Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Yön yli? 
Päivämäärä:   6.7.25 18:45:41

Onko aivan ok laittaa broilerifileesuikaleet nyt marinadiin maustumaan ja käyttää huomenna päivällä?

Joo, voi olla tyhmä kysymys.. Mietin, kun marinointiohjeissa käytetään fileeleikkeitä tms. ja suikaleet tietenkin pilaantuvat nopeammin kuin kokonaiset leikkeet.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Ällö 
Päivämäärä:   6.7.25 18:51:28

Tietysti voit laittaa! Jauheliha on se herkemmin pilaantuva, ei suikaleet.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   6.7.25 18:55:54

Mitä pienemmiksi leikattu, sitä suurempi pinta-ala.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Yön yli? 
Päivämäärä:   6.7.25 19:04:13

Kiitos Ällö, luotan tuntemattomaan netissä :D

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Ällö 
Päivämäärä:   6.7.25 19:14:17

Luota ihmeessä, olen aika monta ruokamyrkytystä saanut ja yhtäkään en siksi, että marinoisin broilerisuikaleita yön yli. :D ja juu, jos kylmäketju ei katkea ja ovat kylmässä, niin mitään ongelmaa ei ole, jos päiväystäkin on.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: *Remontti Riku * 
Päivämäärä:   6.7.25 19:19:16

"luotan tuntemattomaan netissä :D"

Ja päätit kysyä silti täältä?

Kylmässä säilytät, niin ei hätää.
Eipä Suomessa ole muutenkaan riskiä saada salmonellaa.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Ällö 
Päivämäärä:   6.7.25 19:30:08

Riku, aika typerä kommentti. Salmonellaa joko on tai ei ole lihassa, monia muita pilaantumistekijöitä on, jotka voivat aiheuttaa ruokamyrkytyksen.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: Sii 
Päivämäärä:   6.7.25 19:30:53

Kana ja broileri on eri asia.
Kanasuikaleet =Hyi!
Kana vain kokonaisena tai koipi-rintafilee grillattuna, mutta ei ikinä suikaleina, haiseekin ihan hirveelle.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: P 
Päivämäärä:   6.7.25 19:52:46

^ Tiedän, mutta broileri ei mahtunut otsikkoon (tai niin oletin).

En nyt ymmärrä Eiku tätä kysymystä: "Ja päätit kysyä silti täältä?"

Kysyin tietäen, että täällä on vain tuntemattomia ja kun sain vastauksen, niin naureskelin itselleni, että luotan tähän.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   6.7.25 20:34:37

Marinadissa on suolaa koka lisää säilyvyyttä, tottakai v

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   6.7.25 20:34:55

it marinoida puoli vuorokautta.

  Re: Kanasuikaleiden marinointi

Lähettäjä: voiMua 
Päivämäärä:   6.7.25 20:41:04

Salmonella kuolee kuumassa, toisin kuin moni muu ruokamyrkytyksen aiheuttaja
Pahinta kait raakanasyötävät idut tms

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.