hankalaksi, sillä kommunikointi ja keskustelu meillä vähän tökkii. Molemmat vähän huonoja puhumaan esim. tunteistaan ja vielä vähän jännitystä ja jotenkin itsestäni tuntuu etten ihan 100% oma itseni uskalla olla. Vähän sellaista varovaista ja jäistä. Aina hetkittäin tosi hyviä ja henkilökohtaisia keskusteluja, mutta se on enemmänkin esim. se hetki ennen nukkumaan menoa pimeässä makkarissa.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: Joo 
Päivämäärä:   25.11.20 15:51:08

Nojaa, aika nopeasti ovat menneet suhteet solahtaneet ihan arkeen. Tehdään mitä muutenkin tehtäisiin, lenkitetään koiria, katsotaan telkkua, käydään salilla tai ihan vaan ollaan ja jutellaan.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: Satu 
Päivämäärä:   25.11.20 15:58:50

Tätä minäkin pohdin jos koskaan edes pääsen kenenkään kanssa tapailuvaiheeseen.
Tykkään olla vaan kotosalla, käyn lenkillä, tallilla, katon leffaa ja sarjoja, selaan puhelinta. Siis niin perus ja tylsää kun olla ja voi. Pelkään et se on toisen mielestä tylsää..
En jaksa tehä ikinä mitään sen kummempaa töiden lisäksi.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: ----- 
Päivämäärä:   25.11.20 16:21:49

Tehtiin aikoinaan sitä mitä arjessakin :) En ole koskaan edes käynyt millään ns. treffeillä varsinaisesti. On kokattu kotona, käyty molempien harrastuksissa, nähty molempien kavereita, katottu leffaa kotona, meillä on ollut myös yhteinen harrastus nykyisen kanssa, joten sitäkin harrastettu yhdessä :) Alussa myös leivottiin paljon yhdessä, koska leipominen on molemmista kivaa :)

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: .--. 
Päivämäärä:   25.11.20 16:26:07

Haettiin ruokaa kotiin, vuokrattiin leffoja (20 vuotta sitten), pelattiin lautapelejä, käytiin luonnossa kävelyllä.. eli ei mitään keksimällä keksittyä tekemistä milloinkaan, jonkun "tavan vuoksi" ja tässä sitä ollaan yli 20 vuotta yhdessä oltu.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: H 
Päivämäärä:   25.11.20 17:12:10

Tehty ruokaa, katottu leffoja ja pääosin maattu sängyssä ja tuijoteltu toisiamme. Nähty kuutisen kertaa.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: Malla 
Päivämäärä:   25.11.20 17:51:42

Tarviiko sitä tehdä mitään erikoista ?
Joskus voi vain olla hiljaa ja keskittyä toiseen.
Jos tekemistä kaipaa voi lähteä vaikkapa geokätköily retkelle.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: .ninni 
Päivämäärä:   25.11.20 18:02:59

Kävin tapailuvaiheessa miesystävän luona kahvilla, ulkoilutettiin koiraa, katsottiin netflixistä leffoja, höpöteltiin ja kokattiin yhdessä.
Nyt on vuosi seurusteltua takana ja samoja juttuja edelleen, välillä käydään keilaamassa tai fillarilenkillä. Sellaista arkielämää vaikkei yhdessä asuta, viestitellään päivän mittaan ja moikataan töissä

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: (-.-) 
Päivämäärä:   25.11.20 19:18:49

Me edettiin sen verran nopeasti suhteemme kanssa, joten tästä ei juurikaan mitään kerrottavaa ole, mutta jotain kuitenkin ; käytettiin yhdessä koirat lenkillä, juteltiin aamuun asti, mies vietti luonani viikon ja minä mieheni luona yhden yön ja sitten oltiin luonani kuukauden, jonka jälkeen muutettiin yhteen ja kuukausi siitä mentiin kihloihin.

Nyt ollaan oltu reilu kahdeksan vuotta yhdessä, joista saman verran asuttu yhdessä ja saman verran oltu kihloissa.

Vietämme toistemme kanssa paljon aikaa, katsotaan lempisarjoja ja kauhuleffoja televisiosta, käydään yhdessä koiran kanssa lenkillä ja vietetään koko porukalla aikaa myöskin asuntovaunullamme, jonka ostimme viikko ennen juhannusta 2019.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: Popo 
Päivämäärä:   25.11.20 21:51:02

Nussitaan.

  Re: Mitä teette tapailukumppanin kanssa?

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   25.11.20 22:44:33

Normaalia elämää, yleensä Netflix & chill, ohessa lenkkeilyä, ruuanlaittoa ym

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.