Lähettäjä: -
Päivämäärä: 30.9.25 13:54:57
vielä ei ole avattu, toivottavasti päästään ylivuotisilla marraskuulle saakka. Meillä syödään noin 1,5 viikkoa yhtä paalia. Joten jos on +15 kelejä, niin alkaa lämmetä, vaikka kuinka yrittäisi pitää tuulettumassa. Joskus on levitetty ja koitettu kaikki konstit. Työlästä puuhaa ja todella turhauttavaa sitten kuitenkin viedä kasalle kompostiin, ku alkaa lämmetä.
Ylivuotisen pyörön kanssa helpompaa, vaikka kyllä sekin näillä menneillä lähes kesälämpötiloilla vaati toimenpiteitä. Mutta ei harmita niin paljon, jos joutuu laittamaan pois.
Paras olis, jos saisi aina alkusyksylle ostettua kuivaa pikkupaaliheinää. Mutta itsellä ei riitä säilytystilat. Nykysyksyinä pikkupaalitkin pilaantuu ilman kunnon latoa.
|