Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   14.1.17 18:50:46

Hevosmaailman Kauniit ja rohkeat sarjassa tapahtunut tähän mennessä:

-MJ-katsastuksessa MJ-valmentaja huiskaisi hevosta piiskalla.

-Estekomitean jäsen vaati asian selvittämistä.

-Estekomitean puheenjohtaja joka on katsastuksessa olleen valmentajan puoliso mutta ei kuitenkaan huiskaisija vaati selvitystä vaatineen estekomitean jäsenen eroa.

-Osa liiton jäsenistä vaatii estekomitean puheenjohtajan eroa, osa MJ-valmentajien eroa ja osa estekomitean jäsenen eroa.

-Ratsastajainliiton urheilujohtaja sanoi että julkisessa tilaisuudessa ei saa kuvata.

-Hujon puheenjohtaja sanoi että narunpyörittäjät ovat pakollinen paha jota täytyy sietää koska liitto tarvitsee rahaa.

Mitä jatkossa tapahtuu? Kuka eroaa, eroaako kukaan ja mistä kukakin eroaa? Painaako urheilujohtajan sana enemmän kun Suomen laki? Hirttäytyikö Hujon puheenjohtaja pyörivään naruun? Tämän ja paljon muuta saat tietää vain seuraamalla hevosmaailmaan sijoittuvaa saippuasarjaa SRL- hevosmaailman kauniit ja rohkeat.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Ihana. 
Päivämäärä:   14.1.17 18:54:06

Totuus on tarua ihmeellisempää :)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: @ 
Päivämäärä:   14.1.17 19:21:24

:):):)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Pippan 
Päivämäärä:   14.1.17 19:50:17

:D

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Najadi 
Päivämäärä:   14.1.17 20:12:41

Loistava aloitus, todellakin! Tätä jään mielenkiinnolla seuraamaan!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: iii 
Päivämäärä:   14.1.17 20:26:07

Illan naurut

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: aikuinen mies 
Päivämäärä:   14.1.17 20:59:36

Jos sais lisättyä kuka on työntänyt nakkinsa kehenkä ja mihinkä niin alkas oleen saippuasarja kasassa :)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: oo 
Päivämäärä:   14.1.17 21:06:42

Minä en usko, että Antti vaihtaisi erittäin tuottoisan juristin uransa Liiton virkaan, josta ei ole muuta kuin tappelua. Jos sen edes saisi. Helpommalla pääse juristina ja Antti ei ehkä olisi ihan vimpan päälle oleva kaikkien hevostahojen puolesta puhuja ;)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   14.1.17 21:19:21

Tällä tuotantokaudella selviää oliko piiskakohu estekomitean jäsenen kosto siitä että hänen hallitukseen pääsynsä estettiin sisäpiirin toimesta vai onko kaiken takana mystinen salaseura Operantti joka pyrkii tuohoamaan ratsastusurheilun? Vai veteleekö naruja taustalla KKK-ryhmä joka haluaa että kaikki palaavat takaisin luontoon? Onko KKK-ryhmä Operantin poliittinen siipi ja toimiiko kaiken takana MTK joka haluaa kasvattaa porkkanoiden kulutusta?

Tuleeko Hujon puheenjohtajasta uusi don mafiaperheeseen ja tehdäänkö estekomitean jäsenelle tarjous josta hän ei voi kieltäytyä? Löytyykö jonkun sängystä hevosen pää ja jos löytyy kenen sängystä? Mitä muuta sieltä sängystä löytyy ja minkä ikäistä löytötavara on?

Osuiko kohuttu piiska ja keneen piiska osuu kun hallitus kokoontuu?

Tästä tuotantokaudesta tulee ehkä koko sarjan historian jännittävin kun miljonäärisukujen vesat taistelevat vallan käytävillä siitä kuka on uusi kummisetä. Vai onko tuleva kummisetä kummitäti? Voittaako sarja munia vai munasarja? Jännitystä ja suuria tunteita on luvassa kun miehet sukkahousuissa ottavat yhteen muniaan raapivien naisten kanssa.

SRL-Suomen rikkaat ja lapselliset. Kaikki jaksot nähtävissä HT-netissä.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Ihana. 
Päivämäärä:   14.1.17 21:33:09

Oikeesti kaiken takana on tän sivuston ylläpitäjä. Kävijälaskurit ja mainostulot pompsahti kun väki alkoi sisällöntuottajiksi. Alan muu media sinnittelee perässä ja lirkuttelee skandaalipaljastuksia asianosaisilta. Zuckenbergin vastaiskua odotellaan.

Saisiko tästä seuraavaan jaksoon materiaalia.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ! 
Päivämäärä:   14.1.17 21:49:06

.. Aisa voisi matkustaa hevosautossa hevososassa Tukholmaan ja minä voisin "valvoa", että happi riittää

.. kaikki asiattomaan mj valmennuksen mollaamiseen osallistuneet ulos liitosta ja perustakoot oman porkkananakkiliiton ja pyörikööt vaikka banketilta alas.

