Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: Vaahto? 
Päivämäärä:   24.7.25 17:27:38

Miksi kehotetaan kuorimaan vaahto pinnalta ennen purkittamista? Mitä haittaa vaahdosta on? Miten kuoriminen kätevimmin käy? (En ole koskaan kuorinut.)

  Re: Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: Kpl 
Päivämäärä:   24.7.25 17:31:55

Oon aina kuvitellut, että kaikki epäpuhtaudet, roskat ym. nousee siihen pintaan. Lisäks liiat ilmakuplat tekee hillosta tyhmän näköistä. Ihan lusikalla lapioin sen viemäriin.

  Re: Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: Vaahto? 
Päivämäärä:   24.7.25 17:35:22

Itse en kyllä roskaisia marjoja edes laita kattilaan.

  Re: Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: Kpl 
Päivämäärä:   24.7.25 17:56:17

Ainahan niissä jotain on? Vai pesetkö kaikki marjat ennen keittämistä?

  Re: Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: :: 
Päivämäärä:   24.7.25 18:28:01

Hillosta tulee kirkkaampaa kun kuoriii vaahdon pois. Samalla poistuvat epäpuhtaudet. Roskaisia marjoja ei kannata käyttää.

  Re: Hillon keittäjät huom!

Lähettäjä: h 
Päivämäärä:   25.7.25 07:21:48

Metsävadelmista hilloa keittäessä suurin osa proteiineista poistuu vaahdon mukana. Purkin pystyy täyttämään piripintaan, kun hillossa ei ole vaahtoa. Se on tärkeää säilymisen vuoksi.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.