Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Saastainen mies

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   3.3.21 17:44:20

Tapasin ihan mukavan miehen viime kesänä. Ongelma on se, että mies on erittäin likainen asuja. On antanut lapsen piirrellä pitkin seiniä ja huonekaluja, jättää esim. tyhjät pahvilaatikot lojumaan pitkin kämppää, muutenkin on koko ajan epäjärjestys, koira tuhoaa kaiken ja hyppii pitkin pöytiä ja pissii ja kakkii sisälle. Piha on myös täynnä koiran kakkaa.
En voi kuvitellakaan asuvani yhdessä tuollaisen miehen kanssa. Oppiiko mies koskaan siistiksi vai kannattaisiko pistää koko juttu poikki?
Henkilökohtaisesta hygieniasta mies luojan kiitos pitää huolen.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   3.3.21 17:45:26

Elsu

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: k 
Päivämäärä:   3.3.21 17:47:22

Ei voi olla "muuten ihan mukava".

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: oiui 
Päivämäärä:   3.3.21 17:56:14

Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi. Hyi.

Ei kannata jatkaa. Tee elsu tuosta koirasta. Eikä tuo mies opi sen siistimmäksi vaikka muuttaisitte yhteen. Unohda koko ihminen ja toivo että lapsi ja koira saavat paremman kodin.

Tuo on muuten yksi asia minkä tarkastan toisesta osapuolesta, ennen kuin alan mihinkään ystävyyttä kummempaan: Kuinka siisti tai epäsiisti asuja on. Se on ihan ehdoton nounou jos omasta hygieniastaan ei pidä huolta, mutta enpä halua sikolätissä asuvankaan kanssa yhteen vaikka itseään kuuraisikin. Enkä toisaalta sellaisenkaan kanssa, jonka maton hapsut kammataan vartin välein, tulitikutkin on tällätty rasiaan nanometrin tarkkuudella, ja päivittäissiivous tehdään kloriitilla, sohvalla ei saa istua ja käsissä pidetään koko ajan puuvillahanskoja ettei mihinkään tule sotkua.

Itse olen suht siisti asuja, "paikka kaikelle ja kaikki paikallaan" tai ainakin kaikki on helppo laittaa paikalleen kun jaksaa :D Eli perussiisti asunto jossa ei pahemmin romuläjiä ole paitsi hetkittäin, jos on joku huonekalun tuunausprojekti kesken tai laitan tavaraa kirpparille ja olen kerännyt ne laatikoihin/kasseihin olkkarin nurkkaan.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   3.3.21 18:01:00

Olen tavannut useita tuollaisia nuoria naisia.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   3.3.21 18:02:27

Muuten ihan hauska huvikumpu noine pahvilaatikoineen ja lapsen seinillepiirtelyineen, ei kaikki siivottomuus tarkoita aina elämänhallimnattomuutta (joka olisi varoitusmerkki) vaan sitä että monia ei vaan siivottomuus haittaa.

MUTTA jos koira ei pääse lenkeille miltä tuo vahvasti kuulostaa niin todella paha asia, eläinrääkkääjän kanssahan ei pariuduta vaan tehdään elsu ja jos koira pääsee lenkeille joka päivä mutta silti pääsee hätä joskus yllättämään eikä jälkiä siivota niin se taas on lasun paikka.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   3.3.21 18:03:48

Aargh, että alkoi ahdistaa koiran vuoksi. Tekee tarpeet sisälle ja hajottaa paikkoja, sehän kärsii kun sitä ei viedä ulos ja anneta siellä purkaa energiaa. Koira pois tuollaiselta

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: ## 
Päivämäärä:   3.3.21 18:05:20

En voi kuvitellakaan asuvani yhdessä tuollaisen miehen kanssa. Oppiiko mies koskaan siistiksi vai kannattaisiko pistää koko juttu poikki"

Ei opi.
Miksi siellä on koira josta kukaan ei huolehdi lenkitä..myös lasu voisi olla paikallaan.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   3.3.21 18:23:13

