Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Varkaita paratiisisaarella

Lähettäjä: tarinatar 
Päivämäärä:   23.12.19 19:54:55

Varkaita paratiisisaarella

Ella oli päättänyt varata matkan pitkään odotetun lomansa kunniaksi. Ella selasi matkatarjontaa tarkasti, kunnes hänen silmiinsä osui erittäin hyvä tarjous upealle trooppiselle saarelle. Lisäksi hän sai käytettyä hotellipisteet saaden lisäalennuksen. Ellan ystävät olivat ihmeissään miten hyvän tarjouksen hän onnistui löytämään, kunpa heilläkin olisi ollut lomaa ja tuuria. Ella pakkasi laukkunsa mahdollisimman kevyesti ja lähti. Perillä häntä pitäisi odottaa unelmien loma ja trooppinen sää. Vihdoin kylmän ja tuulisen talven jälkeen. Rannat olivat myös keränneet kehuja ja tähtiarvosanoja.

Perillä kaikki oli juuri niin kuin piti, häntä odotti tilava deluxe huone, uima-allas, jacuzzi terassilla, aurinkotuolit ja läheinen ranta. Myös hotellin henkilökunta vaikutti ystävälliseltä. Hotellissa oli juuri aloittanut työnsä kovasti hymyilevä mies Jacopo joka oli kotoisin Namibiasta. Kesätyössä aamupalahuoneessa ja keittiössä oleva Liu, lisäksi hotellissa oli työssä respassa myös Jack ja Peggy.

Aamu alkoi aikaisin auringon pilkistäessä verhojen takaa huoneeseen, joten Ella suuntasi aamupalalle. Aamupalahuone oli erittäin täysi eikä tilaa juurikaan ollut. Tarjoilija Liu kuitenkin toi Ellalle juotavaa. Ella poimi nopeasti mukaansa pientä syötävää. Sitten hän suuntasi vihdoin rannalle, joka oli juuri kuvien kaltainen. Rannalla muutama kaupustelija halusi kaupata hänelle turistikamaa, mutta hän ei sillä kertaa ostanut. Merivesi oli rannan lähistöllä läpikuultavan puhdasta ja Ella onnistui bongaamaan meritähden.

Hotellille palattuaan Ella avasi laukkunsa, kaikki oli tallessa. Kunnes hän etsi kameraansa, sillä olisihan ranta ansainnut tulla kuvatuksi ja mielellään heti! mutta missä kamera olikaan. Olikoa hän pakannut kameran matkalaukkuun vai käsilaukkuun. Aikaa kului suureen tyhjennysoperaatioon, mutta missä kamera oli. Oliko hän edes ottanut kameraansa mukaan? mutta hänellä oli hyvä muisti ja kamera oli ollut lentokoneessakin mukana kuten myös kuljetuksella saapuessa ja hotelliin tullessa hän oli laittanut kameransa tallelokeroon. Sitten hän huomasi että pöydällä olevia purkkeja oli siirretty, miksi ihmeessä ja kuka niin teki. Yksi hajuvesipullo oli tyhjentynyt myös kuin itsestään, vasta lentokentältä ostettu hajuvesipullo. Mutta kuka sellaista tekisi? häntä kauhistutti se ajatus ja tosiasia että jollain oli vapaa pääsy hänen huoneeseensa koska vain..

Lue lisää:

http://tarinattarentarinatupa.blogspot.com/2019/06/varkaita-paratiisisaarella.html

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.