Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓   
  Crystal Crown - huijausta?

LähettäjäPettynyt 
Päivämäärä:   16.1.22 22:24:39

Varoituksen sananen muille, jotka harkitsevat tilata ruotsalaiselta Crystal crown firmalta hevostuotteita, kuten otsapannan. Tilasin 2021 tammikuussa em. otsapannan ja tuote ei ole miltein vuosi myöhemmin tullut, vaikka vuosi sitten rahat kyllä kelpasivat. Monta tyytymätöntä palautetta laitettu ja firma kertoo korjaavansa asian, tuloksetta. Onko muilla kokemusta tai vinkkiä miten toimisille tilanteessani?

  Re: Crystal Crown - huijausta?

Lähettäjä: PS. 
Päivämäärä:   26.1.22 07:15:39

Minulla vastaava kokemus syksyltä 2020.

Tilasin kaksi pantaa syyskuussa, kyselin kuukauden päästä perään, jolloin sanoivat koronan vaikeuttaneen materiaalien saantia, lupasivat lähettää parissa viikossa. Taas meni reilu kuukausi kun kysyin uudestaan perään ja kuulemma heillä näkyi, että tuotteet olivat jo minulle toimitettu. Pyysin lähetysnumeroa, jota minulle ei kuitenkaan ikinä oltu välitetty, jotta olisin voinut selvittää asiaa Suomen päässä postista. Tunnusta ei heidän mukaansa enää ollut, kun toimituksesta oli kulunut niin pitkä aika.

Tammi-helmikuussa 2021 vaadin rahojen palautusta, johon vastasivat lähettävänsä pannat "uudestaan". Seuraavalla viikolla paketti tuli kotiovelle. En uskalla uudestaan tilata, mutta saapuneet tuotteet olivat sitä mitä pitikin.

   Ylös ⇑   


  
 Vastaa viestiin
 Nimi:       [poista tiedot]
 Sähköpostiosoite:

 Jos annat sähköpostiosoitteesi, se näkyy viestissäsi.

 Otsikko:
   
Hevostalli.net ei vastaa keskusteluryhmissä käytävän keskustelun sisällöstä.