.. mj renkaisiin selkeät kiistattomat tulosrajat - pikkuponit 120 taso, isot 130 taso, junnut 140 taso ja nuoret 150 taso

.. vastuuttaa ihmisiä enemmän tekemisistään - jos menee 140 tason leirille niin 140 rata eteen ja yli sittä vaikka se maksaisi mitä

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Sillisalaatti 
Päivämäärä:   14.1.17 21:59:57

Tällä tuotantokaudella myös namusetä pääsee ulos vankilasta ja löytää heti talliltaan kultaisen piiskan. Seuraavassa jaksossa näemme mihin namusetä piiskaa käyttää.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: järkäle 
Päivämäärä:   14.1.17 22:06:08

Ei voi mitenkään olla sattumaa, että näinä aikoina kaksi ravuri kuolee Ruotsinlaivalla. Tarinaan saadaan samalla mukaan tähtijuontaja. Kysymys kuuluu, miksi nämä onnettomat hevosraukat oli niin kiireesti saatava Ruotsiin, ettei myrskyn laantumista voitu odottaa. Olivatko ne avainasemassa olevia johtolankoja salaliittoon kaiken takana?Alkaako ravureihin nivoutunut tunnettu juontaja tutkimaan asiaa, vai onko hänelläkin salakähmäisesti näppinsä pelissä tässä jupakassa?
Ratkeaako mysteeri, vai vievätkö ravurit sen mukanaan hautaan?

Onko liiton hallituksen ja Suomen hallituksen sotkuisten ongelmien välillä jokin yhteys? Jospa linkkinä on itse pääministeri? Mahtaako pääministeri hääriä taustalla estekomitean jäsenen suvun korporaatiossa? Kuka onkaan sukua ja kenelle?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: +++ 
Päivämäärä:   14.1.17 22:07:14

mutta hiiviskelikö traktorinpyörä laivassa..?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Blondi 
Päivämäärä:   14.1.17 22:19:33

Voi hyvän tähden  Tää on timanttia ŽŽŽ

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   14.1.17 22:29:45

Tuotantokaudella selviää pystyvätkö hevosmaailman kolme muskettisoturia, nuo bloggaavat vapauden puolustajat Kyllikki, Vaihdevuosiratsastaja sekä 30v ja aina yhtä pihalla tuomaan järjestyksen yhä pahemmin hajoavaan ratsastusmaailmaan? Voittaako oikeus kun nämä jos ei nyt Charlien enkelit niin ainakin Valtterin mankelit käyvät taisteluun vääryyttä vastaan?

Mitä tapahtuu kun selviää että yhden muskettisoturin hevonen asustaa vankilasta vapautuneen rikollisen tallissa? Johtiko tämä rikollinen koko tenalady-kapinaa vankilasta käsin? Olivatko enkelit Valtterin enkeleitä vai Valtteri pelkkä hyväksikäytön kohde?

Pystyykö tenalady-sisarkunta kaatamaan vanhan vallan ja onko vallassa enää silloin vanha valta vai onko valta vaihtunut ja jos on mihin? Kuka istuu tuotantokauden lopussa SRL:n kultaisessa tornissa jota Mordoriksikin kutsutaan ja hallitsee sieltä niin eläviä kun kuolaaviakin (eli niitä vanhimpia setiä).

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ?? 
Päivämäärä:   14.1.17 22:40:34

Mutta kuka tappoi hevoset ruotsinlaivalla? oliko piiska? ja oliko jyräävä äiti?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Najadi 
Päivämäärä:   14.1.17 22:55:31

"Valtterin mankelit"...! Voi taivas! Tämä kyllä piristää päivää kuin päivää!

Oliko hevosparkojen julma kohtalo sittenkin pelkkä harhautus jonka takana on paljon suurempi salaliitto? Oliko hevosia kuljettanut henkilö srl:n tiedustelupalvelun salainen agentti jolle kuskin työ oli pelkkä peiterooli? Oliko hän sittenkään sairaana hytissään, vai oliko hänellä jotakin muuta tekemistä niin ettei hän ehtinyt käydä hevosten luona? Pääsivätkö kaikki matkustajat elossa perille vai poistuiko joku alukselta kesken matkaa? Oliko aluksella joku joka tiesi liikaa srl: valtataisteluun liittyvistä juonista? Myrsky oli saanut kaiken sekaisin, eikä kukaan olisi huomannut jos yksi ihminen olisi puuhannut jotakin epätavallista...

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   14.1.17 23:02:52

Hevosten kuolemakin alkaa tuotantokauden lopussa selvitä. Se kenen vaimon nimeä ei saa mainita sai käsiinsä valtapiiskan ja kuten piiskassa lukee:

"Kolme piiskaa Hujolle alla auringon, seitsemän hallitukselle kivisaleissaan, yhdeksän valmentajille, jotka vie tuoni armoton, yksi Estekomitean Ruhtinaalle valtaistuimellaan, ratsastajien maassa joka varjojen saartama on. Yksi piiska löytää heidät, se yksi heitä hallitsee, se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee ratsastajien maassa joka varjojen saartama on."

