Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Piirakan pohja jäi ihan vähän raa'aksi, mikä

Lähettäjä: neuvoksi? 
Päivämäärä:   7.12.25 09:15:12

Ei pahasti ja toimii noinkin, mutta olisi saanut olla vielä 5 min uunissa pohjan takia vaikka esipaistoin sitä 10 min. Täyte jähmettyi kyllä hyvin.
Piirakka ehti jo jäähtyä mutta voisikohan sen vielä laittaa uuniin uudestaan, onko kukaan ikinä testannut?

  Re: Piirakan pohja jäi ihan vähän raa'aksi, mikä

Lähettäjä: ejd 
Päivämäärä:   7.12.25 09:20:31

Laita takaisin.

  Re: Piirakan pohja jäi ihan vähän raa'aksi, mikä

Lähettäjä: Auttaisko? 
Päivämäärä:   7.12.25 10:14:44

Löytyy neuvo että laitetaan paloiksi ja lämmitetään paistinpannulla mutta en ole tuollaista kokeillut.

  Re: Piirakan pohja jäi ihan vähän raa'aksi, mikä

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   7.12.25 17:16:45

Mä en ymmärrä miten piiraspohjia saa kypsäksi. En ikinä saa. Vaikka esipaistaisi, piirakan täytteessä on nestettä ja neste tietenkin vesittää pohjan.

  Re: Piirakan pohja jäi ihan vähän raa'aksi, mikä

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   7.12.25 17:26:55

Minä en edes esipaista, mutta aina on piirakkapohja kypsä ja täyte hyytynyt.

Piirakkapohja paistetaan uunin alimmalla tasolla.
Paistoaika 50-70 minuuttia.
Kun pinta on sopivan ruskea, laitetaan loppuajaksi päälle folio, ettei pinta pala.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.