Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Fondantperunat ei onnistu :(

Lähettäjä: Jone 
Päivämäärä:   31.5.25 18:25:01

Maailmalla kerrotaan käyttämään jauhoisia yleisperunoita kuten Maris Piper, king edward tai russet... Mutta että niistä tulis näyttäviä, niin pitäis olla riittävän isoja ja sit kuitenkin jauhoisia että imee makua, mutta pysyä kuitenkin kasassa. Bellarosaa kokeiltu kun parempaa Rosamundaa ei löytynyt, mutta se on ihan liian jauhoinen, hajoaa eikä siihen saanu ees paistamalla rapeaa pintaa. Onko niin, että noita ei oo parempienkaan ravintoloitten listoilla täällä periferiassa siksi, että meillä ei oo yhtään kelvollista lajiketta joista tehdä niitä? (Luulin ensin, että ollaan vain junttia pottumuusikansaa xD )

  Re: Fondantperunat ei onnistu :(

Lähettäjä: fizz 
Päivämäärä:   31.5.25 19:40:41

veikkaan ettet liota niitä kunnolla.

  Re: Fondantperunat ei onnistu :(

Lähettäjä: Jone 
Päivämäärä:   1.6.25 13:02:33

Oli 20 minuuttia kylmässä vedessä. Mutta toi uuniperunksi markkinoitu bellarosa imi niin paljon lientä, että ei meinannut pysyä kasassa. Paistoin vielä voissa jälkikäteen, parani vähän, mutta kun oli hetken lautasella, niin se rapeus katos. Imas varmaan nestettä perunan sisäpuolelta siihen pinnalle.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.