Nostiko sen kenen vaimon nimeä ei saa mainita myrskyn joka surmasi hevoset? Tämä selviää tuotantokauden aikana.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   14.1.17 23:31:44

Saippuasarja (joskus englanninkielisen termin soap opera mukaan saippuaooppera). Runsaasta jaksomäärästä johtuen saippuasarjassa tyypillisesti osa näyttelijöistä vaihtuu tuotantokausien vaihtuessa... (vaihtoja vaadittu, tulossa?) Toisaalta suositun hahmon palaaminen sarjaan saattaa aiheuttaa uskomattomia juonenkäänteitä (muun muassa ravihevonen hahmon kuolleista nouseminen satamassa, ratsastajapojan hahmon maneesin pohjalta nouseminen Salatuissa eläimissä ym...
Yksi tyypillinen ominaisuus saippuasarjoissa on lasten nopea vanhentuminen (lapset naivat itseään noin 120vuotta vanhempia hupiukkoja ja isoisänsä).

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   14.1.17 23:38:51

Erinomaista verbalitiikkaa, mutta kyllä minäkin olen vähän sitä mieltä että ihme kohut näistäki

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Blondi 
Päivämäärä:   14.1.17 23:51:48

Eihän joku tarinan iskijä sais tähän mitenkään Trumpin ynnättynä mukaan...

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   15.1.17 00:16:25

Voi jessus teitä ratsutätejä. Yksi huitaisu ja koko ratsupuoli on sekaisin. Kuka teistä ei koskaan käytä raippaa? ;)

Kun aloitin ratsastuksen niin opettaja löi raipalla (osui monesti myös ratsastajaan) tai heitti kivillä/hiekalla/lumella.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   15.1.17 04:41:19

Törkeet ja uljaat ainakin 26 tuotantokausi alkakoon...C#

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: kehveli 
Päivämäärä:   15.1.17 06:29:50

Viimeistään seuraavalla kaudella käy ilmi, että kaiken takana ovat pahat @!#$-lordit; Keisari Dumb ja Darth Pudding, jotka yhdessä tavoittelevat Galaksin herruutta. Keisari on vihdoin saamassa Imperiuminsa, mutta heitä kalvaa epäilys... @!#$-lordien asemaa uhkaa Puddingin kadonnut poika, joka huhujen mukaan piileskeli vuosikaudet animagimuodossaan estevelho Michael "Mike" Forsleyn menestysratsu Skystalkerina. Missä hän nyt? Horjuttamalla Mordorin mahtia lordit toivovat houkuttelevansa Skystalkerin esiin. Aikooko hän kohdata isänsä Puddingin? Ja käydäänkö lopputaisto laserpiiskoin? Vapauttaako Skystalker meidät Imperiumin vitsauksista, kuten alati kohoavista kilpailu- ja lupamaksuista?
Luvassa on kaikkien aikojen Imperiumin Vatsaisku!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Wtf 
Päivämäärä:   15.1.17 07:16:02

Entä se eropyyntö, senhän estekomitean pj teki yksityishenkilönä koska se ei ollut komitean päätös. Näihän hu lehdestä oli luettavissa.
liitto ei ole myöskään antanut virallista kantaa piiskakohuun, siitä on vain "keskusteltu".

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: sh 
Päivämäärä:   15.1.17 08:09:17

Muualta kopioituna :

"MJ-valmentaja hoitaa hommiaan vasemmalla kädellä" "Vai oliko piiska sittenkin oikeassa kädessä ?"

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: tiltu 
Päivämäärä:   15.1.17 12:49:40

Luovaa porukkaa, hih:-)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Omg 
Päivämäärä:   15.1.17 12:49:46

Mitä tapahtuu kouluratsastajien salaisissa Top Secret tapaamisissa? Salaseuran sisään on päässyt soluttautumaan ulkopuolisia joiden raportit paljastuvat seuraavalla tuotantokaudella :D

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: voihan vattu 
Päivämäärä:   15.1.17 15:31:00

Aloituksesta puuttuu se olennainen kolmas jakso: koska estekomitean jäsen ei saanut vastausta selvityspyyntöönsä heti samantien, julkaisi hän fb-profiilissaan lupaa kysymättä alaikäisen vieraan ratsastajan ratsastuksesta videoklipin tarkoituksenaan nolata kyseinen ratsastaja ja häntä ohjanneet mj-valmentajat julkisesti. Tämä aiheutti alaikäiselle ratsastajalle vakavat traumat törkeän nettikuisaamisen vuoksi ja tähän toimintatapaan estekomitean puheenjohtajan oli pakko neljännessä jaksossa puuttua, jotta liitto toimisi myös alaikäisten harrastajien edun puolestapuhujana ja lasten intimiteetin suojelijana.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä:  
Päivämäärä:   15.1.17 16:02:45

"Eihän joku tarinan iskijä sais tähän mitenkään Trumpin ynnättynä mukaan... "

Ei tarvitse. Yhdessä roolissa nähdään jo Jaajo, joka kysyy haluatko miljonääriksi (ihan kuin kaikki osapuolet ei olisi sitä jo valmiiksi).

