Lähettäjä: Liha & kala
Päivämäärä: 2.7.25 09:46:28
Eiköhän ne ole niitä liha- ja kalaruokia.
Makkaraa on turha sotkea tähän ja ainakaan ulkomaisesta lihasta tehtyä mustaa makkaraa ei pitäisi heti ekana mainita.
Makkarassa lihaprosentti on oleellinen asia tarkistaa lisäaineiden ohella.
Tämä leikkele- ja prosessoidun lihan dissausilmiö viralliselta taholta sotkee ihmiset täysin. Ei tajuta välttää fosfaatteja vaan aletaan välttämään sitten kaikkea lihaa.
Mutta asiaan eli eiköhän paistetut silakat ja muikut ole ihan parhaita. Kalan tuoreus on A ja O. Silakassa makuero on huomattava.
Kaikki vaalea kala on hyvää ja järvikalaa pitäisi tässä tuhansien järvien maassa ehdottomasti syödä! Sitä pitäisi tarjota turisteille huoltoasemilla eikä mitään hampurilaisia joita saa taatusti kotonakin. Hirveätä mahdollisuuksien tuhlausta mielestäni koska turistit hakevat sen maan ominaisruokia ja sitten saavat bulkkia.
Liha sinällään on aivan parasta ruokaa.
Peuran sisäfile, ulkofile, paisti. Peura on parasta riistalihaa ehdottomasti. Hirvi ei enää oikein maistu sen jälkeen.
Myös sika on hyvää- kinkku, fileet, paistit, kassler, ribbsit, pekoni.
En kyllä lihapullia tekisi ilman sipulia tai mausteita.
En ymmärrä tällaista että pitäisi syödä vaan esim.se grillipihvi eikä mitään kasviksia lisäksi.
Kasvikset täydentävät aterian ja tuovat makua, vitamiineja, kivennäisaineita ravintoon minulla ainakin. Ruoasta pitää nauttia ja kasvikset tuovat nautintoa väreineen.
|