Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Katja 
Päivämäärä:   24.9.21 17:29:48

Hei! Kuulisin mielelläni minkälainen paikka on Etelä-Vantaan ratsastuskoulu! Mielellään kokemuksia lähiajoilta, ei vuosien takaa!

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: nippusipuli 
Päivämäärä:   24.9.21 19:10:45

Jos katsot hopotista tuntikalenteria, näet että tunnit on hyvin täynnä, taitaa olla yksi ainoa kausipaikka vapaana. Tuo kertookin aika paljon :)

Hevosilla on hyvä hoito, mutta joskus mietin, onko ruunapihatossa liikaa heppoja pihattorakennuksen kokoon nähden. Joku voisi ehkä valaista tästä asiasta (mitkä kriiteerit yleensä on sille, mikä on pihattorakennukselle sopiva koko vs heppojen määrä).

Muutama hevonen on tosi herkkä ja kiva ratsastaa (esim. Mallu ja Tintti) ja loput on sellaisia ihan peruskivoja. Kaikki liikkuvat kyllä osaavalla ratsastajalla hienosti, mutta niinhän se aina menee.. Porukka tallilla on tosi ystävällistä ja opettajat mukavia. Sopii perus harrastelijalle, mutta jos kaipaa supertehokkaita tunteja, niin saattaa pettyä.

Tuntien rästiminen on hankalahkoa, koska tunnit ovat niin täynnä. Ylimääräisiä rästitunteja kyllä järjestetään välillä ja jotku myyvät tuntejaan facessa. Hevoset tekevät yleensä 2h per päivä, mutta välillä 3h. Hevosilla on yleensä 1-2 vapaata viikossa ja kesällä laidunloma. Estetunneille tuli juuri painoraja ja tunneilla ilmeisesti hypätään nykyään vähemmän tai ainakin osa estetunneista on korvattu puomitunneilla.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Höpö 
Päivämäärä:   24.9.21 19:46:01

Hevoset kyllä menevät enemmän kuin 2h päivä. Sanoisin että 3-4h. Kun tunnit on täynnä niin ei tarvita kovinkaan suurta matikkaa että hevoset juoksee paljon. Vapaita on se 1 viikossa jos hepalla käy hyvä tuuri.
Meinkihän siellä on uuden omistajan myötä erilaista. Nyt painotetaan ehkä enemmän siihen hevosen kanssa olemiseen ja elekielien lukemiseen.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Ralle 
Päivämäärä:   24.9.21 20:01:24

Vanhan omistajan aikaan oppilaat saivat touhuta hevosten kanssa kuin olisivat olleet heidän omia. Tai tämä koski tiettyä asiakas kuntaa. Tämä käytäntö on jatkunut edelleen. Asiakkaat tilailee hepoille hierojia ja saa touhuta melkein mitä vain heppojen kanssa.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Sporra 
Päivämäärä:   25.9.21 13:02:01

Ei kyllä yksikään heppa mene 4h päivässä evrk:lla. Näkeehän pukkarin listasta, paljonko tunteja on per hevonen, jos vaan haluaa laskea. Mutta nykyään 3h taitaa olla yleisempää kuin aikaisemmin, nyt tunnit on tosi täynnä, ennen koronaa oli hajapaikkoja..

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: H 
Päivämäärä:   25.9.21 21:47:45

Otin kaverin kanssa pari kokeilutuntia viime kevättalvesta ja en hirveästi tykännyt. Hepat todella jäykkiä ja turtia. Varusteetkin paremmat päivänsä nähneet (satulat), hevoset kiukkuisia laittaa kuntoon.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Tt 
Päivämäärä:   25.9.21 22:43:14

H: Saako kysyä, millä hevosilla ratsastit? Onhan siellä muutamia jäykkiä hevosia, niinhän kaikissa ratsastuskouluissa. Mutta on monia kivojakin. Yleensä uusille annetaan mukavia hevosia, siksi ihmettelen, mitkä hevoset teille on laitettu.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: joopajoo 
Päivämäärä:   27.9.21 03:47:23