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Tipi 
Päivämäärä:   15.1.17 16:09:30

Mun vauva nukkui ja heräsi tähän kun nauraa pyrskähtelen kun en voi pidätellä enää.. ihan hervoton topikki! Kiitos!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Örkki 
Päivämäärä:   15.1.17 16:35:49

Toi on paras! Ei tartte kysyy haluatko miljonääriksi kun kaikki osapuolet on jo miljonäärejä!!! LOL!!!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Hippu 
Päivämäärä:   15.1.17 16:52:10

Neljännessä jaksossa selviää, että piiskatun hevosen ratsastaja on Trumpin kauan kadoksissa ollut tytär, jolla on jostain syystä etäinen suhde isäänsä. Loppuhuipennuksessa selviää, että suomalainen AY-mies on hänen setänsä. Mutta kuka onkaan hänen äitinsä? Se selviää seuraavalla kaudella.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   15.1.17 17:20:30

Koska piiskatun hevosen ratsastaja tarvitsee suojelua liitto palkkaa suojelijaksi vankilasta kesällä vapautuvan kenttäratsastajan.

Miten tähän reagoi bloggaaja jonka hevonen on kenttäratsastajan tallissa? Onko suojeltava uhka tällä bloggaajalle vai mahdollisuus saada kenttäratsastaja taksin leivättömän pöydän ääreen? Mitä sanoo liiton pääsihteeri? Onko kukaan kuullut liiton pääsihteerin sanovan vuosiin mitään? Istuuko pääsihteerin paikalla jo vuosia sitten kuollut setä? Kenen etu on että vainaja johtaa liittoa?

Se miten miljonäärien sotaan vaikuttaa se että liittoa on vuosia johtanut Norman Batesin äiti selviää tulevana kautena, vai selviääkö? Selviääkö kukaan VIP-teltan pitkäksi menneestä viikonlopusta vai onko kukaan koskaan ollutkaan selvinpäin? Kuka on se rohkea joka uskaltaa ratsastaa selvänä vai uskaltaako kukaan? Oliko edes piiskattu hevonen selvä vai kaviojuoppo?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: piipaa 
Päivämäärä:   15.1.17 17:22:40

Piste on niin sisäpiiristä :D

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: tiltu 
Päivämäärä:   15.1.17 17:26:42

:'-)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: salapyöritys 
Päivämäärä:   15.1.17 17:27:36

Loukkaantuneen miesratsastajan hevosesta on tullut hengenvaarallinen. Se heittäytyi selälleen, kun mies pyysi sitä pysähtymään ja peruuttamaan. Seuraavassa jaksossa selviää, että narunpyörittäjä on käynyt öisin salaa kouluttamassa miesratsastajan hevosta ja tehnyt siitä hengenvaarallisen.
Kenen talliin salapyörittäjä iskee seuraavaksi?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: tiltu 
Päivämäärä:   15.1.17 17:34:48

Ai jestas:'-)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: tiltu 
Päivämäärä:   15.1.17 17:44:42

Kaikilla talleilla missä narunpyörittäjä yöaikaan käy, jättää hän käynnidtään merkiksi olkihatun tallin käytävälle. Kenen tallista sellainen löytyy seuraavaksi?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Ilmoitus häirikköv 
Päivämäärä:   15.1.17 19:00:49

Jos joku loukkaantuu vakavasti,se ei ole pilanteon paikka.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Osa3 
Päivämäärä:   15.1.17 19:43:53

Linna osoittautuu oikeasti olevansa nainen. Top dressaden katsastuksessa on piilokamera ja uusi video saadaan nettiin. Hesari julkaisee jutun ratsastajien mielenterveysongelmista. Liiton jäsenmäärät laskevat ja jokainen ratsastaja pistää oman mesenaattirahoituksen pystyyn. Mutta kuka saa sydärin? Se ensi jaksossa.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Hippu 
Päivämäärä:   15.1.17 21:39:25

Onko Antti Linna siis piiskatun hevosen ratsastajattaren äiti? Oliko hän se, jolla oli pitkään ja huolella salattu, kiihkeä suhde Trumpin kanssa villissä nuoruudessaan?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Abc 
Päivämäärä:   15.1.17 21:51:16

Hyvät käänteet!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: hee 
Päivämäärä:   15.1.17 23:07:24

