Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: sahrami 
Päivämäärä:   16.6.25 17:17:24

Ajattelin tehdä lihapataa johonka lisään lopussa raparperia käristettynä
Ölen kuullut että Persialaiset tekisivät niin
Yrittäisin korvata jotenkin granaattiomenaa tai rusinaa resepteissä
Mausteina esim kurkkuma ja kumina

Mielipiteitä asiasta

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   16.6.25 17:23:59

Mitä yhteistä on raparperilla, granaattiomenalla ja rusinalla?

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: Minä Vaan 
Päivämäärä:   16.6.25 17:24:28

Onhan jossain omenaakin -rohkeasti vaan kokeilemaan.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: ählämi 
Päivämäärä:   16.6.25 17:28:36

Älä.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   16.6.25 17:31:03

Etsi ennemmin joku resepti missä käytetään jo valmiiksi raparperia.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   16.6.25 17:34:18

Tai laita mieluummin vaikka sitä omenaa, vähän lähempänä makumaailmaa. Jos rusinat ei kelpaa.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: ' 
Päivämäärä:   16.6.25 17:34:18

Mä kans muutama vuosi sitten törmäsin tähän faktaan, että muualla maailmassa raparperi on suolaisten ruokien mauste. Ainoa resepti, mitä itse rohkenin kokeilla oli pekoniin käärityt raparperit grillattuina. :D Hyviä oli kyllä.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: sahrami 
Päivämäärä:   16.6.25 17:48:28

Lähinnä siksi kun rappista on pihalla ns. pirusti

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   16.6.25 17:51:35

käyttäisin omenan tavoin ja etenkin possun kanssa.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   16.6.25 17:51:58

Kurkuma, ei kurkkuma.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   16.6.25 19:51:11

Raparperi-pekoni-chili-hilloke on ihan hyvää.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: X 
Päivämäärä:   16.6.25 19:52:08

Hyi stana. Jäis kyllä syömättä.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: Minä Vaan 
Päivämäärä:   16.6.25 19:56:19

Itseasiassa raparperin pätkä pekoniin kiedottuna on hyvää 

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: sahrami 
Päivämäärä:   16.6.25 21:08:10

Hillokkeena vois koittaa broilerin tai kalkkunan tai sorsan kanssa?

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   16.6.25 21:54:29

Sopii se mun mielestä ihan porsaan kassleriinkin.

  Re: Lihapata jossa raparperia

Lähettäjä: Qi 
Päivämäärä:   16.6.25 22:00:05

Islannissa käyttävät raparperihilloa liharuokien kanssa. Joten kokeile ensin sitä jos et suoraan ruokaan sitä halua kokeilla sekoittaa

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.