Ainakin ensimmäisen omistajan aikaan hevosilla oli myös päiväyksäreitä, koulu-ja erityisrymiä, yrityksiä, polttareita, jne. mitkä ei kyllä missään listoissa näy. Ei kyllä olivat kovalla käytöllä.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   30.9.21 09:53:48

Kiva talli, hyvä ilmapiiri ja kivat opettajat. Hevosvalikoima on aika laidasta laitaan, löytyy kivaa ja herkkää mutta sitten on myös paljon niitä, jotka ovat olleet muutama vuosi sitten kivoja ja herkkiä mutta nykyään jäykkiä ja epämiellyttäviä ratsastaa/hoitaa.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Irina 
Päivämäärä:   30.9.21 11:35:18

Siis maksaako nää asiakkaat niitä hevosten hierojia?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Mietintämyssy 
Päivämäärä:   30.9.21 11:38:42

Millaisia opettajia siellä on?
Ketä suosittelisitte heB-tasoiselle aikuiselle?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjäjahas 
Päivämäärä:   1.10.21 12:32:35

jos hevonen liikkuu päivässä sen 3h ei se ole sille mitenkään liikaaa, hevonen on luotu liikkumaan ja tarhoissa vaan seisoskelevat. Miettikää esim yksäreitä joita liikutetaan se 1h/pv ja loppupäivän kun omistaja viettää aikansa virikkeidensä/töidensä parissa se hevonen seisoskelee masentuneena siinä postimerkki tarhassa, ennemmin se varmaan liikkuisi vaikka ratsastaen maastossa tms kun kuluttaisi 90% ajastaan pienessä karsinassa tai tarhassa. HALOO. Ei niillä tuntsareilla kuitenkaan mitään vaativaa mennä hiessä kolmea tuntia päivässä, että eivät jaksaisi.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Klm 
Päivämäärä:   1.10.21 13:42:00

Kolme tuntia on ok, koska alkeistunti on lähinnä käyntiä. Mutta viisi tuntia päivässä ja viikonlopun kisat päälle on jo liikaa.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: XX 
Päivämäärä:   10.10.21 14:12:19

Se vanha iso poni 27v. on kyllä jo liian vanha menemään 2h, täytyisi ymmärtää milloin on aika päästä kevyemmälle

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   10.10.21 21:18:09

XX, ei kai se kahta tuntia menekään, tunnin silloin tällöin? Hyvässä kunnossa ikäisekseen.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Milla 
Päivämäärä:   10.10.21 22:18:58

Millainen on opetus? Ovatko tuntienpitäjät kokeneita vai vasta valmistuneita? Olen samaa mieltä että 27 vuotias ei kuulu enää tuntikäyttöön oli hyväkuntoinen tai ei 

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Lari 
Päivämäärä:   11.10.21 06:38:42

Ratsastuksenopettajaa siellä ei ole enää,ainakaan toistaiseksi. Sitä he ilmeisesti etsinevät sinne. Muutama uusi ope tuli juuri ilmeisesti tuuraamaan ja loput on ohjaajia. Miesopettaja on ollut tästä ope kokoonpanosta pisimpään. Hänen tunnit ilmeisesti jakavat mielipiteet. Itse en pidä. Hänen oppilaat jumputtavat edelleen samoja asioista kuin monta vuotta takaperin eikä kehitystä näy. Tämä oma mielipiteeni ja onkin hyvä että on monta opea niin voi valita mieleisen.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Tipitii 
Päivämäärä:   11.10.21 13:19:07

Vastikään lopettanut ope oli tosi pidetty ja kehuttu. Ä

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: N 
Päivämäärä:   11.10.21 18:24:29

Minä kävin varmaan n.3- 4 vuotta edellisen omistajan aikoihin. Tykkäsin kyllä, opettajat oli kivoja ja lähes kaikki hevoset. Tallilla oli hyvä ilmapiiri. Kyllä mielestäni se miesopettajakin hyvä ja vaativa.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Opettajista 
Päivämäärä:   11.10.21 19:55:38

Näkeekö jostain kuka opettaja opettaa minäkin päivänä?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: / 
Päivämäärä:   11.10.21 21:01:55

Ei ollenkaan opettajaa?!