Sarjan päätösjaksossa kaikki paljastuu. Kenttäratsastaja löytää todellisen seksuaalisen identiteettinsä ja rakastuu selälleen heittäytyneeseen ruunaan. Salapyörittäjä saa valaistumiskohtauksen hevosen koulutuksesta, jättää pyörittämisen ymmärrettyään totuuden ja rupeaa kenttäratsastajaa ja ruunaa piiskaavaksi dominaksi. Estekomitean jäsen, kuuluisa jyräävä ja videoklippejä julkaiseva nettikiussajaponiäiti menettää lapsensa pääsihteerivainajan ja nettikiusatun ratsastajatytön komeille zombikaksosille, jotka astuvat onnellisina avioon. Tästä pettyneenä poniäiti menee nuorennus- ja mahalaukun ohitusleikkaukseen ja laihduttuaan miljoona kiloa ja sijoitettuaan rahansa perunalastujen sijasta tekoripsiin ja silikonirintoihin voittaa Miss Universum- tittelin.

Promootiokiertueella Australiassa poniäiti kuitenkin joutuu Andrew McLeanin kouluttaman krokotiilin ahmaisemaksi. Vampyyri Lestatin tavoin hän kuitenkin selviää hengissä syöden rottia ja kömpii suosuistosta ylös revittyään krokotiilin palasiksi sisältäpäin mutatoiduttuaan sen sisuksissa Godzillaksi. Tuossa muodossa poniäiti palaa Suomeen tuhoamaan suomalaisen ratsastusurheilun.

Estekomitean pj näkee uhkaavan tilanteen ja liittoutuu yhdessä Tuire Kaimion kanssa vangitakseen poniäiti-Godzillan. Apuna heillä on kiiltävähaarniskainen ritarikunta, jotka urheasti taistellen ja Kaimio perunalastuja Godzillalle heitellen saavat Godzillan kiikkiin ja tuhottua. Suomen ratsastus on pelastettu ja Valo-talossa pidettään upeat voitonjuhlat. Kansalaiset voivat taas nukkua yönsä rauhassa hevosineen, sillä valtakunnassa on kaikki hyvin.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ponnyponny 
Päivämäärä:   15.1.17 23:26:47

Aivan loistavaa. Piste on lahjakkuus kerronnan alalla ja ilmeisesti myös varsin sisäpiirissä .... seuraava jakso voikin sitten kertoa, miten herrakerho metsästää pistettä

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Hihih 
Päivämäärä:   15.1.17 23:37:23

Tässä on asennetta.. Pahikset liitossa..

Herrakerhon metsästys on sitten K-18 ja se siis yläikäraja..

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: .. 
Päivämäärä:   16.1.17 00:29:30

Pisteitä on lukuisia. Varsin yleinen merkki. :DMutta, että Kaimio tässä yhteudessä vietäisiin valoon ja hän pelastaisi kaiken..

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: tiltu 
Päivämäärä:   16.1.17 08:02:44

Seuraavassa jaksossa liitto päättää tulla vastaan narunpyörittelijöitä ja järjestää mj-estekatsastuksen, jota kutsuukin Kaimion vetämään. Ohjeena oli, että piiskat jätettävä maneesin ulkopuolelle. Kaimio odottaa keskellä maneesia hevosia saapuvaksi maneesiin. Odottaa vieläkin, jo puoli tuntia on kulunut, eikä ketään näy. Pian ovesta astelee kuitenkin 12 suomenhevosruuna nimeltään Juoksutuspiiska ja se käveleekin kysyvänä Kaimion luokse selvittääkseen mikä on homman nimi tänään. Se ei kuulu kuitenkaan mj-ryhmään, joten se lähetetään pois. Ovesta tulee vielä ylväästi askeltaen lv-ruuna Fifty shades of gray, mutta sekin lähetetään pois. Vihdoin maneesin ovesta saapuu isokokoinen pv-ruuna Valo peruuttaen paikalle ja katsomo huokaa helpotuksesta.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Lisää 
Päivämäärä:   16.1.17 09:45:15

Piste: en malta odottaa jatkoa tarinaan!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ... 
Päivämäärä:   16.1.17 09:50:10

LOISTAVA:)))

Lähettäjä: .
Päivämäärä: 15.1.17 17:20:30

Koska piiskatun hevosen ratsastaja tarvitsee suojelua liitto palkkaa suojelijaksi vankilasta kesällä vapautuvan kenttäratsastajan.

Miten tähän reagoi bloggaaja jonka hevonen on kenttäratsastajan tallissa? Onko suojeltava uhka tällä bloggaajalle vai mahdollisuus saada kenttäratsastaja taksin leivättömän pöydän ääreen? Mitä sanoo liiton pääsihteeri? Onko kukaan kuullut liiton pääsihteerin sanovan vuosiin mitään? Istuuko pääsihteerin paikalla jo vuosia sitten kuollut setä? Kenen etu on että vainaja johtaa liittoa?

