Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: Kerro 
Päivämäärä:   25.3.25 15:04:56

Kehtaako vielä laittaa lihakastikkeen joukkoon?

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: Kerro 
Päivämäärä:   25.3.25 15:07:47

Ja näyttää ja haisee ihan normaalille.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   25.3.25 15:09:19

Smetanassa on niin pitkä säilymisaika, että voisin laittaakin

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: Minä Vaan 
Päivämäärä:   25.3.25 15:09:24

Smetana säilyy hyvin - laita sekaan.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: hanna 
Päivämäärä:   25.3.25 16:07:36

säilyy helposti ..oon käyttänyt puolivuotta vanhaakin.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: d 
Päivämäärä:   25.3.25 16:17:28

Monissa (ellei useimmissa) tuotteissa päiväys on paljon aiempi kuin päivä, jolloin tuote todellisuudessa voisi edes pilaantua.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: vanha 
Päivämäärä:   25.3.25 16:25:15

Montako egee tulee säästöä?
Jos jätät kokonaan käyttämättä, varmuuden vuoksi

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   25.3.25 16:26:49

Juuri eilen tein pastakastikkeen creme fraichesta jonka päiväys 24.1., ei ongelmaa.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: i 
Päivämäärä:   25.3.25 16:33:25

Hapatetut maitotuotteet ovat yleensä aivan hyviä monta kuukautta päiväyksen jälkeen.

  Re: Smetana päiväys 13.2.25

Lähettäjä: juu 
Päivämäärä:   25.3.25 16:33:48

Syö.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.