Lähettäjä: Ällö
Päivämäärä: 15.8.25 01:11:09
Taisin eilen viskata pari huonoa kirsikkatomaattia pois, nahistuneet käytän aina keittoihin tai kastikepohjiin, mutta joskus joku on päässyt pilaantumaan muiden seassa, niin pitää tarkistaa ne läpi. Meillä tuli parvekkeella aika paljon kirsikkatomaatteja ja pakkohan ne oli kerätä pois, vaikka oltiin melkein viikko poissa. Kasviksista ja leivästä (etenkin kesällä, kun ilmankosteus on suuri ja homehtuu) syntyy meillä hävikkiä. Ruoantähteitä jää harvoin, niistä tehdään seuraavana päivänä jotakin muuta tai jos ei heti maistu, niin sitä seuraavana. Esim sienikastike voi päätyä gratinoituun sienileipään tai munakkaaseen, ylimääräinen grillattu broilerifile evääksi töihin kanasalaattiin, savulohenjämä pastaan tms.
|