Se miten miljonäärien sotaan vaikuttaa se että liittoa on vuosia johtanut Norman Batesin äiti selviää tulevana kautena, vai selviääkö? Selviääkö kukaan VIP-teltan pitkäksi menneestä viikonlopusta vai onko kukaan koskaan ollutkaan selvinpäin? Kuka on se rohkea joka uskaltaa ratsastaa selvänä vai uskaltaako kukaan? Oliko edes piiskattu hevonen selvä vai kaviojuoppo?

to be continued....

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   16.1.17 11:29:46

Tällä kaudella lisää sähköä ilmaan tuo yllättäen löytyvä, salaa kuvattu video missä don Fred yön pimeinä tunteina keskustelee viiden perheen edustajan kanssa siitä miten hevosten kohtelusta nousevat kohut voi hallita. "Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä" don Fred toteaa ja antaa kilpimiehilleen käskyn palkata Kaimio lähipiireinen pitämään luentoja SRL:n nimissä. "Kaikki hevoset ja ihmiset ovat ostettavissa" don Fred hymähtää: "Kyse on vain hinnasta."

Hajoaako naksuttelijoiden kapinaliike löytyneen videon johdosta? Onko Kaimio saanut ehdollistettua kannattajansa niin hyvin että he painavat Facebookissa tykkää nappia äänimerkin kuullessaan vaikka samaan aikaan kiroavat Kaimion petturuutta? Pysyvätkö kaimiolaisten rivit kasassa ja Kaimion kunniaksi suunnitellun temppelin rakentaminen aloitetaan? Julistaako Kaimio itsensä Jumalaksi? Jos julistaa muuttaako se mitään koska don Fred on seuraava Jumalasta (ylöspäin)?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: k 
Päivämäärä:   18.1.17 11:41:32

parasta!!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: 123 
Päivämäärä:   18.1.17 13:29:31

Don Fred, jumalasta seuraava - ylöspäin

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   18.1.17 21:07:05

Lisää juonipaljastuksia:

Kun lohikäärme Aisa piirittää Mordoria minne ilkeä velho Fred örkkeineen on saarrettu kaikki toivo kansan silmissä on mennyttä. Kun pimeys leviää Pasilasta ja vaihtoehtoina on vain ilkeän lohikäärmeen hirmuvalta tai velho Fredin ja örkkilauman sorto toivoa ei ole näköpiirissä. SRL:n jäsenet elävät synkkää ja toivotonta aikaa. SRL:n vuosikokouksessa tälle kärsivälle kansalle annetaan vain kaksi vaihtoehtoa. Voitte valita joko ruton tai koleran ja valitsette mitä tahansa saatte jonkun vihan päällenne. Valitkaa rutto niin joudutte lohikäärmeen hampaisiin. Valitkaa kolera niin örkkilauma repii teidät kappaleiksi.

Kun pimeys on synkintä eikä valoa näy missään jossain välähtää pieni valon pilkahdus. Välähdys syntyy kun pieni valonsäde löytää tiensä synkkien pilvien läpi ja osuu pieneen niittiin joka on pienessä kypärässä joka on pienen pojan päässä. Pieni valonsäde löytää sen josta on tuleva uusi kuningas valtakuntaan. Valonsäde löytää sen joka pyyhkäisee varjot pois ja tuo toivon maailmaan. Pienikin voi tehdä suuria asioita kun suurten katseet katsovat pienten yli. Kuningas Arvi ensimmäinen on syntynyt.

Pystyykö kuningas Arvi ensimmäinen murskaamaan pimeyden voimat? Saako Arvi riitaisen kansan nousemaan yhdessä pimeyden voimia vastaan? Liittoutuuko velho Fred örkkeineen lohikäärmeen kanssa lyödäkseen kuningas Arvin? Voittaako valkeus vai seuraako ikuinen yö?

Tämä kaikki ja paljon muuta vain tällä kanavalla.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   18.1.17 21:47:45

:DDD

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: hm 
Päivämäärä:   20.1.17 01:13:22

Siili, lupee kiljottamaan plokia. :)

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: sh 
Päivämäärä:   20.1.17 09:11:23

niin, onko pökäleploki muuten jo kommentoinut tätä ?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Grab the hussy 
Päivämäärä:   20.1.17 09:25:51

Kuka esittää Donald Trumpia?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Ee. 
Päivämäärä:   20.1.17 12:19:13

Entä kuka karkuutti hevoset Mikkelissä?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Aava 
Päivämäärä:   20.1.17 12:57:23

Tällä kaudella mukaan liittyy myös EU tuomioistuin, kun Suomen hallitus pyytää EU:lta apua Suomen hevosharrastajien keskuudessa epidemian tavoin leviävän joukkohysterian selvittämiseen.

EU tuomioistuin kieltää kaikilta Suomen hevosharrastajilta hevosenpidon, kaikelaiset narut, piiskat, kuolaimet ja kuolaimettomat ja määrää suomenhevoset myytäväksi Ruotsiin, koska ei voida pitävästi toteen näyttää, että suomalaiset hevosharrastajat kykenevät ihmislajille ominaiseen ongelmattomaan yhteistyöhön toisten ihmislajin edustajien kanssa.