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Pee 
Päivämäärä:   11.10.21 21:20:13

Ratsastuksenohjaajia taitaa tosiaan olla tämänhetkiset opettajat.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Böö 
Päivämäärä:   13.10.21 14:21:56

Vastauksia ylläoleviin kysymyksiin:

Ei kouluttautunutta ratsastuksenopettajaa, ohjaajia kylläkin. Tosin kouluttautuvat koko ajan lisää.

Hopotista näkee tunnin kohdalta, kuka tuntia opettaa.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: ?? 
Päivämäärä:   16.10.21 17:55:10

No eihän tuollaisesta voi käyttää nimitystä ratsastuskoulu, eikä taida olla enää SRL:n hyväksyntääkään jos ei yhden ainoaa opettajaa löydy!

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Öö 
Päivämäärä:   16.10.21 18:26:54

^ Srl:lle riittää että ope on ratsastuksenohjaaja. Srl:n sivuilta: Vähintään 70% ratsastustuntien ohjaamisesta vastaa hevosalan ammatillisen koulutuksen saanut henkilö (ratsastuksenohjaaja, ratsastuksenopettaja tai ratsastuksenopettajan
erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö). Ratsastuskoululla ei siis tarvitse olla yhtäkään ratsastuksenopettajaa, ratsastuksenohjaajan koulutus riittää.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Jaa 
Päivämäärä:   17.10.21 12:30:02

Miesope taitaa olla ainoa kenellä on edes ratsastuksenohjaajan koulutus joten ei taida tuo 70% täyttyä... Muut sitten opiskelijoita tai ykköstason valmentajia.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: kisaaja 
Päivämäärä:   18.10.21 16:43:43

Voi hyvän tähden mihin on taso pudonnut. :(

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   18.10.21 20:56:47

Aika monella ratsastuskoululla ei ole ratsastuksenopettajia. Esim Tuomarinkylässä ainakin nettisivujen mukaan vain ohjaajia ja 1-tason valmentajia.

Hopotin mukaan Etelä-Vantaalla on useampikin ratsastuksenohjaaja.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: nykypäivä 
Päivämäärä:   18.10.21 22:10:02

Nykyään on vaikea päästä opekoulusta läpi, kun hevosten laatu, hinnat ja ylläpitokulut on kasvaneet. Vaikea mennä kouluun, jos ei ole hevosta jolla tehdä näytöt.
Ohjaaja-linjan voi tehdä aikuispuolellakin päiväkoulutuksena koulun hevosilla, jos on pakko ja sen tehtävistä selviää helposti useimmat ratsastuskoulun hevoset. Ope-linjalla pitää jo hypätä isompaa ja esittää kootut askellajit, kaikkialla ei ole lainata hevosia siihen. Ja nuoren hevosen koulutus siihen päälle, niitäkään ei kasva joka puussa enää.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   22.10.21 21:15:25

"Ope-linjalla pitää jo hypätä isompaa ja esittää kootut askellajit, kaikkialla ei ole lainata hevosia siihen."

Ratsastuskoululla on todella huono tilanne jos ei tuollaiseen yksiä hevosia löydy. Ei nimittäin ole kuitenkaan kovin vaativia näyttöjä!

