Lähettäjä: X
Päivämäärä: 24.4.19 18:21:05
^Tämä.
En myöskään ymmärrä että miksi pitäisi olla halpaa? Kenen täytyisi työskennellä halvemmalla, jotta joku saa lautaselleen herkkua? Isoissa kaupoissa volyymit ovat valtavia, joten sentinkin katteella on varaa laittaa tarjolle sisäänvetotuotteita.
Käsittääkseni kalaa ylipäänsä kehotetaan syömään enemmän. Ja kohta on jäät lähteneet, ja ekologista kalaa voi kuka tahansa käydä muutaman sentin investoinnilla onkimassa suomen vesistä. Pitää vain opetella valmistamaan ne oikein.
Hassua, kun nykyään kalaksi kelpaa vain lohifile, ja possusta sisä- ja ulkofile, ja naudasta noiden lisäksi ehkä joku sisäpaisti. Kaikki muu on ala-arvoista ihmisravinnoksi. Tuottaja saa possukilosta 1,55€, ja sekin on kansan suussa liikaa mokomalle tukiaisilla rehentelevälle punaniskalle.
|