Hevosharrastajat määrätään karanteeniin ja Suomeen rakennetaan keskitysleiri. Keskitysleirillä tapahtuu joukkotuho, kun leirin henkilökunta ei pysty estämään hevosharrastajia kuristamaan toisiaan hengiltä. Leirin henkilökunta pakenee paikalta ja saa traumahoitoa useiden vuosien ajan.

Kausi jättää avoimeksi lukuisia kysymyksiä, saatiinko kaikki hevosharrastajat eristettyä ja kulivatko he kaikki, vai pääsivätkö eräät heistä pakenemaan, onko heillä edelleen hevosia ja jos on, niin missä, onko käytössä kuolaimia tai kuolaimettomia ja näkyykö piiskaa missään?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   20.1.17 13:05:10

Pökäleploki on valitettavasti ollut hiljaa hevosalan ilmiöistä jo monta vuotta, mutta sitä tuli kieltämättä ikävä tätä topaa lukiessa :D

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: popparit esiin 
Päivämäärä:   20.1.17 16:13:50

Ja mites uusin käänne: suurella hehkutuksella lanseerattu huippuvirka, urheilun linjajohtaja, jonka piti mullistaa koko SRL:n toiminta, lähteekin Hevosopistolle (liitto tietysti maksaa palkan). Tarkoittaako tämä että liitolla ei ole enää linjaa? Onko sitä koskaan ollutkaan? Pelättiin ensin että Simojoella eii ole näkemystä, mutta näkikö lajin ulkopuolisin, tuorein silmin katsellessa liikaakin? Saammeko uuden linjajohtajan vai pitääkö AY-mies langat Sport Officella käsissään?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Lux 
Päivämäärä:   20.1.17 22:28:31

. .. kolme pistettä; hats off for you! Olet todella lahjakas verbaalisesti! "Lapset vanhenevat nopeasti ja menevät naimisiin 120 vuotta vanhempien hupiukkojen kanssa..."

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ? 
Päivämäärä:   20.1.17 22:50:48

http://www.captiongenerator.com/318992/Piiskakohu

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: narupyörii 
Päivämäärä:   21.1.17 18:57:33

Muuan laulava hevosmies havaittu Kemiön kouluratsastusprinsessan hevosille narua pyörittämässä. Menettääkö ratsastaja nyt maineensa, mitalinsa ja tittelinsä? Eiväthän naruriimut, pyörötarhat ja lastausharjoitukset kuulu vakavasti otettavan kilpaurheiljan imagoon? Onko silinteri ja kanget jo vaihdettu kukkahattuun ja -hackamoreen?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

LähettäjäM. Djörs 
Päivämäärä:   23.1.17 15:10:19

Pökäleen toimitus raportoi tapahtuneesta, ja seuraa tilannetta hetki hetkeltä.

Jos sinulla on sisäpiirin tietoa, etkä painostuksen vuoksi voi julkaista sitä anonyyminä netissä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Keski-Perän poliisilaitokseen, jonka sivuhaaran osoite on sattumalta samanlainen kuin toimituksemme sähköpostiosoite eli nettipokale@gmail.com

http://pokaleploki.blogspot.fi/

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Noinko 
Päivämäärä:   23.1.17 15:34:36

Paljastuuko lopultakin että hevosopisto on liiton "siperia" johon karkoitetaan kaikki hankalat ja liikaa kyselevät.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: RR 
Päivämäärä:   23.1.17 15:50:59

Kuka hiippaili alusvaatteisillaan kisapaikalla? Kenen voisokeripallerot löytivät hylätyn videokameran vierestä?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Noita 
Päivämäärä:   23.1.17 18:22:16

Kuka päätyi alastomana karjun karsinan pahnoille?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   23.1.17 18:40:47

pökäle is back ! ihanaa !

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: xxx 
Päivämäärä:   24.1.17 12:05:53

Asiasta kohun nostanut henkilö ei näe mitää kummallista siinä, että miesvalmentaja laittaa kohun nostaneen henkilön tyttären ponin (pikkuponin) hyppäämään vesihautaa Laaksolla, kun poni kieltää tytöllä.
Poni on pieni ja valmentaja ei, valmentajalla ei ole kypärää ja voimakeinojakin joutuu käyttämään, jotta poni menisi haudan....
Sanoisin, että mielenkiintoista katsottavaa oli.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: xxx 
Päivämäärä:   24.1.17 12:06:11

Asiasta kohun nostanut henkilö ei näe mitää kummallista siinä, että miesvalmentaja laittaa kohun nostaneen henkilön tyttären ponin (pikkuponin) hyppäämään vesihautaa Laaksolla, kun poni kieltää tytöllä.
Poni on pieni ja valmentaja ei, valmentajalla ei ole kypärää ja voimakeinojakin joutuu käyttämään, jotta poni menisi haudan....
Sanoisin, että mielenkiintoista katsottavaa oli.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Oo 
Päivämäärä:   24.1.17 13:53:53

Kohub nostanut henkilö on ratsastusmaailman FAIR PLAY!!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: * 
Päivämäärä:   25.1.17 11:26:13

Miksi tuo piiskakohu-video ei enää näy, yhyyy????

