Kirjoita uusi viesti  |  Alueen etusivu  |    |  Etsi  Alas ⇓
  MM-kisat 2019

Lähettäjä: LÄTKÄN
Päivämäärä:   10.5.19 18:00:56

Naurettaa tämä joukkue, kun vertaa esim. Venäjän tai Ruotsin joukkueisiin. Mutta mieletöntä peliä Suomen joukkueelta 1. erässä! Vaikka hävittäisiin, niin ei huonolla pelillä.

Re: MM-kisat 2019

Lähettäjä: ,,
Päivämäärä:   10.5.19 18:21:50

2. erä on kyllä ollut melko karua katseltavaa.. kyllä ottaa sydämestä! 😅

Lähettäjä: !!
Päivämäärä:   10.5.19 19:26:19

Hyvät 1. ja 3. erä. Ihan mieletöntä. Ei olisi moni varmasti uskonut!!

Lähettäjä: ...
Päivämäärä:   10.5.19 20:54:32

Hyvä peli. Toivottavasti leijonilla säilyy sama asenne.

Lähettäjä: .
Päivämäärä:   10.5.19 22:13:32

Slovakialla ja usalla tiukkaa vääntöä. Paha vastus Suomelle huomenna tuo Slovakia..

Päivämäärä:   11.5.19 13:04:06

Norjan ja Venäjän peli oli kyllä hyvä. Selostaja oli vain ärsyttävä. Mutta viimeiset 4min ja Norja kaksi maalia!! 😂

Lähettäjä: L
Päivämäärä:   11.5.19 13:33:39

Sveitsi-Italiaa ei kestä katsoa..

Päivämäärä:   11.5.19 20:35:37

Kohta! Slovakia pelasi eilen niin hyvin, että tulee tiukka peli. Tai toivottavasti tulee tiukka, eikä mikään rökäletappio Suomelle.

Päivämäärä:   11.5.19 21:07:43

Suomella onneksi vähän enemmän aikaa palautua.

Lähettäjä: ..
Päivämäärä:   11.5.19 21:13:04

Katsotaan, onko siitä apua 😂 Suomella on kyllä huippu valmentaja, vaikka NHL-tähtien määrässä häviää varmaan jokaiselle joukkueelle..

Päivämäärä:   11.5.19 21:15:33

On ymmärrettävää että Vehviläiselle annetaan huiliaikaa, kun ihan vasta loppui liigapelit, mutta toivottavasti ei menetä tatsiaan jos liikaa säästellään. Lankinen pelaa ihan ok, mutta en uskoa että ns. oikeissa pelissä riittää.

Lähettäjä: ---
Päivämäärä:   11.5.19 22:55:53

Eka erä hyvä, kakkos erä ei niin hyvä. Slovakialle ansaittu maali, vaikka ikävään saumaan tulikin.

Päivämäärä:   11.5.19 23:42:52

Ihan mieletöntä??!!!!?? Kakko!!

Päivämäärä:   12.5.19 13:46:10

Hyvä peli oli. Aivan kamala oli katsoa, sydän oli kurkussa, mutta lopputulos ihan huikea!!

Päivämäärä:   12.5.19 14:51:25

Kukaan jaksanut katsoa nyt näitä Venäjä-Itävalta tai USA-Ranska? :D Sellaiset tasoerot, että oivoi. Onneksi kohta alkaa Tanska-Saksa, jospa siitä tulisi tiukka matsi.

Lähettäjä: ....
Päivämäärä:   12.5.19 17:37:20

No huhuh tuo tanska-saksa -pelin maalin hylkäys! Olin aivan varma, että se on maali.

Päivämäärä:   12.5.19 22:26:10

Minäkin luulin, että maali olisi ollut. Mutta oli kyllä ihmeellinen peli muutenkin. Molemmille 7 jäähyä ja ihan tehotonta pelaamista 😅 no onneksi huomenna Suomen peli!

Päivämäärä:   13.5.19 09:45:56

GBR-CAN lopputulos 0-8. Tasoero ihan järjetön, mutta täytyy nostaa hattua brittiyleisölle, jaksoivat hurrata loppuun asti :)

Päivämäärä:   13.5.19 17:52:18

Onneksi ONNEKSI tuli kavennus vielä loppuun..

Lähettäjä: Suomi
Päivämäärä:   13.5.19 18:51:22

Mitenhän paljon v*tuttaa jenkkejä, kun yksi urpo vetää poikittaisella suomalaista vihellyksen jälkeen, ja Suomi tekee ylivoimalla tasoitusmaalin xD

Päivämäärä:   13.5.19 19:51:31

Harmittava tappio, mutta huippua silti, että tuli se yksi piste edes!

Päivämäärä:   13.5.19 20:18:05

Herää kysymys, olisiko tulos ollut eri, jos mokkea ei olisi vaihdettu..

Päivämäärä:   13.5.19 23:33:15

Minähän sanoin että Vehviläisen vire katosi kun annettiin liian pitkään huiliaikaa. Olisi laitettu jo Slovakia-peliin maaliin.. Mutta tämä on tietenkin vain jossittelua.

Päivämäärä:   14.5.19 10:10:03

Onneksi skarppasi loppua kohden! Mutta ne kaksi maalia.. oivoi.

Päivämäärä:   14.5.19 16:13:27

Katsoin Kanada-Slovakia -pelin vasta nyt. Että harmittaa tuo Kanadan voittomaali!! Olisin toivonut Slovakian voittoa. Eikä nyt ainakaan mitään viimeisen sekunnin maalia..

Päivämäärä:   16.5.19 20:56:27

Kohta mennään taas!! Huikea peli oli muuten eilen Saksalla ja slovakialla. Lievä yllätys!!