Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Palkankorotus?

Lähettäjä: Mie 
Päivämäärä:   26.5.22 16:41:03

Valmentajani ilmoitti tänään tuplaavansa tuntihintansa, syynä jaksamisongelmat ja rahapula. Mietin nyt kovasti mitä tehdä. Suoraan sanottuna en ole ollut tunteihin kovin tyytyväinen koko vuonna. On myöhästellyt, perunut valmennuksia kun olen jo verrytellyt hevoseni ja lähtenyt valmennuksen vuoksi aiemmin töistä ja ei paneudu enää vaan teettää kaikilla tallillamme samat tehtävät. Surffaa somessa valkun aikana.

Hintojen tuplaus tuntuu tässä tilanteessa vähän kummalliselta kun en ole ollut tunteihin ihan tyytyväinen. Vanhoille oppilaille lupasi että voi pitää vanhoilla hinnoilla myös puolikkaan tunnin.

Minulla tulee mieleen, että ikäänkuin vaatisi itselleen palkankorotusten vaikka ei ole tehnyt kovin hyvää työtä. Vanhalla normaalinkorkuisella hinnalla olisin vielä voinut seurata tilanteen kehitystä, mutta nyt ei kyllä tekisi mieli alkaa maksaa tuplahintoja.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: täti 
Päivämäärä:   26.5.22 16:46:27

mikä on ollut hinta ennen korotusta ?

Jos ei ole tyytyväinen miksi jatkaa sellaisen "opissa" ?
Eiköhän niitä valkkuja löydy, ei tuo ole ainut Suomessa.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   26.5.22 17:30:26

Miksi et sanoisi, että maksat tuplahinnan, mutta vain, jos on ajallaan paikalla ja tekee työnsä hyvin? Jos ei onnistu, vaihdat valmentajaa.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   26.5.22 17:34:16

Älä nyt jatka tuommoisen asiakkaana

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: Juu 
Päivämäärä:   26.5.22 22:34:14

No vaihda jos siltä tuntuu. Helppoa. Ethän sä ennenkään näistä tunneista mitään hyötynyt

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: - 
Päivämäärä:   26.5.22 23:53:16

Tuollaiset hiihtäjät ei ikinä odottelemalla muuta toimintatapojaan, pikemmin huonommaksi menee ajan kanssa. Jos olet ollut jo pidempään tyytymätön niin nyt on hyvä hetki vaihtaa. Ainahan pääsee takaisin jos siltä rupeaa tuntumaan. Yleensä kuitenkin tällaisten kanssa vaihtamalla paranee.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: Aloittaja 
Päivämäärä:   27.5.22 10:08:00

En viitsi laittaa ihan tunnistettavia hintoja, koska olisi tunnistettavissa. Muutenkin voin ihan suoraan myöntää, että vähän pelottaa irtautua tästä voimakasluontoisesta ihmisestä. Tallillamme moni käy hänen tunneilla ja puolustaa henkilöä henkeen ja vereen, jos ei käy hänen valmennuksissaan, joutuu varmasti epäsuosioon. Muutamalle hänen tunnit lopettaneelle ei edes tervehditä tallilla :(

Tämä on kuitenkin varmaan paras mahdollisuus päästä hänestä eroon, koska aina voi tietenkin vedota rahapulaan. Inhottaa vaan jo etukäteen se peeaskamyrsky johon tiedän tästä joutuvani. Eikä minulla ole oikein uutta valmentajaakaan valmiina. Ne, jotka on aiemmin lopettaneet tämän tunneilla käymisen, on ollut vaikea löytää uutta valmentajaa kun entinen on laajalle kertonut kuinka tekevät valmentajashoppailua, hevoset eivät olisi kunnossa kun eivät edistyneet hänen valmennuksessa jne jne

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: ,, 
Päivämäärä:   27.5.22 10:25:23

Ei kai aloittaja muiden mielipiteiden takia käy ko. valmentajalla. Jokainen päättää omista rahoistaa ja muiden mielipidet tai typerä käytös ei voi olla syy, että ei voi tehdä muutoksia.

Varsinainen lapanen oltava kun tuohon suostuu.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: K 
Päivämäärä:   27.5.22 10:29:01

Mene pari kertaa uudella hinnalla. Jos vielä somettaa kesken valmennuksen, huomauta että nyt et enää maksa sometuksesta.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   27.5.22 10:59:58

No tossa paskan puhumisessa muille olisi itselleni jo riittävä syy lopettaa vaikka valmentaisi ilmaiseksi.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   27.5.22 11:44:55

Ehdottomasti kannattaa nyt hankkiutua eroon valmentajasta ja valitella kaikille isoon ääneen nousseita hintoja ja harmistusta kun ei ole varaa. Valmentajallekin toteat valitellen, ettei juuri nyt ole varaa ja ilmaista harmistuksesi. Voithan muille väittää pitäväsi taukoa kesään ja rahapulaan ja ties mihin vedoten. Sitten hiljaa numeroa tekemättä katselet ajan kanssa uuden valmentajan.

  Re: Palkankorotus?

Lähettäjä: X 
Päivämäärä:   27.5.22 12:51:30

Aloittajalla on nyt elämänsä tilaisuus päästä valmentajasta eroon! Vetoat vain rahapulaan ja sanot että edellisetkin hinnat oli kipurajoilla. Minulla on ollut samanlainen valmentaja joka sai pidettyä otteessaan vaikka työn tekeminen oli hänellä huonolla tasolla ja edistyskin alkoi mennä meillä takaperin. Tuollaiset ihmiset suuttuvat aina kun heidän otteestaan pyristelee irti, mutta tee se nyt kun on mahdollisuus!

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.