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: -- 
Päivämäärä:   25.1.17 14:17:03

Miksi video ei näy??

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Up 
Päivämäärä:   25.1.17 14:35:44

Piiskakohulla tuli pissit housuun hihihihh
Piiskakohun pennut on ensi kesän youtubekuningattaria!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: kkkkk 
Päivämäärä:   27.1.17 07:34:47

:D:D:D:D:D:DDDD:D:D:D

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: :) 
Päivämäärä:   27.1.17 07:44:24

Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa... Kaikkien pennut ensi kesän videokuningattaria. Uskaltakaapas epäonnistua!! Ja varokaa valmentajat heiluttamasta piiskaanne.
Muahahahahaaaaa....

Eli, herätkää pahvit jo vähitellen. Turhaa kaunaa ja hiekkalaatikkoleikkiä.
Olisiko jo aika haudata aihe!?

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ! 
Päivämäärä:   27.1.17 15:07:33

EI, haluan saada tähän jatkoa!

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Aapi 
Päivämäärä:   27.1.17 15:57:23

Jatkoa tulee kunhan hirviöäipännsurkimuskersat alkaa kunnostautua niin että saa hyvää videomateriaalia niin äidistä kuin tyttärestä..
Niistä on kiva tehdä klippejä.. kersa hyppää vesihautaa kersa kiellättää kersa ei pääse mukaan äippä riehuu verkassa äippä riehuu kansliassa äippä riehuu netissä äippä riehuu sanomalehdessä j

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: öö 
Päivämäärä:   28.1.17 05:41:19

Alkuun tämäkin topa oli hauska, mutta nyt menee jälleen asiattomaksi. Olette huolissanne nettikiusaamisesta ja nyt alatte itse siihen syyllistyä.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: Yxi 
Päivämäärä:   28.1.17 08:11:25

Nettikiusaamisen rakastajatarhan rakastaa nettikiusaamista. Se kun on masokisti.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: jösses 
Päivämäärä:   29.1.17 00:58:34

Kenttäratsastaja haluaa palauttaa upean hevosurheilumaineensa vankilatuomionsa jälkeen ja parhaiten se onnistuu ryhtymällä paraurheilijan taustajoukoksi. Hän soittaa pari puhelua kamuilleen liittoon ja pararatsastuksen luokittajaksi palkataankin välittömästi valelääkäri Laiho. Tämä julistaa nykyiset pararatsastajatähdet täysin terveeksi ja passittaa heidät kisaamaan avoimia kouluratsastusluokkia. Suomen edustustuspaikat pararatsastuksessa saa kenttäratsastajan uusi suojatti, selälleen heittäytynyt ruuna. Ruuna kilpailee paralympialaisissa traktorin vetämällä lavetilla maaten ja tekee areenan hiekkaan upeita kahdeksikkokuvioita voittaen kultamitalin Suomelle. Kenttäratsastajan maine on pelastettu ja liiton edustajana mukana olevan ammattiyhdistysmiehen silmät kostuvat liikutuksen kyynelistä. Miesten välillä leviää suuri sielujen ja ymmärryksen sympatia toinen toisensa kärsimyksiä kohtaan - ovathan he molemmat joutuneet katalien siideripissisten jatkuvasti törkeästi ja tuskallisesti viettelemiksi.

Ruuna kyllästyy paraurheiluun, päättää nousta lavetilta ja karauttaa kohti auringonlaskua Kari Vepsän lauleskellessa kappaletta "I'm a poor lonesome cowboy...". Poniäiti syö ravintolassa yhden minttuvohvelin liikaa, eikä räjähdettyään kappaleiksi uhkaa enää Suomen ratsastusmaailman yhtenäisyyttä. Kenttäratsastaja on kuitenkin paralympiamatkalla löytänyt todellisen identiteettinsä ja astuu suhteeseen liikuttuneen liiton edustajan kanssa, joka myös on tavoittanut jotakin syvää sisimmässään ja identiteetissään. Kuin Narkissos, näkevät kenttäratsastaja ja ay-mies toinen toisensa kasvoissa itsensä ja he sulautuvat orgastisesti toisiinsa. Tämä kohtaaminen täydentyy jumalalliseksi allianssiksi kahden toisiaan täydellisesti ymmärtävän särkyneen ihmisolennon kesken ja Suomen ratsastusmaailmaan on syntynyt uusi hallitsijapari kuin tsaarinajan kaksipäinen kotka.

  Re: Saippuasarja Piiskakohun käänteet

Lähettäjä: ! 
Päivämäärä:   30.1.17 11:42:31

HAHAAAHAHAAH

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.