Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Mä vaan 
Päivämäärä:   19.9.21 13:22:23

Etsin hevosta ja olen lähettänyt asiallisia kyselyjä useasta myytävästä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Koskaan en ole saanut yhtäkään vastausta. Jos ilmoituksessa on puh. numero niin niihin kyllä onneksi vastataan. Nyt osaan jo valkata ne joista kannattaa edes kysyä. Ihmettelen vaan miksi ihmiset tekee näitä myynti-ilmoituksia kun myynti ei kiinnosta?

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: joku 
Päivämäärä:   19.9.21 13:49:33

Itse myyn vain puhelinnumerolla.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: . 
Päivämäärä:   19.9.21 17:28:55

Kun sähköposteja tulee kymmeniä, voi myyjä haluta hoitaa jo sovitut koeratsastukset ennen kuin vastaa seuraaville, tai vastata vain ensimmäisille tai parhailta kuulostaville kyselijöille.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Hop 
Päivämäärä:   19.9.21 18:26:57

Itsellä tuli noin viikossa 50 sähköpostia perus hevosesta, vastasin ensimmäiseksi niille jotka kertoivat itsestään, tavoitteistaan, tallipaikastaan, hevosenkäsittely periaatteistaan jne. Ne jotka lähettivät Hei saisinko lisätietoja hevosesta? (kysymättä kuitenkaan mitään) tai Hei olisin kiinnostunut ruunastasi, jäi vastaamatta. Hevonen ostotarkkiin alle viikossa ja 8 päivää ilmoituksesta myyty. Miksi käyttäisin tuhottomasti aikaa puhelimessa näiden ihmisten kanssa jotka ei näe itse vaivaa laittaa paria lausetta itsestään (osa ei edes nimeään)

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Mä vaan 
Päivämäärä:   19.9.21 19:07:14

Sitä en käsitä miksi ilmoituksessa ei anneta juuri mitään tietoja hevosesta.Hyvässä ilmoituksessa on edes kuva mieluiten video ja perustiedot hepasta nimi yms, sitten niitä kyselyjä ei tulisi 50 kpl.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Z 
Päivämäärä:   19.9.21 21:06:39

Parhaat on nämä, jotka eivät laita edes nimeä.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Hop 
Päivämäärä:   20.9.21 20:24:02

Itsellä oli kyllä pitkät videot kaikista lajeista sekä kattava ilmoitus, kyselijöitä silti ovista ja ikkunoista. Tämän takia en myöskään vastannut näille nimettömille lisätietojen kyselijöille, koska kaikki olennainen ja olennaisen vierestäkin oli mainittu ilmoituksessa ja/tai näkyi videoilta. Siksi oletan jos haluat videoiden ja tekstin lisäksi lisätietoja niin vaikka kysyisit jonkun kysymyksen johon toivoisit vastausta.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Sumutar 
Päivämäärä:   20.9.21 21:50:08

Aikaani säästääkseni en vastaa nimettömille, tinkijöille enkä niille, jotka kysyvät jo ilmoituksessa kerrottua asiaa.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: piip 
Päivämäärä:   22.9.21 06:21:35

Monet nimettömistä kyselijöistä ovat vain uteliata, pahimmassa tapauksessa, niitä, jotka suoltavat täällä kakkaa ko. muutävästä hevosesta ja myyjästä tai omissa piireissään.

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: k 
Päivämäärä:   22.9.21 10:07:28

Jos ilmoituksessa lukee selkeästi nimi, ikä, koko, hinta ja tuore video löytyy, sekä jonkinlainen kuva terveydentilasta, niin ei kovin ihmeitä jää kysyttäväksi kuin, että koska voi tulla kokeilemaan. Ei itselle tulis mieleenkään alkaa kertomaan mitään omaa historiaa hevosta ostaessa, korkeintaan mihinkä käyttöön on hevosta hakemassa

  Re: Myytävien hevosten ilmoitukset ovat kuraa.

Lähettäjä: Jaa 
Päivämäärä:   22.9.21 11:57:19

K, kaikki ei halua turhia kokeiluita hevosille, jonka vuoksi olisi kiva tietää enempi onko ratsastus aloitettu esim 2 vuotta sitten kerran viikossa vai oletko harrastanut kauemmin. Myös eri asia myydä ensimmäisen hevosen ostajalle kuin jollekkin jolla kotona oma piha täynnä hevosia. Itselle merkkaa myös myydessä se että meneekö hevonen yksin postimerkkiin, onko tarhat polveenasti liejua, pääseekö karsinasta päivänvaloon enemmän kuin pariksi tunniksi päivässä. Vaikka hevonen on myynnissä, en toivo sille epäsopivaa elämää tai huonoja elinoloja jatkossakaan.

Esimerkkinä hevonen jota on aina kohdeltu lempeästi ja positiivisella vahvisteella, voi olla kiltti ja kiva hevonen, mutta ahdistuu temperamenttisen kiukuttelijan kanssa. Tämän vuoksi olisi hyvä keskustella etukäteen enemmän puolin ja toisin, kun vain kysyä et Millon pääsee testaa? Pahimmassa tapauksessa kokematon/kovakourainen/erilaiset arvot omaava ratsastaja saa aikaan tuhoa jos esimerkiksi hevosen säikähtäessä ensimmäinen asia säpsyn jälkeen on repiä ohjista tai muuten 'kurittaa hevosta', tämä pätee myös toiseen suuntaan vahvaluontoisemman hevosen kanssa ei voi jäädä tärinöissä munakyyryyn ja antaa sen kytätä samaa asiaa kymmentä kertaa. Luulisi että myös ostajana olisit kiinnostunut ennen pitkää ajomatkaa enempi tietämään onko hevonen sinunlaiseen ratsastustyyliin ja energiaan tottunut. Näistä katoin videot millon pääsee kokeileeen- kysyjistä tulee aina sellaiset ilmaisenratsastuskerran perässä ajavat vibat, sattumoisin nämä aina viikonloppuisin ja yleensä vielä jos aurinkoa luvataan.

Onneksi meitä on montaa erisorttia myyjää ja ostajaa niin jokainen varmaan löytää jonkun tyypin jonka kanssa ajatusmaailmat mätsää. Toisilehan voi olla ihan ok myydä vaan jonnekin jollekin tietämättä sen enempää uudesta kodista.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.