Alalla pitää olla kontaktit kunnossa, se on selvä.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: s 
Päivämäärä:   23.10.21 22:21:32

Ei siellä pahemmin ole taso pudonnut, tää ratsastuksenopettaja oli täällä töissä vaan muutaman vuoden, ei sitä ennenkään siellä ollut ratsastuksenopettajaa, ohjaajia kyllä kuten nytkin löytyy. Mutta toki H:n lähtö oli menetys, oli kovin pidetty opettaja. Muuten talli on mielestäni mennyt parempaan suuntaan uuden omistajan aikana, ainakin hevosten hyvinvoinnin kannalta. Hän on sovittanut kaikkien satulat (tätä usein mietin edellisen aikaan että ei tunnu kaikilla olevan kovin sopivia) ja hevosilla paljon useammin hierontoja/muita hoitoja. Lisäksi otti käyttöön painorajat esteille, kannuskielto ja hän todella tuntuu välittävän hevosista. Opetellut myös positiivisen vahvisteen käyttöä yms. :)
Mutta yleisesti siis suosittelen, tallilla on kiva ilmapiiri ja mukavia heppoja. Maneesi toki vähän ahdas jos 8 ratsukon tunneilla menee mutta onneksi kesäkaudella iso kenttä. Ite olen kokenut tunnit monipuolisina ja oppinut paljon entisiin ratsastuskouluihin nähden.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   27.10.21 00:13:00

"ei sitä ennenkään siellä ollut ratsastuksenopettajaa"

Miten niin? Ensimmäisen omistajan aikaan neljä. ;)

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: o_o 
Päivämäärä:   5.11.21 12:09:28

Työntekijänä voin varmistaa, että sarkella on viikossa poikkeuksetta vähintään puolet vapaata, eli 3-4 päivää, ja tekee ehkä keskimäärin 4-6 tuntia viikossa. Kaikki pitää katsoa hevoskohtaisesti, ei se hevosen ikä määritä sitä kuinka hyvin se kestää käyttöä, on evrk:lla myös yksi 6 vuotias joka ontuu pienestäkin riehumisesta. Tietysti suurin osa 27 vuotiaista ei ratsastuskoulukäyttöä kestä, mutta poikkeuksia on, kuten Sarke. Poni on hyvässä lihaksessa ja kunnossa ikäänsä nähden ja tekee mielellään töitä.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: o_o 
Päivämäärä:   5.11.21 12:11:54

Ja yksikään hevonen ei mene koskaan 4 tuntia päivässä, ei vaikka kuinka olisi hevosia saikulla.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: LK 
Päivämäärä:   5.11.21 12:51:23

27 vuotias ei kuulu enää ratsastuskouluun, vaikka kuinka hyväkuntoinen olisikin, ei ainakaan tunneille, maastoon ja köpsyttelyyn, hevosia täytyy kunnioittaa ja ymmärtää kun aika päästää ne muuhun kun kaviouralle.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Kettu 
Päivämäärä:   5.11.21 21:15:33

Samaa mieltä, 27v ei kuulu tunneille. Korkeintaan lyhyeen talutusratsastukseen kevyellä kuormalla. Tuon ikäisellä on satavarmasti nivelissä jo sen verran kulumaa, ettei siinä lihakset enää paljoa auta.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Huh 
Päivämäärä:   5.11.21 23:35:59

Kyllä siellä osa joutuu välillä juosta 4h päivässä. :D

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: 123 
Päivämäärä:   6.11.21 02:34:24

Te, jotka kommentoitte, ettei tietyn ikäinen hevonen kuulu enää tunneille, tiedättekö yhtään millainen eläin hevonen on? Hevoset on luotu liikkumaan eikä ikä kerro mitään hevosen tilasta. Vaikka olisi kulumaa tms. niin hevosen omistaja ja ammattilaiset osaavat arvioida hevosen kyvyn osallistua tunneille. Vanha hevonen tekee mielellään tunteja, kun se saa liikuntaa ja sitä ratsastetaan oikein ja sille sopivalla tavalla.
Kun hevonen on koko ikänsä tai ainakin suuren osan siitä tehnyt jotain tai asunut jossain tietyllä tallilla, sille on suuri stressi muuttaa tallilta toiselle tai jäädä pihan perälle olemaan jos se on tottunut tiettyihin rutiineihin ja liikkumaan paljon. Miksette keskustele huolistanne tallin omistajan kanssa? Hän varmasti osaa kertoa, miksi joku hevonen käy tai ei käy tunneilla.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: o_o 
Päivämäärä:   6.11.21 11:14:43

