Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Ruuan lämmittäminen uudestaan

Lähettäjä: Rea 
Päivämäärä:   31.3.17 17:23:54

oon tekemässä kavereilleni Kukkoa viinissä. Ovat suursyömäreitä, joten pataa tarvitsee olla riittävästi. Teen sapuskan valmiiksi tänään ja lämmitän sen huomenna uunissa. Mutta - jos pataa onkin liikaa, niin voinko lämmittaa sen uudestaan toistamiseen? Eli huomenna bileet, sunnuntaina uudelleen lämmitys. Vai pitäisikö jättää puolet sapuskasta jääkaappiin, ja lämmittää vaan yksi pata... toisaalta, jos vierailla on vielä nälkä kun pata on loppu, niin kestää ikuisuuden lämmittää se... Ja en tosiaankaan halua heittää pois hyvää sapuskaa! Vai pitäisikö pakastaa jäljelle jäänyt pata lauantain jälkeen?

  Re: Ruuan lämmittäminen uudestaan

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   31.3.17 19:47:25

voi lämmittää

  Re: Ruuan lämmittäminen uudestaan

Lähettäjä: Joo 
Päivämäärä:   1.4.17 20:32:13

Lämmittäisin itse kyllä vaan kerran uudelleen.. mieluummin sitten osa vain lämmitettynä.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   




Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.