Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Lipooma

Lähettäjä: patti 
Päivämäärä:   1.12.21 23:08:33

Onko teiltä poistettu isoa lipoomaa jostakin kehon osasta,esim. selästä, niskasta? Kuinka kauan leikkaus kesti ja minkä verran saitte sairauslomaa ?

  Re: Lipooma

Lähettäjä: Okarino 
Päivämäärä:   3.12.21 09:49:57

Jos miehen 'kastraatiosta' saa vain pari päivää, niin eipä paikallispuudutteilla/tähystämällä tehdyistä pienistä operaatiosta heru pitkää sairauslomaa, mieskin oli kuitenkin toista viikkoa kipeä, muttei sitä lääkärit huomioi..

  Re: Lipooma

Lähettäjä: on 
Päivämäärä:   4.1.22 12:47:45

reidestä, kananmunankokoinen poistettu. Leikkaus ei kestänyt kauan, ehkä tunnin kaikkinensa. Leikkaus oli perjantaina ja viikonloppu piti ottaa rauhallisesti ja maanantaina töihin.

  Re: Lipooma

Lähettäjä: ällö 
Päivämäärä:   18.1.22 13:24:15

Lapaluun vierestä poistettiin sellainen nyrkin kokoinen lipooma. Oli suurimmaksi osaksi kasvanut sisäänpäin, eli ulospäin näkyi vain sellainen iso "läskimöykky".
Laikattiin nukutuksessa, leikkaus itsessään heräilyineen kesti reilun pari tuntia. Saikkua kaksi viikkoa mutta töihinpalluu oman fiiliksen mukaan.
Haavadreeni poistettiin viikko leikkauksesta ja töihin palasin vasta tuon kahden viikon jälkeen, koska fyysinen työ.

  Re: Lipooma

Lähettäjä: Eksui 
Päivämäärä:   22.1.22 23:38:30

Googlaa poksautustarinat. Tohtori Paise noita poistelee, eikä kestä pitkään. Sairauslomista ohjelmassa ei kerrota mutta kiinnostavaa katsottavaa.

  Re: Lipooma

Lähettäjä: patti poks 
Päivämäärä:   15.2.22 03:50:47

Kaksi 5 senttistä lapaluiden alapuolelta lähti. Paikallispuudutus leikkurissa ja 1.5 tuntia meni aikaa. Vviikko pari rajoitusta rasituksesta ettei tikit aukea. Sitten varoen jatkoon. Saikkua taisi olla viikko.
Työterveys teki lähetteen, seuraavalla kerralla kerroin lääkärille minkä aikaa kesti ja molemmat lipoomat oli kiinni lihaskalvoissa. Totesi että hyvä että ei itse alkanut leikellä, oli miettinyt tee se itse vaihtoehtoa.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.