Jos joku on juossut 4 tuntia, niin se on ollut entisen omistajan aikana tai nykyisen omistajan selän takana, juuri eilen keskustelin hänen kanssaan siitä kuinka tuntihevosta vaihtaessa vapaapäiväläisistä ei oteta tuuraajaa, eikä kenestäkään joka tekee 3 tuntia jo valmiiksi.

Jos huomaatte joskus asiakkaina että joku hevonen menee 4h, (sillä hevosjaossakin on käynyt joskus jos jonkinmoista mokaa) niin omistajalle viestiä sillä näin ei tule olla.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Susa 
Päivämäärä:   6.11.21 20:04:11

Etelä-Vantaan ratsastuskoulun instassa oli keväällä juttua tuntihevosten työmääristä, keskimäärin tuntihevosilla oli 10 vapaapäivää kuukaudessa, eniten ahkeroineella hepalla oli työpäivinä keskimäärin 2,3h, muilla vähemmän.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Huh 
Päivämäärä:   7.11.21 05:09:23

Ja Susa meinaa että se mikä kerrotaan asiakkaille niin pitää paikkansa. :D

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: , 
Päivämäärä:   7.11.21 11:09:33

Entisen omistajan aikana saattoi joskus käydä näin että joku meni 4h, mutta nykyisellä omistajalla en ole itse kertaakaan törmännyt tällaiseen. Eikä tosiaan ollut mikään normaali juttu, kävin tallilla useita kertoja viikossa ja katsoin aina listat. Joskus voi tulla virheitä että vahingossa laitetaan joku enemmän, näin kävi ainakin entisen omistajan aikaan muutaman kerran ja AINA kun hänelle tai opettajalle asiasta vaan kerrottiin he vaihtoivat tilalle jonkun muun ettei kukaan menisi neljää.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Mitäh? 
Päivämäärä:   15.12.21 22:05:07

Eikö tallin/seuran Facebook sivuja enää ole? Vai onko tämä jotenkin rajatulle porukalle?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   16.12.21 09:38:42

Kyllä sieltä ihan Etelä-Vantaan ratsastuskoulu -nimellä löytyy aktiivinen facebook-sivu. facebook piste com kautta Etelä-Vantaan-ratsastuskoulu-102572414748706

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

LähettäjäJoo 
Päivämäärä:   16.12.21 12:32:16

Julkinen sivu löytyy kaikille mutta mitäh puhuu ilmeisesti ryhmästä ja sieltä on potkittu porukkaa pihalle.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Heh 
Päivämäärä:   16.12.21 22:45:18

Jepjep, talli heittänyt porukkaa pihalle. Tämä kertoo miten talli huonosti arvostaa vanhoja asiakkaita ja epäkunnioittava muita kohtaan kun osa saa jäädä ja osa estetään kokonaan :DD

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Semi 
Päivämäärä:   16.12.21 22:53:14

Hohhoijaa, tuskinpa on ketään heitetty pois ryhmästä, miksi olisi. Satuja taas kerrotaan täällä..

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: r 
Päivämäärä:   19.12.21 15:57:31

Voi että miten yläkenttä ja piha-alueet on pilattu kokonaan. :/

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Terttu 
Päivämäärä:   19.12.21 18:49:30

^ Millä tavalla pilattu?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: hei 
Päivämäärä:   19.12.21 21:23:03

r, ne oli jo Maisan aikana...