Lapsi on miehellä vain joka toinen viikonloppu. Mies kyllä lenkittää koiraa, mutta koira on n. 1 vuotias ja erittäin energinen ja luulen, että sille ei riitä kerran päivässä puolen tunnin hihnalenkki. Muutoin käyttää sitä omalla pihalla sen aikaa, että tekee tarpeensa. Yleensä koira pissaa ja kakkaa sisälle sillä välin kun mies on töissä. Siivoaa kyllä jäljet, mutta minua ällöttää silti kun joka kerta ensimmäisenä vastassa on kusilammikko ja pökäle ja sitten joutuu kauan aikaa hyppimään kusisen sanomalehden yli ennen kuin mies saa sen vietyä roskiin. Ihmetyttää kun mies ei tee elettäkään opettaakseen koiraa sisäsiistiksi. Koirista en mitään tiedä niin ei mitään hajua kuuluuko tuollaisen päälle 1 vuotiaan edes olla sisäsiisti.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: Tavis 
Päivämäärä:   3.3.21 18:31:28

Hyi! Kuulostaa sen luokan terveysriskiltä, etten koskisi pitkällä tikullakaan. Ja ei, se ei muutu.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: ## 
Päivämäärä:   3.3.21 19:00:36

Ei jatkon.Miksi pitää olla se koira??

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   3.3.21 19:03:59

Kyllä 1-vuotiaan koiran tulisi olla jo sisäsiisti. Vahinkoja toki sattuu välillä, mutta jos jatkuvasti tekee tarpeet sisälle, niin se jos mikä osoittaa että mies ei ole kokenut tarpeelliseksi kouluttaa koiraa sisäsiistiksi. Kerran päivässä puolen tunnin lenkki ei todellakaan ole tarpeeksi millekään koiralle! Kyllä tekisin elsun. Tekisin myös lasun jos lapsi joutuu sotkun ja pskan seassa elämään isällä ollessaan. Koira ja lapsi pois tuollaiselta sottapytyltä. Ja itse kysymykseen: en todellakaan alkaisi minkäänlaiseen suhteeseen tuollaisen miehen kanssa. Ei tarvitse olla siivousfriikki, mutta perussiistiä pitää olla.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: ## 
Päivämäärä:   3.3.21 19:04:46

^saati viitsi ulkoiluttaa ,kouluttaa jne .

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: Sumutar 
Päivämäärä:   3.3.21 22:18:17

Älä odota miehen muuttuvan.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: ** 
Päivämäärä:   4.3.21 07:48:28

"Ei tarvitse olla siivousfriikki, mutta perussiistiä pitää olla."

Joo, päivittäinen suursiivous ja paikkojen desinfiointi on sekin nounou, mutta perussiisti asuinympäristö pitää olla. Ei ole varmaan lapsellekaan kovin terveellistä kuljeskella ulosteiden keskellä, kaameasta hajusta puhumattakaan. Todella välinpitämätöntä ja laiskaa lemmikin pitoa tuollainen. Kummallista ettei lapsen äidillä ole ollut mitään sanottavaa sotkuun ja kakkakasoihin?

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: Moo 
Päivämäärä:   4.3.21 12:38:04

Sano vielä, että laittaa lapsen ulos samalle kakkapihalle leikkimään?

Mä en ymmärrä tuota koirien pskottamista pihalle (poislukien koirien oma aitaus), varsinkaan jos sitä ei siivota. Käytiin kerran asuntonäytössä, ja talon takapiha heti terassilta koko tontin rajaan oli kakkaa täynnä. Kiinteistövälittäjä pyysi katsomaan minne astuu, kun mentiin katsomaan varastorakennusta. Siellä sitten loikittiin, kun tuntui ettei mistään löydä jalansijaa. Hyi.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   4.3.21 13:32:55

Ei tuo tule muuttumaan, sinä olet se joka joutuu miehen jälkiä siivoomaan.

Voitte tietysti keskustella aiheesta mutta älkää muuttako yhteen jooko.

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: Gemini 
Päivämäärä:   4.3.21 18:42:07

EN usko, että saat sisäsiistiksi. Ei mun ukkoa ainakaan. Nytkin kuuluu leikkelevän kynsiään juuri imuroidulle lattialle. Kuseksii pitkin vessan lattioita. Jättää kaljatölkkejään saunan lauteille. Vaatteita pitää niin, kauan putkeen ettei ne lähde puhtaaksi minkäänlaisessa pesussa. Silloin harvoin kun pesee hampaansa, sotkee vessan peilin. Jättää kenkänsä eteiseen levälleen, että niihin kaatuu kun tulee ovesta....

  Re: Saastainen mies

Lähettäjä: Hampurin vaimo 
Päivämäärä:   4.3.21 19:47:59

Alat vaan siivoomaan sen elämää kyllä se tottuu uuteen järjestykseen. Osa miehistä on sellaisia. Sun pitää kouluttaa se.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.