Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Poni näykkii

Lähettäjä: Ponirider 
Päivämäärä:   24.11.20 22:10:46

Mistä voi johtua että poni näykkii ärsyttävästi... Ei luimistele, pure tai potki, mutta näykkii. Ponilla on tapana nyplätä kaikkea suullaan; takinhihaa, harjoja, huppua, kättä jne. mutta jos hetkenkin antaa hamuilla niin nappaa pienesti kiinni. Todella ärsyttävä tapa vaikka muuten on älyttömän helppo heppa. On tarkastettu ell toimesta ettei ole kipuja. Miten tällaisen voisi kitkeä pois, onko ideoita mistä johtuu?

  Re: Poni näykkii

Lähettäjä: apple 
Päivämäärä:   25.11.20 11:36:11

ei saa antaa alunperinkään nyppiä tai nyplätä mitään. itse komennan jo varsana jos puree ja aikuisena nämä eivät kerjää, eivät nyplää tai nypi mitään, eivätkä missään nimessä pure tai nipistä ihmistä, se on ihan no-no.

  Re: Poni näykkii

Lähettäjä: Nimetön 
Päivämäärä:   25.11.20 12:12:06

Minkä ikäinen poni? Jos on jo ikää, niin ei siihen pinttyneeseen tapaan oikein mikään auta. Hyvin johdonmukaisella käytöksellä voi vähentyä. Itsellä oli tälläinen näykkiä pikkuponi, joka oli saanut mm. herkkuja kädestä ja oppinut näykkimällä kerjäämään. Sain näykkimisen omalta kohdalta vähenemään, mutta muita ihmisiä etenkin lapsia näykki.

  Re: Poni näykkii

Lähettäjä: hm 
Päivämäärä:   25.11.20 15:10:13

Opeteltu tai opetettu tapa, kielto kunnolla joka kerta jo tuosta hamuamisesta, oma tekee samaa kun kerjää ja kun ei hamuaminen auta nappaa kiinni. Eikä mitään herkkuja kädestä!

  Re: Poni näykkii

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   25.11.20 17:17:37

Jos poni vain nyplää ja siinä näykkii, voi pään vin työntää pois, kun aloittaa. Liiallinen komentaminen on haitallisempaa kuun liiallinen lempeys.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.