Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: Jenni 
Päivämäärä:   8.12.21 08:57:07

Mitä mieltä olette ihmisten käyttäytymisestä somessa? Esim just vaikks täällä ht netissä kun yleensä ihmisiä mainitaan nimellä ja haukutaan ja puhutaan yleensäkkin negatiiviseen sävyyn. Harvemmin täällä palsoilla näkee iloista meinikinkiä jossa kehutaan esim muiden suorituksia. Täällä näkee tosi usein just sellasta että "tuon kuuluu saada ajokieltoa" "ei se osaa ajaa yhtään" "se on ihan p*ska".

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   8.12.21 11:17:06

Mielestäni täällä käyttäytyminen on ollut tosi typerää. Eilenkin oli vissiin jotain nimillä mainittu ajokielloista mutta itse kirjoittaja pysy visusti piilossa. Jos jonkun ajotavassa on huomautettavaa nii kannattaisi vaikka hänelle suoraan mennä sanomaan että voisiko vähän skarppaa tai mennä sinne tuomareille sanomaan että voisivatko puhua hänen kanssaan asiasta eikä tulla tänne seläntaa puhumaan paskaa.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   8.12.21 11:20:58

Ja tosiaan mustakin hiukan tuntuu että kun oma poni ri satu pärjää nii tänne tullaan ns purkaa pahaa mieltään muihin joka on ikävää. Vaikka toki en tiedä virallista syytä miksi ihmiset tekee näin!!??

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: Tiedän 
Päivämäärä:   8.12.21 12:28:01

Luulen et on aika pienet ympyrät näissäkin kirjoittelijoissa. Samat naamat täällä kirjottelee joka ketjuun pahaa muista. Aika nopeasti pystyy yhdistelemään.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: M 
Päivämäärä:   8.12.21 12:56:06

Niin ei tarviakkaan olla valitettavasti kuin yks ihminen joka kirjottelee monella eri nimimerkillä tänne monesta negatiivistä.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   9.12.21 01:02:04

Jos jonkun ajotapa ei miellytä niin ei tarvitse sitte omalle ponille ottaa ajamaan, mutta jos ajaa sääntöjen mukaa eikä satuta poni niin ei ole mitään ongelmaa, vaan kateus että se saa ponin kulkemaan ja pärjää. Monia täällä näkee että oikeasti hyvistä kuskeista puhutaan negatiivisesti vaikka todellisuudessa oikeesti taidokkaita ja osaa ajaa hyvin:)

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: Jenni myös 
Päivämäärä:   9.12.21 13:09:21

Samaa mieltä, monesti tullaan sitä omaa pahaa oloaan purkamaan tänne palstoille. Jos oma poni ei pärjää sillä kerralla turha siitä on muita syyttää, vaan miettiä mitä voi treenissä tehdä toisin :) Ja mitä ajokieltoihin tulee, selvästi on myös ajotavat nyt parantuneet kun kuukauden sisään otettu oikein tuomarien syyniin nuo ajotavat radoilla, mikä on todella hienoa. Ja varmasti myös ponikuskeja kannustaa opettelemaan siistiä tapaa ajaa ja ponia kannustaa erilailla.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   10.12.21 18:53:58

Haukkuminen ja kiusaaminen somessa ei tosiaan ole ok. Mutta mielestäni se taas on ihan hyvä että keskustellaan yleisesti jos jotain epäkohtia on. On hyvä että puhutaan esim. Ettei ponin huono kohtelu ole hyväksyttävää tai vaikka agressiivinen käytös radalla. On hyvä että huonoon toimintaan puututaan radalla tuomareiden ym. toimesta ja on hyvä että se huomataan myös kuskien ja muiden harrastajien toimesta. Ja edelleen tarkoitan että keskustelu yleisellä tasolla on hyvä juttu, ei kiusaaminen..

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: pullaponi 
Päivämäärä:   14.1.22 23:45:03

onneksi poliisit ottavat nykyään vakavammin nettikiusaamisen ja sivustolle jää tiedot ja kiusaaja jää kiinni ja monesti on korvausvelvollinen, että jokainen voi myös miettiä, että entä jos sinun kirjoitteluissa tehdään ilmoitus poliisille ja se lähtee etenemään sieltä. mutta tämä laji todentotta kerää kateutta ja voin kertoa, että täällä purkaminen ei paranna mitään.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: error 
Päivämäärä:   15.1.22 07:35:49

Keskustelut negatiivisissa merkeissä kääntyvät usein niin, että lukijat arvaavat aina kenestä kerrotaan. Täällä sitten ruoditaan ja haukutaan niin, että menee kiusaamisen puolelle.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   15.1.22 09:06:01

Me selvitettiin kerran, kuka meitä haukkui ja olikin ihan tuttu aikuinen.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: Ponikuskin äiti 
Päivämäärä:   15.1.22 10:14:14

Min

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   15.1.22 11:55:35

Mitä tuo Min tarkoittaa

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: ooo 
Päivämäärä:   15.1.22 17:46:10

Piste kerroitteko tuolle tutulle aikuiselle selvityksestänne?

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   15.1.22 18:48:10

En kertonut, mutta asia on muistissa ja luotan, että paha saa palkkansa.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: Ponikuskin äiti 
Päivämäärä:   15.1.22 20:58:06

Tuo "Min" ei tarkoita mitään.
Meinasin kommentoida, mutta en jaksanutkaan kirjoittaa ja lähti vahingossa, eikä saanut poistettua.
Sorry...
On niin jotenkin inhottavaa tämä nettikäyttäytyminen täällä ja monella muullakin palstalla.
Ilkeesti kirjoitellaan ihmisistä nimillä tai muuten tunnistettavasti.
Tälläkin poni foorumilla nämä negan suoltajat ei todellakaan ole edes kaikki lapsia, vaan joukossa on tunnistetusti myös aikuisia.
Lapset ja nuoret sitten lukee näitä.
Minunkin lasta ja lasten ponia täällä joskus ruodittiin ja arvosteltiin, ponin entisen omistajan tai lähinnä hänen äitinsä sekä ponin kasvattajan toimesta.
Nämäkin ihmiset ovat ponin entistä omistajaa myöten aikuisia.
Ja ihan vain ilkeyttään kirjoittelivat.
Oli todella kiva, kun lapset olivat lukeneet kirjoituksia ja tulivat sitten minulle kertomaan asiasta, että heistä ja heidän ponista kirjoitellaan netissä... Ja lapsetkin tiesi heti, että ketkä siellä kirjoitteli.
Voisikohan sitä pahaa oloa purkaa johonkin muuhun, kun toisten kiusaamiseen ja hakea vaikka apua itsellensä jos niin pahasti ahistaa.
Olisihan tämä harrastaminen paljon kivempaa jos keskityttäisiin vaikka positiivisesti tsemppaamaan ja auttamaan toisia sen sijaan, että ollaan ilkeitä, kateellisia ja kiusataan muita.

  Re: Nettikäyttäytyminen

Lähettäjä: 1ssu 
Päivämäärä:   23.1.22 18:17:14

joskus voi luulla jotain ihmistä ihan toiseksi. ei ole vaarallista, mutta noloa. varsinkin, jos on sanonut jotain, mitä tarkoitti sanoa ihan toiselle. kun ei näe kasvoja semmoista sattuu. Ponikuskin äiti puhuu asiaa!

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.