Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Ponit varikolla

Lähettäjä: Ö 
Päivämäärä:   7.1.22 08:54:12

Tein eilen Kouvolassa semmoisen turvallisuushavainnon että poneja kävelytettiin kaks vierekkäin ja vielä muutama tyttö kävellen rinnalla siellä tien puolella missä on kapea ränni. Hevosia oli samaan aikaan liikenteessä ja ne joutu pujottelemaan ja himmailemaan tosi paljon. Kun on ahtaat paikat ja hevosiakin pyörii varikolla niin otettaisko semmoinen yhteinen tapa et ponit kun kävelee niin hitaasti niin mentäis peräkkäin jommassa kummassa reunassa eikä tukittas avustajineen koko väylää. Siinä ku sattuu joku ryöhäke hevonen verryttelemään niin turhia vaaratilanteita syntyy kun ponimuuri on edessä.

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: … 
Päivämäärä:   7.1.22 11:25:19

Minun selkään on ajettu parikin kertaa varikolla suokeilla. Olen ihan reunassa kävelyttänyt ja löhkännyt mutta silti tultu päälle onneksi ei kovin kovalla vauhdilla eikä mitään ole sattunut. Molemmilla kerroilla amatööri valmentajia vanhempia miehiä ammatiohjastajat ja varmentajat kyllä katsovat ja varovat!

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   7.1.22 12:22:37

Kouvolassa vielä epäkäytännöllinen koko varikko

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: Kouvola 
Päivämäärä:   7.1.22 12:39:22

Ja startin jälkeen pitäisi myös olla varovainen ja kattoa vähän eikä vaan käännellä. Vartiainen käänsi suoraan Puikkosen lämmittävää suokkia päin….

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   7.1.22 13:11:36

minun päältä mentiin melkein lämpösellä, onneksi huomasin hevosen ajoissa ja käänsin ponin toiseen suuntaan. menin aivan reitin reunassa

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   9.1.22 00:01:50

Joo voi luoja eikö vieläkään osata, eikö se jo korttikurssilla opeteta että ponit väistää AINA hevosia! Ponikuskien tulee siis olla todella tarkkana radalla lämmittäessä ja varsinkin varikolla, ettei sieltä tule hevoset niskaan…

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: Ö 
Päivämäärä:   9.1.22 09:04:58

Lähettäjä. 

Päivämäärä9.1.22 00:01:50

Joo voi luoja eikö vieläkään osata,

Ei ainakaan kouvolassa osattu. Siellä ahtaassa 2 ponia vierekkäin ja vielä se kävelevä tyttölauma vieressä/perässä. Ja tais olla pienempien mukana kokeneempia ponikuskeja niin pitäisi sen verran älytä että hevoset voi olla aika kierroksilla jne että ihan kaikkien turvallisuuden takia voisi vähän miettiä ettei niillä poneilla tukita ahtaita väyliä. Poneillakin on oikeus mennä siellä mutta turvallisuus ja muut huomioiden.

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: !! 
Päivämäärä:   14.1.22 23:28:09

muistakaa ottaa ne muut huomioon! ette ole ainoita jotka siellä varikolla taikka radalla liikkuu

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: … 
Päivämäärä:   15.1.22 13:27:14

Mutta kyllä niitten hevoskuskienkin mitää katsoa mihin ajaa enhän minä voi nähdä kun kävelytän ponia reunassa ja muutenkin ihan opetusten mukaisesti ja joku ajaa päälle niin mitä pitäs tehdä?? Ei ole selässä silmiä

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   15.1.22 21:02:27

Aina pitäs se muistaa että hevosten kärryiltä ei kauheesti nää, toki jos nätisti kävelee reunassa ja tarkkailee koko ajan ympäristöä niin et voi enempää tehdäkkään.

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: Ö 
Päivämäärä:   16.1.22 07:46:52

Luitteko aloituksen? Nyt oli ongelma se että poneja meni 2 rinnakkain ahtaassa väylässä ja lauma tyttöjä vielä rinnalla.

  Re: Ponit varikolla

Lähettäjä: totta 
Päivämäärä:   21.1.22 12:48:11

Hevosen takaa ei tosiaan näe pientä hitaasti liikkuvaa ponia. Vaikka se hevonen on teistä kaukana se on tosi nopeasti sitten siinä lähelläkin. Ehdottomasti peräkkäin, ei vierekkäin. Ja muu lauma pois sieltä missä hevoset/ponit verkkaa. Tästä vois laittaa sprylle tai hippokseen viestiä että tiedottavat ja opettavat näitä siellä korttikursseillaan.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.