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: *** 
Päivämäärä:   20.12.21 11:23:59

Huvittavaa, että aina marmatetaan siitä kun ratsastuskouluhevoset seisovat karsinoissa, ei pääse tarhaamaan ja jos pääsee niin pieneen neliöön. Nyt joku poistaa toisen kentän toiminnasta tai laajentaa tarhoja pihalle, että saa enemmän tarhoja ja hevosille enemmän ulkoilua ja sekin on sitten pilaamista..

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Kata 
Päivämäärä:   3.1.22 02:52:26

No pieniä neliöitähän nuokin on. Koko piha pelkkää velliä kun liikaa hevosia sullottu samaan pihaan.

Koko paikka karmeassa kunnossa rakennuksia myöten. Vain varjo entisistä ajoista. :(

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   9.1.22 10:21:50

Ihana paikka! Panostaa hevosiin ja näiden hyvinvointiin!

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: … 
Päivämäärä:   11.1.22 06:46:46

Katsoin tallin nettisivuja. Uusia heppoja tullut ja paljon kipeitä hevosia myyty/lopetettu ilmeisesti. Se on hyvä asia. Tallin kasvatit on hävinneet sivuilta kokonaan. Onko Kirppu ainoa joka käy tunneilla? Missä loput?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: fff 
Päivämäärä:   12.1.22 09:53:51

Paljon kipeitä hevosia..?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   12.1.22 12:22:05

Keskustelkaa nämä asiat tallilla, älkääkä täällä selän takana juorutko, kun ette kuitenkaan ome mitään eläinlääkäreitä, pelkkiä juoruilijoita.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: … 
Päivämäärä:   12.1.22 17:49:49

Laitettinhan sieltä pois jotain jännevammaisia ja pitkäaikais sairaita. Ei kai se mikään salaisuus ole? Hyvä asiahan se on ettei laiteta kiertoon vaan kuoppaan. Vai oliko siinä jotain salaista?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: % 
Päivämäärä:   24.1.22 13:45:28

Omakasvatit eivät alun perinkään olleet ratsastuskoulun omia/tuntikäytössä paitsi K.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Talli 
Päivämäärä:   25.1.22 22:41:39

Kasvatteja ei taida elossakin olla montaa? Niilo taidettiin myydä ainakin Ruotsiin. Maisa taisi pitää Kurre . Loput taitaa olla lopetettu jo nuorena muistaakseni.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: meme 
Päivämäärä:   29.1.22 17:42:07

Minkälaisia opetushevoset tällä tallilla ovat? Löytyykö osaavampia kouluratsuja?

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Asiakas 
Päivämäärä:   3.2.22 13:58:22

Vtuttaa lukea tämmöistä pskaa paikasta, hävetkää!
Siellä todella panostetaan hevosten hyvinvointiin kaikin tavoin ja välitetään niistä. Neljää tuntia ei yksikään hevonen tee. EVRK on yksi niitä harvoja ratsastuskouluja joissa pystyn käymään hyvällä omatunnolla ajatellen nimenomaan hevosten hyvinvointia.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Wuf 
Päivämäärä:   2.3.22 21:53:18

Kuka on tuo vanha poni? Mietin onko omalta ajaltani.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: S 
Päivämäärä:   3.3.22 07:21:04

Se on sarke

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Wuf 
Päivämäärä:   3.3.22 08:23:36

Vieläkö Sarke on elossa =O Oli aikoinaan hienoliikkeinen pikkuheppa/poni.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: Ton 
Päivämäärä:   3.3.22 13:38:04

Wuf:
Kyllä Sarke vieläkin mennä porskuttaa pilke silmäkulmassa, loistavassa kunnossa ikäisekseen.

  Re: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu

Lähettäjä: ^ 
Päivämäärä:   3.3.22 13:49:16

Sarkelle etsittiin ainakin ihan hetki sitten ylläpitäjää kevyeen liikutukseen eläkepäiville (haluavat jättää silti asumaan evrk:lle) eli tuskin enää kauaa on tunneilla mukana

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.