Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Koska 2021 synt. varsat näkyvät Heppa:ssa?

Lähettäjä: Utelias 
Päivämäärä:   22.9.21 02:04:18

2021 astutukset näkyvät jo Heppa-järjestelmässä. Koska viimeistään Heppa-järjestelmään pitää ilmoittaa 2021 syntyneet varsat?

Olen utelias, tallikaveri myi tammansa vuosi sitten keväällä. Sattumalta huomasin, että uusi omistaja on astuttanut tamman yhdellä tutulla orilla. Tamman uutta omistajaa en tunne eikä tallikaveri, joka tamman myi, pidä omistajaan yhteyttä. Haluaisin tietää, onko tamma saanut varsan tutusta orista ja kumpi tuli. Orin jälkeläislistauksessa 2021 syntyneissä ei ko. tammaa näy emän kohdalla. Tamman tiedoissa lukee vain, että astutettu 2020, mutta varsomisen onnistumisesta ei ole mainintaa.

Kyseessä suomenhevonen, jos sillä on jotain merkitystä.

  Re: Koska 2021 synt. varsat näkyvät Heppa:ssa?

Lähettäjä: pac 
Päivämäärä:   22.9.21 07:07:40

Kuukauden sisällä syntymästä pitäisi ilmoittaa, tai rekisteröintimaksu nousee. Jotta saa ravikilpailuoikeuden, tunnistus pitää olla hoidettuna (eli ensin varsa ilmoitettu syntyneeksi ja varsamaksut yms hoidettu) seuraavan maaliskuun loppuun mennessä.

Ei-tiinehtymiset ja luomiset ikävän moni jättää ilmoittamatta, eikä siitä tule mitään "seuraamuksia". Olisi kuitenkin tärkeää astutustilastojen kannalta että nekin muistetaan käydä kirjaamassa.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.