Lähettäjä: N
Päivämäärä: 11.4.25 08:37:28
Mä käytän lihan sijaan nyhtökauraa, härkistä ym. Niitä ei tarvitse erikseen paistaa ja säilyvätkin lihaa pidempään. Jos on oikein alkeelliset olot, niin sitten käyttäisin varmaan jotain pussipatoja, mihin ei tarvitse lisätä kuin vesi. Mutta esim. veneellä, missä on kuitenkin uuni ja liesi käytössä ja pieni jääkaappi, teen mieluiten sellaisia ruokia, mihin käytän perunaa, porkkanaa ym. säilyviä vihanneksia. Siellä ei ole ongelmana niinkään se, että pitäisi saada nopeasti tehtyä, vaan rajallinen kylmäsäilytystila ja työskentelytila. Teen paljon uuniruokia, mihin ei tarvitse muuta kuin pilkkoa ainekset vuokaan sekaisin ja laittaa uuniin. Nesteeksi tomaattimurskaa, mikä sekin säilyy kivasti huoneenlämmössä.
|